Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Αγία Τριάδα



Πολλοί Λειβαδιανοί-ες ανέβηκαν σήμερα στην Αγία Τριάδα. Με μηχανές, 4x4, μουλάρια αλλά και με τα πόδια (Boul-boul) Πήγα και στην Αγία Αννα, πήρα πολλές φωτογραφίες. Οι ασπαρτιές φέτος είναι το κάτι άλλο. Δεν έχω ξαναδεί τόσες πολλές. Το βουνό είναι καταπράσινο με κίτρινες πινελιές. Είχε πολύ κόσμο. Αν δεν ταξίδευα, θα ήθελα να μείνω ώρες εκεί ψηλά με τον Ψαρό και ν' ακούω τις ιστορίες του. Δεν πειράζει. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!

20 σχόλια:

  1. I could give my own opinion with your topic that is not boring for me.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχου!!!!!
    boulboulaki κοιτα τι μας περιμενε!!!!
    ποιοι ειστε σεις καλε και γιατι δεν μιλατε HELLINIKOS?
    δυο μερες λειψαμε και το κανανε Αmerican bar!!!
    αχχχ!!!!ποιος βγηκε τελευταιος και δεν κλειδωσε?εεεεεε?εεεεεε?
    θα τα πουμε το βραδυ
    boulboulaki ταξιδευεις τωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα, τι είναι τούτα μωρέ; Καψοράχη σου έχω εκπληξεις, να κάνεις υπομονή γιατί σήμερα είμαι πτωματάκι. (Ανεβηκα στην Αγια Τριάδα, οχι σα μερικές-μερικές!) τα λέμε αργότερα. Πουλος μωρε λέει; νο κομπρεντο ναδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στου Ψαρού γλεντάνε από το πρωί. Τώρα πηγαν και βιολιά που ακούγονται σ' όλο το χωριό. Εμεις Καψοράχη μου εδω! στο καμίνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσια το Πηνελόπη χάλασε, η πλακούρα περίμενει στο Γαύριο αλλά... μάλλον το βαπόρι δεν άντεξε το βάρος μας. Περάσαμε εμεις και κλαταρε, γι' αυτό έκανε 20λεπτά να πέσει δίπλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. boulboulaki μου γλυκο!!
    και εγω εχω διαφορα αλλα αποψε ειλικρινα ειμαι πεθαμενη!!γυρισα και πηγα σφαιρα στο καινουργιο σπιτακι της κορη μου και την βοηθησα λιγουλακι στην καθαριοτητα!
    καταλαβαινεις 4 ωρες καβαλαρια ντουκου ντουκου στη μηχανη και μετα φασινα!!
    κορμι ειναι αυτο θα λιωσει!!
    τα αλλα κορτσουδια τι κανουν?
    κορινακιιιιιιι!!!
    κουτρουλοοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΒΡΕ BOUL?ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΑΧ ΒΡΕ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΤΡΥΠΩΣΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΜΟΡΦΗ Η ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κορίνα μην ψάχνεις τον Πελοπα, τ' αγόρια θα επιστρέψουν στο blog μετα το euro. Με εχει αρπάξει ο ήλιος έχει πλάκα γιατί είναι κατακόκκινο το δεξί μου μπράτσο! Ταλαιπωρία που θα τραβήξουν όσοι θα ταξιδευαν με το πηνελόπη! Προκαμαμε κορίτσια! Ρε Καψοράχη έχω μια απορία: δεν έχεις πιαστεί τόσες ώρες πάνω στη μηχανή; ο κ...ς σου δεν σε πονάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κορινακι μου η Μονεμβασια στο καστρο μεσα ειναι πραγματικα κατι ανεπαναλειπτο!!!ειδικα οταν ανεβηκαμε επανω σου εκοβε την ανασα η θεα!!
    εβγαλα φωτο!!
    το αστειο ηταν οτι την πατησα και ανεβηκα με σαγιοναρα!!!!κατεβηκα ξυπολητο ταγμα!τιποτα δεν ειδα στο κατεβασμα διοτι κοιτουσα τις πετρες που γλυστρουσαν οι ρουφιανες και ειχα και καποιον διπλα μου που εβριζε και με κρατουσε βριζοντας(και με το δικιο του!)
    και το δωματιο πανω στο κυμα!
    εσεις ολα καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. boulboulaki αποψε ο κ---ς μου ειναι νεκρος!!αυριο θα τον ρωτησω και θα σου πω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΡΟΚΑΜΑΜΕ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΑΠΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΝΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ!!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εκεινο που με αποτελειωσε ηταν η φασινα!!χαλαλι του παιδιου μου!!
    το καζανακι μου καλα?εφαγε εφαγε κι αυτη ε?
    αληθεια που χαλασε το Πηνελοπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟΙΣ ΜΑΣ!!!
    ΑΦΗΣΕ ΕΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΥΧΕΡΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ!!!20 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΝΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!!
    ΦΙΛΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΓΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αυτο ειχε ξανα προβλημα με τον καταπελτη! εγω αυτο το βαπορι δεν το συμπαθω!προτιμω το σουπερφερυ και τωρα ακομα περισσοτερο το Θεολογος.
    boulboulaki σε πηρε ο υπνος απο την κουραση?
    αν ειχε αρπαξει το αριστερο μπρατσο σου θα σε περναγαν για ταριφα!!
    και εγω αυτες τις μερες τουδωσα και καταλαβε στο φαγητο!
    απο αυριο βοσκη παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ναι οπωσδηποτε να βρεθουμε!!
    καληνυχτα κορινακι μου!!αυριο παλι!!
    καληνυχτα boulboulaki!
    θα τα πουμε αυριο!!
    φιλακια πολλα κοριτσια μου,μουτς μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
    ΣΤΟΥ ΨΑΡΡΟΥ ΓΛΕΝΤΑΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΘΑ ΨΗΘΟΥΜΕ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩΝΙΔΗ
    ΠΑΜΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O JOHN V. ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΚΑΨΟΡΑΧΗ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΓΑΠΩ. ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

    JOHN V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή