Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Environmental Αwards 2024: Τιμητική διάκριση στον Αλκιβιάδη Τάττο

Συνήθως οι τιμητικές διακρίσεις είναι "κούφιες" και χωρίς νόημα. Όχι όμως όλες! Όχι όσες αφορούν ανθρώπους που σκέφτονται το αύριο, το μεθαύριο. Όχι αν πρόκειται για ανθρώπους σαν τον Αλκιβιάδη που διαρκώς επεξεργάζεται ιδέες που έχουν μοναδικό προορισμό την Άνδρο (πως-θα-γίνει-πιο-όμορφη-η-Άνδρος). Αν τον είχαν “ψάξει” λίγο ακόμη, οι διοργανωτές των Environmental Αwards, η διάκριση θα αφορούσε το σύνολο του έργου του. Ενδεικτικά: άπειρες δεντροφυτεύσεις, φύτευση αλμυρικιών στο Παραπόρτι, καλλωπισμός πολλών αυτοκινητόδρομων με ντουράφες (πικροδάφνες), το δίκτυο αποχέτευσης στο Μεσαίο χωριό των Λειβάδιων (κορυφαίο έργο που την σπουδαιότητα θα την δούμε σε λίγα χρόνια όταν καθαρίσει ο ποταμός).  Αλκιβιάδη συγχαρητήρια για το βραβείο!
 

Τιμητική διάκριση στον Αλκιβιάδη Τάττο στα Environmental Αwards 2024

Τα Environmental Αwards 2024 , μοναδικά βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν καλές πρακτικές και πρωτοβουλίες για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία, καθώς και καινοτόμα «πράσινα» έργα, τεχνολογίες ή προγράμματα, ανέδειξαν τους νικητές τους την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο Anais Club.

Αλκιβιάδη Τάττο: Αναφορικά με την ιδιωτική του πρωτοβουλία να κατασκευάσει και να συντηρεί το Ανοικτό Θέατρο της Χώρας Άνδρου, έναν χώρο εφάμιλλο της αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής παράδοσης της Άνδρου, καθώς και στην διεξαγωγή επί μια  δεκαετία, των Φεστιβάλ Άνδρου έργα που συνδράμουν στην  διαφύλαξη και ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας. Εν λόγω πρωτοβουλίες αποτελούν τομέα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος καθόσον η  προστασία του περιβάλλοντος σημαίνει προστασία  και της αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Διαβάστε περισσότερα: festivalandros.gr/timitiki-diakrisi-ston-alkiviadi-tatto

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στην όμορφη Άνδρο από την όμορφη Νέα Υόρκη
    Μπράβο και συγχαρητήρια τα έργα του φαίνονται όπου και να κοιτάξεις Έργα που κάνει το νησί μας να φαίνεται ωραίο
    Μακάρι να είχαμε κανα δυο ακόμα στα τον κύριο Τάττο

    ΑπάντησηΔιαγραφή