
Ο/Η kouvara μας έστειλε την φωτογραφία μαζί με τις αυτές τις λεξούλες: "Αυτή την εποχή σε τρελαίνει το άρωμα της ανθισμένης ασπαρτιάς, ιδίως εάν αυτή είναι στα Λειβάδια. Κρατώ το άρωμα και σας στέλνω την εικόνα" Ευχαριστούμε kouvara





Σήμερα είναι η μέρα του καναπέ, της πίτσας, της μπύρας, το άγχος των delivery boys, η χαρά του σουβλατζή και η στιφάδα των απανταχού κουλτουριάρηδων που με ύφος από Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ και πάνω λένε: «Να δω Eurovision αστειεύεσαι; σιγά που θα δω την Καλομοίρα, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω» Φυσικά ψεύδονται. Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, σίγουρα θα δουν ένα μεγάλο μέρος, βεβαίως ξεχνούν πως στη ζωή όλα χρειάζονται και το Μέγαρο και τα παραδείσια πτηνά της Eurovision! Θα παρακολουθήσω με παρέα, όπως συνηθίζω τα τελευταία χρόνια, τον διαγωνισμό. Θα έχω ανοιχτό τον υπολογιστή για να γράφω στο blog κανένα σχόλιο. Το βρίσκω πολύ συμπαθητικό θέαμα που με την παρέα φίλων θα μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη βραδιά. Περιμένω τα προγνωστικά σας.






Εχουμε και λέμε, ο σαργός που εκτός από ψάρι είναι (μισό) Λειβαδιανός, άντρας ξαδέλφης του Λωνίδη, μανιώδης ψαράς σαργών, έχει "μάνα" που είναι θεία του Λωνίδη και δεν έχει σχέση με τον άλλο ξάδελφο του Λωνίδη που πιάνει χταπόδια. Εχει μια Τζούλι... και είναι πολύ προγραμματισμένο άτομο μιας και ξέρει από τώρα πως 11 Ιουλίου θα είναι στην Αντρο. Ποιός είναι ο σαργός: Ωαίο!
