Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Οι φούσκες πρέπει να σπάσουν!

Οι μέρες που ζούμε είναι γεμάτες αγωνίες, προβλήματα και αγχος… ο Alectoris μας έστειλε κάτι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Σκεφτείτε πως κάθε φούσκα είναι ένα πρόβλημα. Εμπρός λοιπόν σπάστε τις φούσκες εδώ

65 σχόλια:

  1. Βροχη και σημερα,
    βροχη στη στεγη μας,
    βροχη στην πορτα μας,
    ατελειωτη βροχη..........

    Καλημεραααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι αν γύρω αστράφτει και βροντά
    είναι το σπίτι μας κοντά
    γι'αυτό και δεν μας νοιάζει
    Βρέξε Θεέ μου όσο θες
    μήπως δεν έβρεχες κι εχτές;
    εμάς δεν μας πειράζει

    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΟΛΥ ΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ? ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΕΕΕΕ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .......βγαινω στην βροχη βροχη μου
    ειδα τα ματια σου καλη μου......


    παρακατω δεν θυμαμαι!
    καλημερες βροχερες απο το καψοραχακι το κουρασμενο που κοιμαται απο τις 9.30! ο Τζοϊ χτες μου τραβουσε την κουβερτα απο τον καναπε...ηθελε να παιξει και εγω κοιμομουν....
    καλη συνεχεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσο για τις φουσκες.....εγω βρηκα το φαρμακο...με την κουραση που μαζευω δεν ακουω τηλεοραση δεν διαβαζω τυπο!
    αρχοντας το καψοραχακι....κουρασμενος αρχοντας αλλα ΑΡΧΟΝΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα.
    Τι τραγωδία στην Αϊτή!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Έχω πάθει σοκ από τις εικόνες στην Αϊτή. Αν βρείτε κάποιο λογαριασμό τράπεζας για οικονομική βοήθεια να το γράψε. 5€ να δώσουμε είναι μεγάλη δουλειά. Πραγματικά όπου φτωχός και η μοίρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζουν με δύο δολάρια την ημέρα!

    H Aϊτή, η φτωχότερη χώρα του δυτικού ημισφαιρίου -κατέχει τη 203η θέση ανάμεσα στις 293 φτωχότερες χώρες του κόσμου!- ήδη επλήγη από μία σειρά καταστροφών τα τελευταία χρόνια.

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=9462876

    Εμεις δεν νομίζω να φτάσουμε στα 2$ την ημέρα αλλά για στα 5$ είμαστε κοντά.

    «Δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δώτε»

    Με έχει πιάσει το Χριστιανικό μου σήμερα και εκεί θέλω να μείνω γιατί έτοιμη είμαι να προσχωρήσω στο club των ΚαψοραχοΚορίνας, & Co. χα, χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπως επίσης ελπίζω τα σκουπίδια της προχθεσινής ανάρτησης να μην τα πετάξουν στην θάλλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ...
    Η Α'Ι'ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα,boulάκι το πρωί στο mega ήταν ένας ορθόδοξος παππάς ,κάτι είπε ότι στη Θεσσαλονίκη κάποιος σύλλογος (΄Αγιος Νικόλαος νομίζω )δε τα έπιασα καλά,μαζεύουν χρήματα.
    Σε φώτισα,πιστεύω όμως ότι κάτι θα πούν πιό επίσημα στην τηλεόραση.
    ΄Εδειξαν ένα παλιό ντοκυμαντέρ του MEGA που φτιάχνουν μπισκότα από ΧΩΜΑ και λίγο βούτυρο και κάποιοι ούτε αυτά δε μπορούν να αγοράσουν ..........

    Αισθάνομαι τέτοιες ενοχές!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. [22/01/09]
    Οι Αιτινοί τρώνε τη λάσπη για φαγητό
    Οι Αιτινοί τρώνε τη λάσπη για φαγητό
    Οι φτωχοί Αιτινοί καταφεύγουν όλο και περισσότερο στην κατανάλωση μπισκότων φτιαγμένων από λάσπη, καθώς οι τιμές των τροφίμων πετούν στα ύψη σε αυτή τη χώρα της Καραιβικής.

    Τα μπισκότα-δίσκοι γίνονται από ξηρή κίτρινη άργιλο που αναμιγνύεται με νερό, αλάτι και φυτικά αρτύματα ή και μαργαρίνη.

    Η λάσπη, που προέρχεται από τα κεντρικά υψίπεδα της Αϊτής, στραγγίζεται αρχικά και πλάθεται έπειτα σε μπισκότα, τα οποία στεγνώνουν στον ήλιο. Τα ανοιχτόχρωμα καφετιά μπισκότα, που είναι γνωστά στους ντόπιους απλά ως «terre» (χώμα), τρώγονται παραδοσιακά από εγκύους Αϊτινές αλλά και τα παιδιά ως αντιόξινα και πηγή ασβεστίου.

    Εντούτοις, για μερικούς Αϊτινούς ανήμπορους να αντέξουν οικονομικά ακόμη και ένα πιάτο ρυζιού, η terre έχει γίνει η βασική διατροφή τους. Η Οργανισμός για τη Διατροφή και την Γεωργία (FAO) των Ηνωμένων Εθνών έχει εκφράσει ανησυχία σχετικά με τις τιμές τροφίμων στην Καραϊβική, κηρύσσοντας πρόσφατα κατάσταση της έκτακτης ανάγκης στην Αϊτή και διάφορες άλλες χώρες.

    Ο Οργανισμός εκτιμά ότι οι τιμές έχουν ανέβει στα ύψη, κατά τουλάχιστον 40 τοις εκατό λόγω των πλημμυρών και των ζημιών στις συγκομιδές που προκλήθηκαν από τον τυφώνα του 2007. Στην αγορά της παραγκούπολης La Salines της Αϊτής, δύο φλυτζάνια του ρυζιού πωλούνται τώρα για 60 αμερικανικά σεντς, 10 σεντς περισσότερο απ�όσο τον περασμένο Δεκέμβριο και 50% πάνω, από όσο από ένα χρόνο πριν.

    Τα φασόλια, το συμπυκνωμένα γάλα και τα φρούτα ανέβηκαν σε αντίστοιχο ποσοστό. Ακόμη και η τιμή της αργίλου που χρησιμοποιείται για τα μπισκότα έχει αυξηθεί αρκετά, εντούτοις, τα λασπο-μπισκότα, με πέντε σεντς το ένα, παραμένουν ακόμα σχετικά φτηνά.

    Τα μπισκότα σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έχουν ήπια γεύση, αλλά απορροφούν την υγρασία από το στόμα μόλις αγγίζουν τη γλώσσα, αφήνοντας δυσάρεστο χωματένια επίγευση που διαρκεί για ώρες.

    Ο Gerald Callahan, ένας καθηγητής ανοσολογίας στο κρατικό πανεπιστήμιο του Κολοράντο που έχει μελετήσει τη γεωφαγία (geophagy), το επιστημονικό όνομα για την κατανάλωση λάσπης, λέει ότι η εν λόγω λάσπη μπορεί να περιέχει επικίνδυνα παράσιτα ή τοξίνες.

    Αλλά μπορεί επίσης να ενισχύσει το ανοσολογικό σύστημα των αγέννητων μωρών απέναντι σε ορισμένες ασθένειες. Η Αϊτή είναι η φτωχότερη χώρα στο δυτικό ημισφαίριο.

    Εβδομήντα έξι τοις εκατό του πληθυσμού ζουν με λιγότερο από $2.25 ημερησίως. Ο υποσιτισμός είναι διαδεδομένος και η διάρροια σκοτώνει ένα στα πέντε παιδιά κάτω από την ηλικία των πέντε ετών. Οι αϊτινοί γιατροί λένε ότι οι άνθρωποι που τρέφονται με τα μπισκότα αυτά κινδυνεύουν από υποσιτισμό.

    Όταν δεν υπάρχει τροφή, υπάρχει ακόμη το χώμα. Το μίγμα, με λίγο νερό, αλάτι και φυτική λιπαρή ύλη, δίνει μια λεία λασπώδη μάζα. Κομμένη σε επίπεδες ροδέλες και ξεραμένη στον ήλιο, γίνεται ένα είδος «μπισκότου», «καθόλου ορεκτικού, και φέρνει πονόκοιλο», λένε εκείνοι που δοκιμάζουν.

    Αλλά είναι το μόνο γεύμα που παίρνουν χιλιάδες Αϊτινοί τρεις φορές την ημέρα εδώ και μερικές εβδομάδες. Με άλλα λόγια η Αϊτή δεν παύει να κατεβαίνει όλο και πιο βαθιά στην κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απιστευτα πραγματα...η ισσοροπια του πλανητη....απο την μια τα μποσκοτα απο χωμα και απο την αλλη η ζωη με προτυπο το the sex and the city!
    και δυστυχως ο Μεγαλος (αμαρτανω αφεντικο αλλα δεν μπορω να μην το πω!) ολα τα δεινα στους λαους των χωματενιων μπισκοτων τα ριχνει!

    σορυ Μεγαλε! αλλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάτι τέτοια σκέπτομαι και εγώ Καψοράχη και αν τα έλεγα στη γιαγιά τη Μόσχα το τι θα άκουγα.
    Εδω οι ΜΕΓΑΛΟΙ,ψάχνουν τρόπους να μας λιγοστεύουν και θα βοηθήσουν τέτοιες καταστάσεις που έρχονται σαν μάνα εξ ουρανού????
    Οτι δεν κάνει η φύση το κάνουν αυτοί θα κοροϊδευόμαστε τώρα !!!!!!!
    Αντε και τα πήρα τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κουτρουλοκαζανακι......καλα κανεις και τα παιρνεις....ισως αν καποτε τα παρουμε ολοι μαζι κατι να γινει...αλλα βρε παιδι μου ποσο αληθινο βγαινει το "οπου φτωχος και η μοιρα του!"
    τσ τσ τσ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

    ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Σ’ΑΥΤΗΝ

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΦΟΒΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ BLOG EΤΣΙ ΩΣΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ “ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.

    ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ email: energospolitisandrou@gmail.com

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τηλεμαραθώνιος για την Αϊτη
    from troktiko

    Ο GEORGE CLOONEY ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

    Ο George Clooney ετοιμάζεται να παρουσιάσει έναν τηλεμαραθώνιο για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν χρήματα για τους σεισμόπληκτους της Αϊτής. Αυτές τις ώρες προσπαθεί να πείσει όσους...


    περισσότερους φίλους του, διάσημους, μπορεί να λαβουν μέρος. Η ανταπόκριση των καλλιτεχνών σε αυτήν την τραγική καταστροφή ειναι τεράστια αλλά η ίδια ειναι και απο όλο τον κόσμο. Δε μπορείς να μείνει αμέτοχος σε ένα τέτοιο δράμα που οι νεκροί μετριόνται σε δεκάδες χιλιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

    Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα παρέχουμε από την πρώτη στιγμή επείγουσα ιατρική βοήθεια στα θύματα του ισχυρού σεισμού που έπληξε στις 12 Ιανουαρίου την Αϊτή.

    Για να υποστηρίξετε τη δράση μας στην Αϊτή κάντε μια δωρεά σήμερα. Η δική σας υποστήριξη, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να σώσει ζωές.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.
    http://www.msf.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ:

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ/μού: 080/480865-76
    ALPHA BANK: Αρ. Λογ/μού: 104-00-2320001125
    ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ/μού: 041-01-022035-49
    ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK: Αρ. Λογ/μού: 0026.0215.45.0100065123
    ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ/μού: 83773707

