Ψιλοκόβουμε τους χουρμάδες, τα βερύκοκα, τα δαμάσκηνα και τα βάζουμε σε ένα μπωλ μαζί με τις σταφίδες. Προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα, την κανέλα, τα αμύγδαλα και τα φουντούκια χοντροκοπανισμένα. Ζυμώνουμε με νωπά χέρια και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Τα ρολλάρουμε στο ινδοκάρυδο και τα αφήνουμε όλο το βράδυ για να δέσουν.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει συνταγή που βρίσκω και κάνω και δεν προσθέτω η αφαιρώ κάτι... Σε αυτή πρόσθεσα λίγο λικέρ βερίκοκο που είχα και που έβρεχα τα χέρια μου όταν τα έπλαθα... Αντε όλα τα μυστικά σας τα είπα... Καλημέρα σας.
Καλημέρα Κουτρουλό, με τις υπέροχες συνταγές σου. Παρόμοια τρουφάκια έκανε η μαμά μου, με κάποιες παραλλαγές. Απ' οτι θυμάμαι δεν έβαζε φρούτα, βέβαια εγώ ποτέ δεν επιχείρησα να τα φτιάξω. Καλημέρα σε όλους.
Γεια στα χέρια σου ,Κουτρουλό μου. Χρυσοχέρα!!!!!!!! Πέρσυ είχα φάει τρουφάκια με μανταρίνι και τη φλούδα τους δε άχω βρεί τη συνταγή θα σας τη στείλω όταν την βρώ.
Ευχαριστώ κορίτσια... Ελένη μου,φυσικά μπορείς να τους βάλεις σοκολάτα η να τα τυλίξεις με τρούφα!!! Απλά έτσι ειναι απόλυτα διαιτητικά...αυτό μας μάρανε....τέλος πάντων...χαχαχαχα
Καλημερα, καλημέρα! Βρε Κουτρουλό, θα μας τρελλάνεις με τα τρουφάκια σου! Και μόνο που διάβασα τα υλικά...κουράστηκα! χχαχχαχχα!!! δηλαδη- ΑΧ ΚΑΙ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ - ΜΑΖΙ! ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΡΙΝΕΝΙΑ!
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΑΝΔΡΟ!!ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΨΙΛΟ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΟΟΟ!ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ,ΤΟΥΣ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ!!ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ????ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΛΟΜΑΚΆΡΟΝΑ!!
Σήμερα ουσιαστικά είναι η πρώτη μέρα που έχουμε χειμώνα,αυτή την στιγμή έχουμε 9C... Αllodaph υπάρχουν πολλές συνταγές για τρουφάκια χωρίς ξυρούς καρπούς και ειναι υπέροχα!!! Οσο για μελομακάρονα αν έκανα θα έκανα του Παρλιάρου...
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ:
400 γρ. Χυμός πορτοκαλιού 530 γρ. Ηλιέλαιο 1.200 γρ. Αλεύρι 30 γρ. ΄Αχνη ½ κουτ. του γλυκού Σόδα ¼ κουτ. του γλυκού Κανέλα 1/6 κουτ. του γλυκού Γαρύφαλλο 50 γρ. Βούτυρο λιωμένο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Καρύδια χοντροκομμένα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΙΡΟΠΙ:
500 γρ. Nερό 700 γρ. Zάχαρη 1 Πορτοκάλι κομμένο στα δύο 2 Ξυλάκια κανέλας 100 γρ. Μέλι για το μέλωμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Όποια παραλλαγή κι αν επιλέξετε η απόλαυση θεωρείται δεδομένη. Ίσως είναι και ένα από τα πιο δύσκολα παραδοσιακά γλυκά των εορτών γιατί το μέλωμα θέλει τέχνη (τραγανή επιφάνεια με ζουμερό περιεχόμενο)!
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το πορτοκάλι και τα ξυλάκια κανέλας. Βάζουμε στη φωτιά, αφήνουμε να βράσει για 1 λεπτό και αποσύρουμε. Ρίχνουμε το μέλι και το αφήνουμε να κρυώσει.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ: Σ’ ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υγρά και το βούτυρο. Προσθέτουμε την άχνη και όλα τα μυρωδικά μαζί. Ανακατεύουμε με το χέρι και προσθέτουμε το αλεύρι. Συνεχίζουμε απαλά το ανακάτεμα με το χέρι από το κέντρο προς τα έξω έτσι ώστε να μην «κορδώσει» η ζύμη (δεν χρειάζεται πολύ ανακάτεμα για να μη σφίξει). Πλάθουμε τα μελομακάρονα σε μικρά οβάλ σχήματα και περνάμε τη μια επιφάνειά τους σε τρίφτη. Τα τοποθετούμε σε μία λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 30 λεπτά περίπου έως ότου πάρουν σκούρο χρυσαφί χρώμα. Μόλις βγουν από το φούρνο ζεστά τα ρίχνουμε στο κρύο σιρόπι. Με μια κουτάλα τα γυρίζουμε για 1 λεπτό περίπου. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε σίτα να στραγγίξουν. Σε μια πιατέλα βάζουμε λίγο μέλι και χοντροκομμένο καρύδι. Τοποθετούμε σε μια σειρά τα μελομακάρονα και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία αρκετές φορές. 4 κιλά Απαιτούμενος χρόνος: 1 ½-2 ώρες
...ουτε εδω! ...χθες εφτιαξα ωραια μμμμ, κουραμπιεδακια, αλλα δεν ειχα αχνη ζαχαρη για το μετά, κι ετσι μεινανε μπισκοτάκια, μπισκοτοκουραμπιεδάκια με αμύγδαλα καβουρντισμένα και φρεσκο βουτυράκι, ταιριάζουν της εποχής μας...Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ, ευτυχως...τρώγονται! ...με ιλιγγιώδη ταχύτητα, θα έλεγα, μην το δοκιμάσετε, θα τους χάσετε και κιλά ΔΕΝ θα χασετε!
...ειναι νοστιμα, τα ατιμα, και χωρις αχνη, αλλά το κρυο δεν το γλυτωσα, το χερι μου εχει παγωσει πάνω στο πληκτρολόγιο, θα με βρουν τα Χριστούγεννα να γραφω στο blogggggggggggggggggggggggg
...οσο για τα biskotokourabiedakia, το τελευταίο το έφαγα χθες βραδυ στις 3, που μάζευα βουτυρα και ζυμες απο ΠΑΝΤΟΥ! Σήμερα είναι στις γυάλες τους, μακρυα από λαίμαργα χεράκια, πάω να αγοράσω αχνη, να κάνω παραλλαγές, ίσως ομως να φάω ένα μικρούλι-σφηνομπισκοτοκουραμπεδάκι, έτσι για λίγη ενέργεια βρε παιδί μου!
καλο μεσημερι παιδακια blogισια!!!! εστρωσα χαλια σημερα και ο σκυλος επαθε πλακα!!! γυρναει τα δωματια και ξαπλωνει ΠΑΝΤΟΥ! τα μυριζει ακουμπα την κεφαλα επανω (με τον πισινο ορθιο) μετα ξαπλαρει και μετα ξαπλαρει ανασκελα με τα ποδια στο ταβανι! αυτη η χαρα η σκυλισια με ηρεμει!
η Χρυσανθη ειναι στο σπιτι της...αφου τρελανε ενα ολοκληρο νοσοκομειο ανακατεψε τους παντες επιχειρησε να καπνισει ΜΕΣΑ στον θαλαμο και τα εκανε ολα ανω κατω επεστρεψε σπιτι....την αποχαιρετησαν οι παντες! λες και ηταν η Κορομηλα!!!! μεχρι και ενας κρατουμενος που τον φρουρουσαν δυο μπατσοι σε ραντζο την χαιρετησε "περαστικα σιδερενια!" λιγο πριν ειχε παει κοντα του και τον ειχε ρωτησει δυνατα δυνατα "ρε συ!τι εχεις κανει? σου φερονται καλα αυτοι?" και εδειξε τους μπατσους!!! αυτα η Χρυσανθη και ευχομαι να κανουμε ηρεμα Χριστουγεννα χωρις αλλες περιπετειες.......
Τι έκπληξη είναι αυτή!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντως τα τρουφάκια είναι πανεύκολα και πολύ υγιεινά πράγματι!!!
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. ξερά δαμάσκηνα
400 γρ. ξερά βερύκοκα
250 γρ. χουρμάδες
1 κούπα σταφίδες
1 κούπα αμύγδαλα
1 κούπα τριμμένα μπισκότα
1 πρέζα κανέλα
2 κούπες ινδοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ψιλοκόβουμε τους χουρμάδες, τα βερύκοκα, τα δαμάσκηνα και τα βάζουμε σε ένα μπωλ μαζί με τις σταφίδες. Προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα, την κανέλα, τα αμύγδαλα και τα φουντούκια χοντροκοπανισμένα. Ζυμώνουμε με νωπά χέρια και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Τα ρολλάρουμε στο ινδοκάρυδο και τα αφήνουμε όλο το βράδυ για να δέσουν.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει συνταγή που βρίσκω και κάνω και δεν προσθέτω η αφαιρώ κάτι...
Σε αυτή πρόσθεσα λίγο λικέρ βερίκοκο που είχα και που έβρεχα τα χέρια μου όταν τα έπλαθα...
Αντε όλα τα μυστικά σας τα είπα...
Καλημέρα σας.
Καλημέρα Κουτρουλό, με τις υπέροχες συνταγές σου. Παρόμοια τρουφάκια έκανε η μαμά μου, με κάποιες παραλλαγές. Απ' οτι θυμάμαι δεν έβαζε φρούτα, βέβαια εγώ ποτέ δεν επιχείρησα να τα φτιάξω. Καλημέρα σε όλους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορούμε, αντί καρύδας, νά βάλομε τρούφα σοκολάτας;;;
Ευχαριστούμε Κουτρουλό!
Γεια στα χέρια σου ,Κουτρουλό μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρυσοχέρα!!!!!!!!
Πέρσυ είχα φάει τρουφάκια με μανταρίνι και τη φλούδα τους δε άχω βρεί τη συνταγή θα σας τη στείλω όταν την βρώ.
ΚΑΛΑ ΜΠΡΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ...
ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΕΥΓΕ ΜΠΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙΣ ... ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ...ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
Ευχαριστώ κορίτσια...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλένη μου,φυσικά μπορείς να τους βάλεις σοκολάτα η να τα τυλίξεις με τρούφα!!!
Απλά έτσι ειναι απόλυτα διαιτητικά...αυτό μας μάρανε....τέλος πάντων...χαχαχαχα
Καλημερα, καλημέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΒρε Κουτρουλό, θα μας τρελλάνεις με τα τρουφάκια σου!
Και μόνο που διάβασα τα υλικά...κουράστηκα!
χχαχχαχχα!!! δηλαδη-
ΑΧ ΚΑΙ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ - ΜΑΖΙ!
ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΡΙΝΕΝΙΑ!
Το πρωί η θερμοκρασία ήταν 19c και τώρα είναι 10c,με έναν αέρα...
ΑπάντησηΔιαγραφήKAΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΑΝΔΡΟ!!ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΨΙΛΟ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟΟΟΟ!ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ,ΤΟΥΣ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ!!ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ????ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΛΟΜΑΚΆΡΟΝΑ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣήμερα ουσιαστικά είναι η πρώτη μέρα που έχουμε χειμώνα,αυτή την στιγμή έχουμε 9C...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑllodaph υπάρχουν πολλές συνταγές για τρουφάκια χωρίς ξυρούς καρπούς και ειναι υπέροχα!!!
Οσο για μελομακάρονα αν έκανα θα έκανα του Παρλιάρου...
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ:
400 γρ. Χυμός πορτοκαλιού
530 γρ. Ηλιέλαιο
1.200 γρ. Αλεύρι
30 γρ. ΄Αχνη
½ κουτ. του γλυκού Σόδα
¼ κουτ. του γλυκού Κανέλα
1/6 κουτ. του γλυκού Γαρύφαλλο
50 γρ. Βούτυρο λιωμένο
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Καρύδια χοντροκομμένα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΙΡΟΠΙ:
500 γρ. Nερό
700 γρ. Zάχαρη
1 Πορτοκάλι κομμένο στα δύο
2 Ξυλάκια κανέλας
100 γρ. Μέλι για το μέλωμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Όποια παραλλαγή κι αν επιλέξετε η απόλαυση θεωρείται δεδομένη. Ίσως είναι και ένα από τα πιο δύσκολα παραδοσιακά γλυκά των εορτών γιατί το μέλωμα θέλει τέχνη (τραγανή επιφάνεια με ζουμερό περιεχόμενο)!
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το πορτοκάλι και τα ξυλάκια κανέλας. Βάζουμε στη φωτιά, αφήνουμε να βράσει για 1 λεπτό και αποσύρουμε. Ρίχνουμε το μέλι και το αφήνουμε να κρυώσει.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ: Σ’ ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υγρά και το βούτυρο. Προσθέτουμε την άχνη και όλα τα μυρωδικά μαζί. Ανακατεύουμε με το χέρι και προσθέτουμε το αλεύρι. Συνεχίζουμε απαλά το ανακάτεμα με το χέρι από το κέντρο προς τα έξω έτσι ώστε να μην «κορδώσει» η ζύμη (δεν χρειάζεται πολύ ανακάτεμα για να μη σφίξει). Πλάθουμε τα μελομακάρονα σε μικρά οβάλ σχήματα και περνάμε τη μια επιφάνειά τους σε τρίφτη. Τα τοποθετούμε σε μία λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 30 λεπτά περίπου έως ότου πάρουν σκούρο χρυσαφί χρώμα. Μόλις βγουν από το φούρνο ζεστά τα ρίχνουμε στο κρύο σιρόπι. Με μια κουτάλα τα γυρίζουμε για 1 λεπτό περίπου. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε σίτα να στραγγίξουν. Σε μια πιατέλα βάζουμε λίγο μέλι και χοντροκομμένο καρύδι. Τοποθετούμε σε μια σειρά τα μελομακάρονα και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία αρκετές φορές. 4 κιλά Απαιτούμενος χρόνος: 1 ½-2 ώρες
http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΩΜΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΥΔΙ ΕΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://www.youtube.com/watch?v=BXhKJ6WzgGY
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή3 C, ΚΑΝΕΙ ΨΟΦΟ! Ο ΨΥΧΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ -3!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα με χιόνια.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπλά όμορφα γιατί δεν ειναι τόσα πολλά που να δημιουργούν πρόβλημα!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΟΒΕΡΟ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΤΡΕΜΕ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ...
ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΧΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ...
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ...;
den einai hionia einai to indokarido toy koytroyloy. troufes hioni peftoune.
ΑπάντησηΔιαγραφή...πεστο και τρελλαθηκα...!
ΑπάντησηΔιαγραφήtroyfes hioni peftoyne, alla ohi se emas
ΑπάντησηΔιαγραφή...ουτε εδω!
ΑπάντησηΔιαγραφή...χθες εφτιαξα ωραια μμμμ, κουραμπιεδακια, αλλα δεν ειχα αχνη ζαχαρη για το μετά, κι ετσι μεινανε μπισκοτάκια, μπισκοτοκουραμπιεδάκια με αμύγδαλα καβουρντισμένα και φρεσκο βουτυράκι, ταιριάζουν της εποχής μας...Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ, ευτυχως...τρώγονται!
...με ιλιγγιώδη ταχύτητα, θα έλεγα, μην το δοκιμάσετε, θα τους χάσετε και κιλά ΔΕΝ θα χασετε!
oyte hioni oyte ahni, glitoses kpp kai to perisotero kryo kai ta parapano kila
ΑπάντησηΔιαγραφή...ειναι νοστιμα, τα ατιμα, και χωρις αχνη, αλλά το κρυο δεν το γλυτωσα, το χερι μου εχει παγωσει πάνω στο πληκτρολόγιο, θα με βρουν τα Χριστούγεννα να γραφω στο blogggggggggggggggggggggggg
ΑπάντησηΔιαγραφήfae ena biskotokourabiedaki akoma kai tha zestatheis
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνταξει ειμαι, αναψα τη φουφού!
ΑπάντησηΔιαγραφή...οσο για τα biskotokourabiedakia, το τελευταίο το έφαγα χθες βραδυ στις 3, που μάζευα βουτυρα και ζυμες απο ΠΑΝΤΟΥ!
Σήμερα είναι στις γυάλες τους, μακρυα από λαίμαργα χεράκια, πάω να αγοράσω αχνη, να κάνω παραλλαγές, ίσως ομως να φάω ένα μικρούλι-σφηνομπισκοτοκουραμπεδάκι, έτσι για λίγη ενέργεια βρε παιδί μου!
μμΜΜΜιαΑΑΑμΜ!
ΑπάντησηΔιαγραφήμμΜΜΜιαΑΑΑμΜ...ΚΑΙ ΚΑΤΩ!
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, κουραμπιεδακι σκέτοοοοο, μμμμιάμΜ ΚΑΙ ΚΆΤΩωωωω...
γεια στα χερια μου!
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!
καλο μεσημερι παιδακια blogισια!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήεστρωσα χαλια σημερα και ο σκυλος επαθε πλακα!!! γυρναει τα δωματια και ξαπλωνει ΠΑΝΤΟΥ! τα μυριζει ακουμπα την κεφαλα επανω (με τον πισινο ορθιο) μετα ξαπλαρει και μετα ξαπλαρει ανασκελα με τα ποδια στο ταβανι! αυτη η χαρα η σκυλισια με ηρεμει!
η Χρυσανθη ειναι στο σπιτι της...αφου τρελανε ενα ολοκληρο νοσοκομειο ανακατεψε τους παντες επιχειρησε να καπνισει ΜΕΣΑ στον θαλαμο και τα εκανε ολα ανω κατω επεστρεψε σπιτι....την αποχαιρετησαν οι παντες! λες και ηταν η Κορομηλα!!!! μεχρι και ενας κρατουμενος που τον φρουρουσαν δυο μπατσοι σε ραντζο την χαιρετησε "περαστικα σιδερενια!" λιγο πριν ειχε παει κοντα του και τον ειχε ρωτησει δυνατα δυνατα "ρε συ!τι εχεις κανει? σου φερονται καλα αυτοι?" και εδειξε τους μπατσους!!!
αυτα η Χρυσανθη και ευχομαι να κανουμε ηρεμα Χριστουγεννα χωρις αλλες περιπετειες.......
παω για μαμ και νανι...ειμαι λιωμα στην κουραση!
Καταλαβαίνω Καψοράχη ούτε ψίλος στον κόρφο τους. Τέλος καλό όλα καλά. Περαστικά. Φιλιά
ΑπάντησηΔιαγραφή