Ανυπομονώ να πιάσω στα χέρια μου αυτό το μικρό σαπούνι στο σχήμα του νησιού. Να τρίψω καλά τις παλάμες μου, να μυρίσω την Αντριωτική πάστρα, να δω το σχήμα της Ανδρου να λιγοστεύει από το πλύσιμο. Εξαιρετική ιδέα εντοπιότητας (locality) που πρέπει να εφαρμοστεί σε όλα τα επίπεδα. Οι επισκέπτες, πρέπει να "γεύονται" τα προϊόντα του κάθε τόπου και φεύγοντας να κουβαλούν μαζί τους ένα σουβενίρ που θα έχει το στίγμα, το άρωμα, τη γεύση του τόπου που επισκέφθηκαν. Η εποχή του κατεψυγμένου κεφτέ, του κακόγουστου αναμνηστικού από την κίνα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ντόπια προϊόντα λοιπόν. Πολλά μπράβο για την υλοποίηση της ιδέας και το ρίσκο. Καλές δουλειές.
—Χειροποίητα σαπούνια από ελαιόλαδο, κρασί και ανθόνερο Άνδρου.
Με την αγορά σας αυτή συμβάλλετε στην φροντίδα για καθαριότητα και συντήρηση των παλαιών μονοπατιών της Άνδρου. Τα υπέροχα σαπούνια φτιάχνει η Ελένη Πέτσα-Κουρτέση. facebook.com/soapbyeleni και θα τα βρείτε στο μαγαζί "Ροδοζάχαρη" της Αντωνίας Περτέση. facebook.com/RodozachariParadosiakaProiontaAndrou