    2.ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΚΑΣΑ 300 ΦΟΥΣΚΕΣ!!300 ΦΟΥΣΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ,ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΟ Κ.Λ.Π!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ???ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΙΟΣ!!!ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑΙ,ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πίτα! Πίτα! Πίτα!
    Θα είμαι εκει στη πίτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 2.000.000 έχασαν τους γονείς τους στην Αϊτη και τριγυρνούν χαμένα στο πουθενά. Είναι δυνατό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kαι εκτός απο πίτα,εμαθα πως έχει και φαί...θα περάσουμε καλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν ξέρω πια τι ειναι δυνατόν και τι όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και εγώ θα δώσω, αλλά πως θα μπορέσουν να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά και να μη καταλήξουν σκλάβοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ασχετο ,αλλά γιατί πληρώνουμε αυτή την ΕΡΤ τόσα χρήματα και μάλιστα με τον λογαριασμό της ΔΕΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΟ ELLADA ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΗΥ, ΚΟΣΤΙΖΕ 50 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ 1500! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. MIA ΓΛΥΚΕΙΑ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ Η ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΑΙΤΗ, ΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλημερα σαςςςςςςς!!!
    χρρρρρ!!! χρρρρρ!!!! χρρρρρρ!
    νυσταζωωωωωω!!!!!!

    κουτρουλοοοοο!!!!ταπερακιιιιι!!!!!
    μπουγατσουλα θελω!
    ζεστη με κανελιτσα!
    χι χι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλημέρα και από μένα. Αμάν Καψοράχη τι μου θύμισες! Μπουγάτσα! Πόσο καιρό έχω να φάω τέτοιο πράγμα? Άραγε ο Κρισίλιας να φτιάχνει εκείνες τις ωραίες μπουγάτσες που μπορούσαμε να φάμε (πριν κάποια χρόνια)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!,τι θές και ζεστή κι'ολας......χαχαχαχαχαχα
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα σ΄όλους,
    κουτρολό μην την βάλεις στο τάπερ θα πανιάσει το φύλλο........
    Καλή όρεξη ,Καψοράχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ναι...κουτρουλο να σε δω στο μετρο με καπακωμενο πιατακι και να πεθανω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ???ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Allodaph τα ταπεράκια είναι για την μπουγάτσα. Δεν διάβασες τα προηγούμενα σχόλια. Πότε θα σε δούμε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
    ΜΑΝΙΑΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...!!!

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩ!!Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ???ΜΙΛΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΕΛΙΚΑ ΑΜΑ ΣΠΑΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΗΡΕΜΕΙΣ,ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ!!ΒΑΛΤΕ ΦΟΥΣΚΕΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ(ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ...
    ΕΞΩΤ. ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΣΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΒΥΛΑ ΜΑΖΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ (οχι βεβαιως οτι εβγαλα και ακρη)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΧΕ .. ΠΙΑ ΑΜΑΝ ...
    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΓΑΤΣΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι παλιόκαιρος ειναι αυτός!!!!!
    Καψοράχη μου επειδή σε αγαπάω και σκέφτομαι πολύ τον κόπο που έκανες με την διατροφή,δεν θα με δείς με ταπεράκι,πόσο μάλλον με τα πιάτα στο μετρό(ακου πιάτα...ποιός το σκέφτηκε αυτό ήθελα να ήξερα.....χιχιχχιιχχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τι σου έκαναν Κορινάκι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΡΕ ΤΖΙΒΑΕΡΑΚΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ... ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ... ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γιάυτο ειχαν αδειάσει οι δρόμοι απο εδώ πάνω...ειχαν έρθει όλοι προς τα κει που ήσουν εσύ????
    χεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΑΙ ΜΠΡΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΙΟΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ...
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ... ΒΡΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΣΟΥΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δύσκολη μέρα σήμερα. Με έχει πιάσει πονοκέφαλος, κλείνω και φεύγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. γιατρε...τα εχω ετοιμα τα κλυσματα....που παω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. κουτρουλοκαζανακι μου! ευχαριστω!
    σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΧΜ!!ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ??ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ???ΤΑΡΒΥΛΑ ΩΡΕ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ Τ ΑΡΒΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γεια !!!
    Δηλώστε τώρα συμμετοχή για την κοπή της πίτας. Τα τραπέζια είναι ροτόντες των 10 και 12 ατόμων. Ποιος-α θέλει να είναι μαζί μου. Δηλώστε συμμετοχή στο τραπέζι μου ΤΩΡΑ. (δεν πληρώνω το τραπέζι εντάξει; Είμαι Σκρούτζ! Εντάξει;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η πάνω σάλα μόλις άνοιξε και σας περιμένει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή