Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Green, blue... big blue


Το πρωί η Greenpeace δεν αφησε ήσυχο τον Leo να κάνει μπάνιο (ακόμη ψάχνει να βρει ποιός την ειδοποιησε ότι εμφανίστηκε κήτος σε παραλία της Άνδρου) σε λίγο αρχίζει ο αγώνας της εθνικής με την Ρωσία. Ελπίζω να νικήσουμε, διαφορετικά δεν θα αφήσουμε κεφτέ για κεφτέ στη Φωφώ. Φωτογραφία Λωνίδης

13 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ [ΗΛΙΚΙΑΚΑ]ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ.ΑΝΤΕ ΒΟΥΡ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ BLOG,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είχε "κέντρο" η Ελληνική ομάδα, τουλάχιστον παίξαμε αυτη τη φορά, η Κούλα ξεφώνιζε και μούτζωσε οταν ακύρωσαν το γκολ! Και εις άλλα με υγεία! Καληνύχτα Κουτρουλό, να φυλάς το blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, blog, πίνω τον καφέ στην αγαπημένη μου θέση στα σκαλιά του σπιτιού μου, ο καιρός είναι καλός, χαζεύω ένα γεράκι που κάνει βόλτες πάνω από το κάτω χωριό, πηγαίνει προς την ρεματιά, παρακολουθώ το πέταγμα του και ηρεμώ, μια φορά κουνά τα φτερά και φτάνει μεχρι την Αγία Τριάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και από μένα.

    Η Εθνική μια χαρά ήταν, απλώς όλοι νομίζαμε επειδή πήραμε το Euro το 2004 ότι είμαστε υπερομάδα και θα νικάμε πάντα και όλους. Δεν πειράζει, περάσαμε καλά το καλοκαίρι του 2004. Τώρα πρέπει να βρούμε άλλο λόγο για να περάσουμε καλά και το καλοκαίρι του 2008, και θα τον βρούμε. Με τσαντίζει το πόσο γρήγορα ξεχνάμε. Εκεί που τους είχαμε όλους θεούς μετά τους στείλαμε στα σκουπίδια. Δηλαδή οι ποδοσφαιριστές μας να μην θέλανε να κερδίσουν;

    Λωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο για το ποιός ειδοποιησε την Greenpeace να έρθει στην Άνδρο έχω μια υποψία.

    Φαούδι ακούς!

    Ακούς να πουν ότι εμφανίστηκε φάλαινα στα ρηχά σε παραλία της Άνδρου. Ούτε ένα μπάνιο με την ησυχία μου δεν μπορώ να κάνω ο κακομοίρης.

    Λωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ BLOG ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΩΝΙΔΑ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ GREENPEACE ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΣΤΟ ΝΙΜΠΟΡΙΟ ...ΧΑΧΑΧΑ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ JOHN.V

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Κουτρουλο.
    Δεν έχεις κατέβει Χώρα; Όλοι είναι στην πλατεία του Αφανή Ναύτη μαζί με τον Πύρρο Δήμα, για να δούνε τα ιστιοπλοϊκά να κάνουν την διαδρομή Νημποριό Παραπόρτι.
    Θα πεταχτώ και εγώ σε λίγο έξω να ρίξω μια ματιά.

    Λωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Εξακολουθώ να υποστηρίζω την εθνική Έλλαδος ποδοσφαίρου.
    Ευχαριστώ τους παίχτες, προπονητές και ΕΠΟ για την μεγάλη χαρά που μας έδωσαν το 2004.
    Ευχαριστώ όλους τους ανωτέρω για τις χαρές που μας έδωσαν κατα την διάρκεια των προκριματικών άγωνων στο δρόμο προς το euro του 2008.
    Απαιτώ όμως από τον Σεπτέμβρη του 2008στο δρόμο προς την νότιο Αφρική να γίνει μεγάλη ανανέωση έτσι ώστε στο παγκόσμιο του 2010, το όριο ηλικίας των τότε παιχτών να μην ξεπερνάει τα 28 χρόνια.(π.χ. Παπασταθόπουλος, Νίνης, Μάκος, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης κτλ...)
    Το βάρος πρέπει να δωθεί στους επιθετικούς και στον οργανωτή που δυστηχώς και στις δύο περιπτώσεις είμαστε πολύ πίσω και δεν έχουμε το εύκολο γκολ (θυμίσου Δέδες, Μαύρος, Αναστόπουλος και Δομάζος, Κούδας, Δελικάρης, Χατζιπαναγής, Παπαιωάννου αντίστοιχα).
    Ελλαδάρα σε αγαπάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ θα το ηθελα αλλα δυστυχώς ειμαι αθήνα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό Μεσημέρι σε όλους.

    Πάω για μπανάκι. Ευτυχώς έφυγε το καράβι της Greenpeace και θα κολυμπήσω ελεύθερα. Γιούπι!

    Φιλάκια σε όλους.

    Λωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με τον μέγα ειδικό αναλυτή του blog... τον φοβερό John V. Ole Ole Ole (στον John V. το Ole)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Greenpeace για παντα και παντου...
    Οχι για να μην 3εχνιομαστε γιατι το κουτακι απο την μπυρα ανακυκλωνεται!!!
    Ποτε θα ερθουν 3ανα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή