Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Η Άνδρος διεκδικεί υγειονομική θωράκιση


Φωτογραφίες: Ελένη Σαλουβάρδου

Η συγκέντρωση στην Πάνω Πλατεία (πλατεία Γηροκομείου), για τα δεδομένα του νησιού μας ήταν πολύ μεγάλη. Η κοινωνία της Άνδρου ζήτησε άμεση ενίσχυση των δομών υγείας, μόνιμο προσωπικό και αξιόπιστες διακομιδές, υπογραμμίζοντας ότι η υγεία αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. 





Ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης στην ΕΡΤ3

Η Υγεία στην Άνδρο για μένα προσωπικά, πρώτα ως άνθρωπος, ως γιατρός και ως δήμαρχος είναι πρώτη προτεραιότητα.

 Είχα σήμερα την ευκαιρία, μετά τη συγκέντρωση των κατοίκων, να αναπτύξω τις θέσεις μου στη εκπομπή "Περίμετρος" της ΕΡΤ 3 την οποία και ευχαριστώ, για την δυνατότητα να αναδείξουμε το μεγάλο ζήτημα της Υγείας στα νησιά μας.

Δείτε εδώ: 

www.ertnews.gr/video/andros-sygkentrosi-diamartyrias-gia-ti-thorakisi-tis-dimosias-ygeias

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γηροκομείου στην Άνδρο, με κύριο αίτημα την υγειονομική θωράκιση του νησιού.
Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση αναβάθμιση και στελέχωση του Κέντρου Υγείας Άνδρου καθώς και την δυνατότητα αντιμετώπισης των έκτακτων σοβαρών περιστατικών με αεροδιακομιδή, ανεξαρτήτως καιρού και επί 24ώρου βάσεως.

Διαβάστε το άρθρο του Γιάννη Βαθυά:
Συλλογική βούληση για την Υγεία στην Άνδρο: andros24.gr/2026/01/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου