Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ανδριώτικα τραπέζια



Τα Ανδριώτικα γιορτινά τραπέζια στις γιορτές είναι ονομαστά! Το Κουτρουλό σαν γνήσια Ανδριώτισα νοικοκυρά κάνει καταπληκτικά τραπέζια με μεράκι και αρκετές πινελιές... master chef (Οι Λειβαδιανές το έχουν στο αίμα τους). Σήμερα λοιπόν ημέρα της ονομαστικής γιορτής του Σάββα το μενού είχε: νόστιμους γλυστρίδες από τα Σκαλαριά* φανταστικές σαλάτες, πίτα, ριζότο, στιφάδο όνειρο! Γλυκά, καφέ. Ολο το γευστικό σετ. Μπράβο Κουτρουλό! Και του χρόνου να είμαστε καλά, να έχουμε δουλειά, να ανταμώνουμε, να τρώμε να πίνουμε, να πηγαίνουν κάτω τα φαρμάκια... Και μακριά από εμάς η απόλυτη εξαθλίωση της προηγούμενης ανάρτησης. Εις υγείαν!
* τι και αν οι γλυστρίδες δεν ηταν γλυστρίδες, τι και αν δεν ηταν από τα Σκαλαριά, όπου πάμε, οτι φάμε, οτι πιούμε πάντα στα Λειβάδια είναι το μυαλό!

10 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας να είσαστε καλά και να χαίρεστε όλοι τους ανθρώπους που αγαπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΒΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΞΕΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι είναι και αυτό. Ευχαριστώ Ευτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ και Ξάδελφε, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και όλα καλά !!!!
    Eπισης...θεια Ριτσα, μπουλ-άκι, Νίκο, ανηψιέ, όλοι να το χαιρόσαστε το παλικάρι με το ωραίο όνομα και το πονηρό μούτρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α, και η άλλη του η γιαγιά, να τον χαίρεται, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...ωραία φαγιά!
    μπράβο στη μαγείρισσα!
    master chef & top chef ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπράβο κουτρουλάκι εύγε!
    και η τουρτίτσα στο σωστό χρώμα!!!!
    καλή ξεκούραση και πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσια,είναι υπέροχο να ευχαριστείς τους καλεσμένους σου και να πηγαίνει χαλάλι ο κόπος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2011: To internet αλλάζει... διεύθυνση

    Ολόκληρος ο πλανήτης είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί απίστευτος αριθμός ιστοσελίδων, τόπων διασκέδασης, επικοινωνίας, εργασίας και γενικότερα ό,τι χρειαζόμαστε στην online ζωή μας.

    Παραπάνω από 4 δισεκατομμύρια διευθύνσεις έχουν δημιουργηθεί στο ίντερνετ, αριθμός εκπληκτικός από οποιαδήποτε πλευρά.
    2011: To internet αλλάζει... διεύθυνση

    Το βασικό ζήτημα που προκύπτει και θα το αντιμετωπίσουμε μέσα στο 2011 είναι ότι τελειώνουν οι διευθύνσεις που δίνονται μέσα από το IPv4 σύστημα διευθύνσεων που χρησιμοποιούσαμε ως σήμερα και πλέον θα ξεκινήσουν να παρέχονται διευθύνσεις μέσα από το...
    νέο IPv6 σύστημα.

    Για τους περισσότερους μπορεί να μη σημαίνουν πολλά, για τους τεχνικούς που θα το αντιμετωπίσουν, σημαίνει περισσότερη εργασία και πιθανώς αρκετό τρέξιμο. Ένα είναι το γεγονός: μέσα στο 2011 αλλάζουμε διευθύνσεις στο ίντερνετ.
    enimerwsi-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή