Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Νικολό έ Νικολό... και του χρόνου!


"Κανόνα πίστεως και εικόνα πραότητος
εγκρατείας διδάσκαλον ανέδειξέ σε"
παρακάτω δεν θυμάμαι... μεγάλη γιορτή η σημερινή! Γιορτάζουν οι ναυτικοί μας. Ολοι-ες κάποιον έχουμε στο σόι μας. Λοιπόν ας τους πάρω από την αρχή πρώτα - πρώτα χρόνια πολλά στον αδελφό μου, στα ξάδελφια, στο Νίκο της θείας Ελένης, χρόνια πολλά etoula, Nick, ευχές στους Νίκους της Αμερικής, χρόνια πολλά παπα-Νίκο, χρόνια πολλά Ψαρρέ... όσους ξέχασα γράψτε τους εσείς! Καλά ταξίδια στους ναυτικούς! Φωτογραφίες: Οι εορτάζοντες VangLouk, ο Άγιος Νικόλαος LeoIssaris

13 σχόλια:

  1. Καλημέρα και από μένα.
    Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν. Να τους χαιρόμαστε.

    Σάββα έστω και καθυστερημένα
    Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα.

    Φαούδι θα έχει μάχη σήμερα το βράδυ. Θα γίνει χαμός.

    Λωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ...
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ,
    ETOULA,NICK,ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑ Π.,ΣΤΟΝ ΠΕΡΤΕΣΗ,ΣΤΟΝ ΨΑΡΡΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Νικολάδες, που είναι πολλοί. Boul boul να χαίρεσαι τον αδελφό. Πολλές ευχές στον θείο Νίκο στην Αμερική και καλά ταξίδια στους ναυτικούς μας και κυρίως στον αγαπημένο μου ανηψιό που μπαρκάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΔΑΚΡΥΩΝ.Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΑΘΗΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.Ο J.V ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕ.ΟΠΟΤΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ "ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ" ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΆΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΑΛΗΝΕΜΕΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ,ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΣ ΝΑ΄ΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.
    ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους τους Νικοληδες!
    boulboulaki να χαιρεσαι το αδελφι!
    χρονια πολλα στο ετουλοκαζανακι μου,στον Περτεση,στον Nick,στον μοναδικο και εναν Ψαρρο(πιες λεμον μπρρρρ!)και σε οσους τωρα δεν φερνω στο μυαλο μου και σε οσους ταξιδευουν αυτην την μερα (Γιαννακη ανηψουδι μου γλυκο καλα νερα να εχεις)
    φιλακια πολλα στα blogοπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να καλησπερίσω την blogπαρέα (μετά από μεγάλη απουσία, αλλά δικαιολογημένη) και να ευχαριστήσω όλους-ες για τις ευχές τους. Να ευχηθώ και εγώ στους πολυπληθείς υπόλοιπους Νικολάδες χρόνια πολλά και καλά.

    Boul εκείνο που με ρώτησες δεν το γνωρίζω, το έψαξα όπως μπορούσα αλλά και πάλι δεν βρήκα κάτι.
    Να χαίρεσαι τον αδελφό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,χρονια πολλα στους υπολοιπους εορταζοντες.καλες γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά σε ολους τους Λειβαδιανούς ΝΙΚΟΛΑΔΕΣ με υγεία και σε οσους ταξιδεύουν καλά ταξίδια !!!!

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα βρισκόμαστε πάλι κοντά σας. Εξαιτίας αλλαγών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας μας, δεν μπορούσαμε να είμαστε κοντά σας. Τώρα όμως και με την ενίσχυση του νέου έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας θα είμαστε πάλι κοντά σας να σας μεταφέρουμε τα γεγονότα πριν ακόμα συμβούν.
    Δεν θα αναφερθούμε στα γεγονότα των προηγούμενων μηνών (της απουσίας μας) γάμοι συνχωριανών μας, γέννηση νέου μέλους του χωριού μας, τραυματισμούς συγχωριανών μας, εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδος, γλέντια, συνεστιάσεις, εορτασμοί και άλλα γεγονότα που συνέβησαν στο χωριό μας αλλά και σε μέλη του χωριού των Λειβαδίων.
    Σήμερα θα αναφερθούμε στην εορτή του Αγιού Νικολάου. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Κεντρικό Χωριό των Λειβαδίων, η ανδροπαρέα που σχηματίστηκε μαζεύτηκε στην οικία του πατήρ Νικόλαου Μ. στο Κεντρικό Χωριό. Κατόπιν επισκέφτηκε το Μέσα Χωριό για να χαιρετήσει τον Νίκο Τρ. και τέλος ξαναέπεστρεψε στο Κεντρικό Χωριό όπου έκανε στάση στην οικία του Νίκου Κ. και τερματισμό στην οικία του Νικολάου Ψ., όπου το γλέντι συνεχίζεται ακόμα. Στα τρία από τα τέσσερα σπίτια το κρασί ήταν ντόπιο αλλά και στα τέσσερα σπίτια οι μεζέδες και τα φαγητά ήταν πλούσια και ανάλογα της ανδριώτικης κουζίνας.
    Τους ευχόμαστε να τα εκατοστήσουν.

    Ρεπορτάζ
    Ευλάμπιος Κουσκουσίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε καλως τα τα παιδιααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ...
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ... ΚΥΡΙΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΪ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα! μονο που δεν ειναι καλημερα!
    αθλια και ντροπιαστικη μερα! απελπισια,πονος,θυμος οργη!
    δεν ξερω τι να πω και τι να κανω!
    σας αφηνω παιδια προς το παρον.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή