Τα 17α Βραβεία Ποιότητας του «Γαστρονόμου», βράβευσαν τους καλύτερους Κυκλαδίτες παραγωγούς για το 2024 σε μία τελετή απονομής που φιλοξενήθηκε στο εμβληματικό Θέατρο Απόλλων, το οποίο συμπληρώνει 160 χρόνια ζωής. Διαβάστε ΕΔΩ
Αφοί Τριδήμα: Λούζα χωρίς συντηρητικά
Το βραβείο παραγωγής αλλαντικών μάς ταξίδεψε φέτος στην Άνδρο και στην οικογενειακή αλλαντοποιία Αφοί Τριδήμα, που παράγει λούζα και άλλα κυκλαδίτικα αλλαντικά χωρίς συντηρητικά. Μαστιχωτή υφή, γεύση μεστή, γλυκιά, με ένταση και βάθος, αλμυρούτσικη, με ελάχιστο λίπος.
Φωτογραφία: © kathimerini/Nikos Kokkalias
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου