Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

"Ας κρατήσουν οι χοροί"



Γνωστοί Λειβαδιανοί διασκεδάζουν στην εκδρομή του συλλόγου στη Νάξο. Ο Αλον και ο Ψαρός χορεύουν! Επιτέλους και μια φωτογραφία του Ψαρού, διότι Λειβαδιανό blog χωρίς Ψαρό δεν λέει! Πάντα τέτοια! Φωτογραφίες Ο Πρόεδρος

140 σχόλια:

  1. It could challenge the ideas of the people who visit your blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας μέν, αλλά λυπάμαι, πού δέν θά σάς γράψω ευχάριστα πράγματα. Μόλις γύρισα από διακοπές στήν Ανδρο. Τόσες μέρες δέν ήθελα νά σάς γράψω γιά νά μήν χαλάσω τήν καλή σας διάθεση, τήν λατρεία γιά τον τόπο, πού καλλιεργεί η νοσταλγία. Λοιπόν η περιοχή της Χώρας βρίσκεται σε σταθερή κατηφόρα. Πιό βρώμικη από ποτέ. Νά ψάχνεις νά βρείς τά σημάδια τής αρχοντιάς της. Γιατί αρχοντιά χωρίς νοικοκυροσύνη δεν γίνεται! Οι κάδοι τών σκουπιδιών αιωνίως ξεχειλισμένοι. Κάθε πότε τούς αδειάζουν? Ρώτησα και δεν μού απάντησαν. Οι κάδοι της ανακύκλωσης κοροϊδία. Οσες μέρες ήμουν στην Ανδρο οι κάδοι έξω από τό πατρικό τού vanglouk παρέμειναν ξεχειλισμένοι. Ολοι λένε ότι όταν τους αδειάζουν πάνε και αυτά στη χωματερή. (Μόνο ένας ηρωικός άνθρωπος, -λέγεται Δημήτρης Χαλάς, συνταξιούχος από τόν Πιτροφό-, γυρίζει πόρτα-πόρτα καί μαζεύει τά χαρτιά). Καί η χωματερή βέβαια δίπλα σέ ένα σπάνιο αρχαιολογικό χώρο. Πού οι Ανδριώτες δεν ενδιαφέρονται να προβάλουν σάν καύχημα, αλλά προτιμούν νά μήν δούν την μεταφορά σκουπιδιών δίπλα σέ απάτητα εγκαταλειμένα χωράφια... (Λές και το νησί είναι μικρό!) Τό ποτάμι στον Νειμποριό -μόστρα γιά τον καθένα είναι σκουπιδότοπος! Αριστερά και δεξιά στο γεφύρι μετράς τό λιγότερο διακόσιες σακούλες με βρωμιές. Ποιοί τίς πετούν? καί γιατί δέν τις μαζεύουν? (Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τυχαίο καί όπου νάναι θά τίς μάζευαν. Αμ' δέ!) Στήν Πλακούρα τά κολοβακτηρίδια είναι 800 μέ όριο τά 10. Καλό? Στά Γιάλια προχτές κολυμπούσαν ολόφρεσκα περιεχόμενα βόθρων από το χωριό. (Εχετε περπατήσει λίγο πιό μέσα στο ποτάμι να δείτε πού μαζεύονται οι βόθροι?)
    (Γιατί στην Τήνο ακόμα και μικρά-"φτωχά" χωριουδάκια, όπως Τριαντάρος, έχουν δίκτυο αποχέτευσης και τά εδώ "πλούσια" δεν έχουν?). Στο Παραπόρτι ωραιότατες οι φανερές αποχετεύσεις? Τί πιό εύκολο νά τά ρίχνεις στό Αιγαίο?
    Εσείς πού τόσο αγαπάτε τήν περιοχή της Χώρας, μπορείτε νά εξηγήσετε γιατί όλο τό "νοικοκυριό" εξαντλείται μέσα από την πόρτα τού καθενός?
    (Δεν είμαι προβοκάτορας, θα πώ αμέσως ποιός είμαι στην boul, αλλά θέλω να διαβαστούν αυτά χωρίς νά προσωποποιηθούν, και να πεί κάποιος "ο τάδε είπε", άλλωστε αυτά δέν τά είδα μόνο εγώ, δεν τά σκέφτηκα και δεν τά λέω μόνο εγώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι εδω και αιωνες "σπιτι" οι περισσοτεροι λογαριαζουν οτι κλεινουν οι τεσσερις τοιχοι που κοιμουνται,οπως "κοσμο" οτι περικλυει το δερμα τους,"φυση" το ταβερνακι στο χωριο,"νερο" οτι περιεχει το ποτηρι το δικο τους,"πολιτισμο" τα αγαλματα στο μουσειο,και "γραφικους"αυτους που περισσευουν και τα βλεπουν αλλιως!!

    οχι δεν μου χαλασες τιποτα που δεν ειχε χαλασει!
    τι κανουμε ομως? γιατι ωραιες οι καταγγελιες φτανει να γινονται αφορμη για πραξεις ομαδικες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εεεεεεε ρε γλέντια!!!

    sargos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος βρωμίζει τη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ,ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ...
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΑ ΕΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ...
    ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ...
    ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ... ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ .ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ,ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΥΣΙΚΑ.Α Λ Λ Α ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ;ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.Ω!!! ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα, Ανώνυμε για την ώρα δεν σε ξέρω, επειδή είμαι στη δουλειά δεν έχω χρόνο να απαντήσω, θα το κάνω μέσα στο σαββατοκύριακο. Η μάνα μου πάντως παρόλο που είναι μεγάλη σε ηλικία σκουπίζει όλο τον δρόμο έξω από την αυλή της.
    Αλλά βέβαια είναι παλιάς κοπής νοικοκυρά! Αυτά τα ολίγα. Για να μην ξεχνιόμαστε: Σαργέ 5 και σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας πω και κάτι επίκαιρο με την ανάρτηση: Νικολό είσαι ωραίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ BOUL-BOUL ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ετσι Κουτρούλο μου,όπως τα λες,ο ένας να καθαρίζει τα ψάρια και ο άλλος να τα ψήνει!

    sargos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρόεδρε τα ακούς όλα αυτά;Κάνε κάτι,πες κατι,ίσως μπορείς εσύ από την θέση που έχεις,για το καλό του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ SARGOS ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΧ{ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ·...ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα και από εμένα. Ανώνυμε έχεις δίκιο για αυτά που γράφεις. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στην Χώρα. Αν ήρθες όμως στο χωριό μας θα είδες ότι δεν έχει καμία σχέση. Δρόμοι καθαροί, ασπρισμένοι και αυλές με βασιλικούς. Boul boul η κάτω γειτονιά είναι πάντα καθαρή, με αρχηχό την θεία Ελένη που βάζει αλβανό να της καθαρίζει το δρομάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γαρουφαλιω καλα κανεις και εισαι περηφανη για το χωριο μας αλλα μη πεφτεις και εσυ στην λουμπα"το δικο μου σπιτι ειναι καθαρο!"
    σπιτι μας ειναι ολο το νησι και οι θαλασσες που κολυμπας εσυ και οι δικοι σου ειναι θαλασσες ολονων μας!
    επιτελους ΘΥΜΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΔΡΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το ξερω κουτρουλο μου δεν εννοουσα εσενα οταν εγραψα το παραπανω!!
    ΟΛΟΙ πρεπει να θυμωσουμε και να το δειξουμε εμπρακτα καπως!
    ο καθενας με οποιον τροπο μπορει και ολοι μαζι!
    η λογικη το δικο μου σπιτι ειναι καθαρο χεστηκα για τα υπολοιπα πρεπει να σταματησει και προς Θεου δεν αναφερομαι στην Γαρουφαλιω δεν την ξερω κιολας!απλα το παιρνω σαν αφορμη!
    καλοι χρυσοι οι Αντριωτες αλλα δεν αγαπαμε τον τοπο μας οσο θα επρεπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γαρουφαλιά έμαθες την ιστορία με τους γάτους;
    Η μάνα μου με την θεία Ελένη αυτές τις μέρες είχαν μεγάλα θραβαλικά! Νομίζω πως ήταν Τρίτη βράδυ, αργά λίγο πριν ξαπλώσουν όταν άρχισε ένας γάτο-καυγάς στο ταρατσάκι της παράγκας στο χωράφι μου. Δυο αρσενικοί γάτοι ουρλιάζανε, φασαρία κακό!
    "δεν μπορείς να φανταστείς τι θραβαλικό κάνανε"
    Η θεία Ελένη αρχίζει τα ξεφωνητά: "βρε Ρίτσα γιατί φωνάζουν έτσι οι γάτες; κάτι κακό θα γίνει", "έλα μωρέ Ελένη που θα πιστέψουμε τις γάτες" της απαντά η μάνα μου που δεν είναι καθόλου προληπτική. Πάνε για ύπνο και ο καυγάς συνεχίζεται.
    Την άλλη μέρα το ξεχνούν, χθες όμως το πρωί σαν κάτι να μύριζε. "Βρε Ρίτσα κάτι βρωμά, Ελένη κάτι μυρίζει". Που να ψάξουν; Η θεία Ελένη έλεγε εδώ κάτω είναι, η μάνα μου έλεγε κάπου αλλού είναι. Έρχεται ο Στέφανος, πάει μέσα στο χωράφι και αρχίζει να ψάχνει. Με τα πολλά βρίσκει τον ένα γάτη τουμπί, στην κάτω αμασά κοντά στην αυλή της θείας Ελένης, μισο φαγωμένο από τον καυγά. Τον τσουβαλιάζει και όλα ησυχάζουν.
    Έλα όμως που συνεχίζει να μυρίζει. Ψάξε – ψάξε βρίσκουν τον άλλο γάτη τουμπί κι αυτόν μέσα στο θεμέλιο.
    Φωνάζει τον Αλβανό η θεία Ελένη τον παραχώνει δίπλα στον άλλο.
    Φαντάζομαι πόσες φορές θα είπανε «Ήμαρτον Παναγία μου!» και πόσα κιλά χλωρίνης και ότι άλλο σε απολυμαντικό μέσο βάλει ο νους σας έριξαν στο θεμέλιο. Δεν θα μου κάνει εντύπωση η θεία Ελένη να φέρει τον Άγιο για ξόρκι! (Ο Νίκος ακόμη γελά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κουτρουλο αληθεια δεν με νοιαζει αν κατηγορηθω οτι τα λεω αυτα και μενω αλλου!! ισα ισα θα μπορουσα και εγω να πω -χεστηκα μπορω να παω και αλλου διακοπες!-
    δεν το κανω ομως! γιατι με ποναει!

    boulboulaki φοβερη γατοϊστορια!
    και λειτουργησε και πυροσβαστικα!
    πυροσβεστη μου εσυ!

    ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ!!Ψαρος-Αλον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι να το παινευτώ αλλά αυτή την ιδιότητα την έχω! Ειδικά στη δουλειά, γι’ αυτό όταν πηγαίνω σπίτι σκαρφαλώνω στα ντουβάρια και στο ταβάνι! (Spider Boul-boul Χε χε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗΠΩΣ ΑΓΡΙΕΨΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Boul boul αυτη την ιστορία δεν την άκουσα γιατί δεν τις έχω δει αυτές τις ημέρες. Αλλά φαντάζομαι την θεία Ελένη με τις προκαταλήψεις της, τι θα έγινε. Ο Ν. θα έκανε το γέλιο της ζωής του. Ειναι μια περιπετειώδης γειτονιά.
    Καψοράχη με παρεξήγησες. Βλέπω τη γίνεται στην Άνδρο αλλά καλά να πάθομε γιατί οταν ψηφίζομε δεν προσέχομε να μην κάνομε τα ίδια λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΑΑΑ!!!!!!!ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΟΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑI ;ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γαρουφαλια το ειπα και πιο πανω πηρα την αφορμη απο σενα ΔΕΝ αναφερομουν σε σενα!!
    συμφωνω απολυτα μαζι σου!
    να προσεχουμε λιγο που το ριχνουμε το ρημαδιασμενο το ψηφαλακι!!
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!! που ελεγε και ο Κωστανταρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και για να μην ξεχνιόμαστε στον ποταμό μας πέφτουν μαζί με νερά και κάποιοι βόθροι. Υπάρχουν και αναμεσά μας ασυνείδητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βρε παιδιά ολάκερο Νικολό να ρίχνει ζεμπεκιές σας έβαλα και εσείς μπουρ-μπουρ για την τοπική αυτοδιοίκηση, τους ψήφους. Σήμερα σας ήρθαν όλα; Χθες που έγραψα για την χωματερή γράφατε για μπακλαβάδες, προχθές που έγραφα για την κομποστοποίηση καυγαδίσατε με τον ανώνυμο. Θα τα παίξω η γυναίκα! Στην ηλικία που είμαι θα πέσω στα σκληρά! Κουτρουλό πιάσε την βίτσα, έλειψες 3 βδομάδες και χάθηκε η τάξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καψοράχη λύθηκε η παρεξήγηση. Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο. Νααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Boul boul φαίνεται στην έκθεση πρέπει να είμαστε πάντα εκτός θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ειμαστε απροβλεπτοι ΛΩΛΟΛΕΙΒΑΔΙΑΝΟΙ!!!! και αυτη ειναι η γοητεια μας boulboulaki!!!
    και ειμαστε και φιλοτιμοι!
    μας βλεπω με σκουπες φαρασια κ.λ.π
    να κατηφοριζουμε την αγορα!!!
    και στην τσεπη μπακλαβαδες που θα τρωμε ολοι μαζι στο διαλλειμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν θέλω να μου αγχώνεστε,Παρασκευή σήμερα!Επρεπε ήδη να ετοιμαζόσασταν!
    Γεια σου ρε boul,την μία μέρα την έφαγες!!!!!!!

    sargos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γειά σου βρε boul!!!!!!!!!
    γεια μια ακόμη φορά υποκλίνομαι στο μεγαλείο του λόγου σου!θα στο πω άλλη μιά φορά!ΓΡΑΨΕ!!!!!!!!!!

    Λοιπόν τόση ώρα σας διαβάζω όλοι έχετε δίκιο είναι κρίμα για το νησί και τελικά δεν έχει σημασία αν είναι πλούσια ή φτωχά τα χωριά ή τα νησιά η νοοτροπία των ανθρώπων τα κάνει όλα!
    και σήμερα βρήκα κάτι καταπραυντικό!

    ΡΟΦΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

    Υλικά

    # φύλλα ελιάς

    # αρμαρόριζα

    # βασιλικός
    Εκτέλεση

    Γεμίζουμε ένα κατσαρολάκι με νερό και τ' αφήνουμε να βράσει. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε μέσα τα φύλλα ελιάς, την αρμαρόριζα και το βασιλικό και τ' αφήνουμε να πάρουν βράση για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, σουρώνουμε το ρόφημα και το πίνουμε.

    Καψοράχη δώκε την συνταγή στον κοντό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΩΛΟΛΕΙΒΑΔΙΑΝΟΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ .. ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ...
    ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΡΒΥΛΑ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ... VANCEREMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΒΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!!!!!!.ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΗ ΓΙΑ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Korina,περαστικά,μην παίρνεις χαμπάρι τίποτα,θα σου φέρω εγώ κάτι ψάρια που τύφλα να 'χει το amoxil,τα πλακώνεις και τέρμα οι πόνοι και τα παρελκώμενα!

    sargos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ευχαριστώ Πασταφλώρα, χρήσιμη η συνταγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Λίγο ουζάκι είναι ότι πρέπει για τον πονόδοντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΩΠΩ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΨΗΤΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ,ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΑΙΔΙΑ ... ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙ ... ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ...
    ΣΑΡΓΟΥΛΗ ΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΠΑΛΣΑΜΟ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ...
    ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παιδιά τέλος!Ο Σαργός σφαίρα για Σαλαμίνιους νήσους!
    Ελάτε να σας τρατάρω κατιτίς!
    Καλό ΠΣΚ σε όλους.
    ΒΒΒΒΖΖΖΖΖΖΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!

    sargos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΛΕΣ ΨΑΡΙΕΣ ΣΑΡΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BOUL BOUL AΡΓΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΡΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΟΡΙΝΑ ΤΗ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΟΨΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ KAREBE,ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ε οχι και ψυχή! 3 ψυχές παρούσες! εσυ, εγω και ο Karebe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. OY OY ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ BOUL-BOUL ΤΙ ΚΕΡΝΑΣ ΑΠΟΨΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. και μια εγω τεσσερις!
    τελικα φευγουμε αυριο πρωι πρωι με τη δροσα!!
    boulboulaki ξεθυμωσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. οπα γιναμε πεντε!μονο μουτζουρη παιζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SKLENARIKOVA ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μια μπυρίτσα σας κερνώ! Καψοράχη είμαι cool άτομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΛΑ ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕΣ.ΤΟ ΚΟΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝΤΕ ΕΒΙΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. η μια υποπτη ειμαι εγω!
    οτι και να γινει γυρω μου η πρωτη αντιδραση ειναι...ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ!!!
    το ειπα και στον τελευταιο σεισμο!
    ακομα το θυμουνται στο γραφειο και γελουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η ΑΛΛΗ ΥΠΟΠΤΗ Η ΚΟΡΙΝΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. cool ξεcool μας πηρε ο διαολος το μεσημερι!!
    αλλα τι ηθελες με τετοια εισαγωγη πρωι πρωι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ...
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ...
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΝΕΚΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καψοράχη έχεις δίκιο! Με τέτοιο σχόλιο! Εχεις δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. πρησμενο Κορινακι! θα σε βλεπουν στο δρομο και θα σου λενε
    πω πω τα μαγουλα σου αγαπη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΣΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΙΠΙΝΙ ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΑΧ ΒΡΕ ΠΕΛΟΠΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑΣΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. boulboulaki επειδη δεν τα βλεπω τα πονηρα μουτρακια δεν ξερω αν με δουλευεις η το εχεις δικιο το λες σοβαρα αλλα ειμαι παρορμητικον ατομον
    και δεν συγκρατιεμαι η γυναικα!
    σ'αγαπω πολυ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. πρησμενο πιπινι!!!καλοοο!
    αληθεια ο Πελοπας τι εγινε?
    επεσε σε κωμα απο τις μπυρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Και εγω σ' αγαπώ βρε Καψοράχη!
    Σήμερα είμαστε μια πολύ ωραία... ατμόσφαιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ Η ΛΙΑΚΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΟΡΙΝΑΚΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΑΝΑΛΙΑ ΦΡΕΣΚΟΓΙΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΗ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΟΛΥ LOVE ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ...
    ΜΗ ΓΛΥΦΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΨΟΡΑΧΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΥΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KAREBE ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΖΕ ΠΑΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. οχι δε θελω δευτερη μπυρα,θελω αυξηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΗΣΕ.ΓΙΑ ΜΕΖΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Kerebe, με το συμπάθειο είσαι πολύ μάυρος; Καψοράχη πιάσε μια μπύρα κέρασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Το σουβλάκι της Χαροκόπου να είναι καλά, φάτε βρε λίγο κοκορέτσι, έχω και λουκάνικα, σας φτιάχνω και φουρτάλια. Αμε, ε Κουτρουλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ .ΦΟΥΡΤΑΛΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ειχαμε παραγγειλει κοτοπουλο παϊδακια! τα εφεραν πριν απο λιγη ωρα,με το γραψιμο αργησα να παω να παρω και μου εχουν αφησει τον κωλο!
    με φροντιζουν στην οικογενεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΨΟΡΑΧΗ.ΚΕΡΝΑΕΙ Η BOUL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΓΙΑΟΥΡΤΟ ... ΜΠΛΙΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΟΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΒΡΑΔΥ Η SKLENARIKOVA ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΓΙΛΕΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΤΟΥΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κερνάω, κερνάω και ξανα-κερνάω σε μια βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΣΤΟ ΦΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ελατε να την παρηγορησουμε μωρε!
    πω πω το νοστιμα και ζουμερα που ειναι αυτα τα κωλογιαουρτια!!!!
    ελα ρε Κορινακι κι αμα γινεις καλα θα ξεσκισουμε οτι θες!
    μεχρι και τα αρβυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Δηλαδή είσαι πολύ μαύρος; Οπως λέμε μαύρη είναι η νύχτα, μαύρος και ο αράπης; Καλά δεν πειράζει. Κανείς δεν είναι τέλειος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. που θα κερνας σε μια βδομαδα?
    το ΠΟΥ μετραει εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 47-32 ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. μαυρος και γυαλιστερος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Στην Α ν τ ρ ο ! (με την Κουλίτσα φυσικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η SKLENARIKOVA ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΛΟΥΣΤΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΚΟΡΙΝΑΚΗ ΠΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΤΟΛΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. αντε σε δυο εβδομαδες απο σημερα κερναω και εγω! ραντεβου στα σκαλακια!
    (ωχου πολυ ειναι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΡΜΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ... ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. "αυτες με τα παιδακια?"
    κουτρουλο μου για μας λεει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ KAREBE ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ ΕΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΩ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. η αν λεει "αυτες με τα παϊδακια" εννοει μονον εμενα!!!!
    ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΑΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΨΟΡΑΧΗ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ:ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ!
    θα ξαναφαω στις 15 Αυγουστου που ειναι και η γιορτη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Κουτρουλό φτιάχνω cd με μουσική! Αντιλαλούνε οι ρεματιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. GOOD NIGHT ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ KAREBE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. κουτρουλο μου ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ!

    Κορινα τα αρβυλα!!
    (ευτυχως που δεν τα φαγαμε!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΠΑΩ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο J.V.ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΥΡΟΥΛΗ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. good night, μας υποχρεωσατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΣΤΗ ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ ΚΑΨΟΡΑΧΗ.ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. το καταλαβα κουτρουλο μου! και εγω σε κεινην απευθυνομουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΞΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ...
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ... ΕΛΠΙΖΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ελα ρε!!! οJ.V παιζει κιθαρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΝΑ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ Η ΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. καληνυχτα πρησμενο πιπινι!
    περαστικα! αυριο ολα καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Φυσικά και παίζει κιθάρα ο John V. ειναι βιρτουόζος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΟΧΙ ΟΧΙ,ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΡΑΓΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ετσι σε εριξε κουτρουλο μου?
    κιθαρα κατω απο τα αστρα?
    εμενα παλι μονο μπιριμπα παιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Το Κουτρουλό παιζει... με την υπομονή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ...ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. εχει πανσεληνο??
    ετσι εξηγητε το χαλι του νευρικου μου συστηματος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Η ΜΠΑΡΙΤΣΑ ΜΙΚΡΙΝΕ ΠΟΛΥ.ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. αμα εχεις υπομονη καλα ειναι!!
    το να μην εχεις και ολοι ΝΑ νομιζουν οτι εχεις ειναι δραμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Εχει και είναι πολύ όμορφο το φεγγάρι, ακούω μουσική η πόλη ειναι ήσυχη, κάπου απέναντυ είναι το νησί, το αγέρι φυσά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ναι μικρινε η μπαριτσα!μικρομπαριτσα εγινε!
    αντε βρε! καληνυχτα! θα σηκωθω νωρις αυριο!
    το αφεντικο λεει 8,30 αναχωρηση!
    θα τα πουμε με το καλο Κυριακη.
    φιλακια πολλα και στις δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ρομαντζα εεε!!!
    αντε.....καλήνυχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ BOUL-BOUL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Κράτησα τη ζωή μου
    ταξιδεύοντας ανάμεσα σε κίτρινα φύλλα
    κατά το πλάγιασμα της βροχής

    Σε σιωπηλές πλαγιές
    φορτωμένες με τα φύλλα της οξιάς
    καμιά φωτιά στην κορυφή τους
    Βραδιάζει

    Σεφέρης, Θεοδωράκης με την φωνή της Φαραντούρη
    Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Καλημέρα σε όλους.

    Boul-boulaki καλωσταδεχτήκαμε τον θείο μου και ξαδερφό σου. Ενημέρωσε όλους τους Λειβαδιανούς για να μην τους κάνει πλάκα. Προσοχή σε όλους.

    Φιλάκια
    Λωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Καλημέρα σε όλους και χρόνια μου πολλά αφού σύμφωνα με το bloc γιορτάζει η Γαρυφαλλιά. Λεωνίδα καλώς ήρθες και πάλι. Πως και Σάββατο πρωί? Δεν έχετε κόσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΑΧ!ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ!!!!!!!!!!.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ο J.V ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΚ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΟΥΤΡΟ.ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/7 ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ .GAS.B ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή