Κυριακή 27 Απριλίου 2008

Ανεπανάληπτη στιγμή στο χρόνο


Χριστός Ανέστη, η Ανάσταση φέτος λόγω βροχής έγινε μέσα στην εκκλησία, προσωπικά δεν το είχα ξαναζήσει. Τα σμπάρα ήταν πιο πολλά από άλλες φορές, ελπίζω να τα έχει τραβήξει κάποιος άλλος καλύτερα από μένα, γιατί δεν άντεξα κατέβασα την φωτογραφική μηχανή και απολάμβανα το θέαμα. Η στιγμή άλλωστε δεν ξαναγίνεται. Να είμαστε όλοι καλά. Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο εδω

14 σχόλια:

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ BOUL-BOUL ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ.ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ.!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μαθει κανείς κατι για τον Αντρεα ας το γραψει. Εύχομαι να είσαι καλά Αντρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΩΤΟ BOUL ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!! ΜΠΡΑΒΟ BOUL-BOUL ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τραπέζι της λαμπρής
    ΤΡΟΦΗ ΓΡΑΜ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ kcal
    Αρνί 300 330 1230
    Κοκορέτσι 150 160 236
    Αυγό 75 160 125
    Τυρί 150 675 220
    Τσουρέκι 70 78 286
    Με τούτα και με εκείνα οταν επιστρέφουμε από την Ανδρο 2-3 κιλά τα έχουμε σίγουρα πάνω μας. Αντε γειά πάω στου Καρλάκα με τις Μηλαίνες ξαδέλφες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Αντρέα, η χθεσινή βραδιά θα ήταν μαγική. Θα τα περιγράψουμε όλα εν καιρώ. To Πάνω Χωριό είχε "κυκλωθεί" πολύ όμορφα. Πήγα μια βόλτα τ’ απόγευμα μέχρι την Αγία Θέκλα. Πολύ καλή "δουλειά" Πώς να πω μπράβο με τον Αντρέα στο νοσοκομείο; Ας είναι γρήγορα περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα, Δεύτερα του Πάσχα σήμερα, χρόνια πολλά στους Γιώργηδες. Όλη νύχτα έβρεχε, αλλά επιτέλους δεν κρύωνα μιας είχα σκεπαστεί με 2 παπλώματα. Μια χαρά ζεστούλα είχε. Το σπίτι έχει 18οC και έξω η αυλή 15oC. Μ' αρέσει που "κάποιοι" στο καράβι μου λέγανε πως θέλουν να κάνουν μπάνιο. Πολύ κρύο. Όλο τον χειμώνα δεν κρύωσα και εδώ κυκλοφορώ σαν κρεμμύδι. ΖΟΡΙΚΟ ΝΗΣΙ Η ΑΝΔΡΟΣ. Ελπίζω να βγάλει λίγο ήλιο σήμερα. Καψοράχη που είσαι τρυπωμένη? Μ' ακούει κανείς? Βγαίνω τώρα γιατί η μάνα μου θέλει να τηλεφωνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς ήρθα στο blog.
    Χρόνια πολλά σε όλους.
    Κάνετε εξαιρετική προσπάθεια και εύχομαι καλή συνέχεια. Οπου νομίζετε ότι μπορώ να βοηθήσω, είμαι στην διάθεσή σας. Βέβαια εγώ είμαι ο "εξω απο δώ"....απ' τα Λειβάδια εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "έξω από δω" χαίρομαι πολύ που είσαι μαζί μας! όσο για την βοήθεια θα την χρειαστώ σύντομα. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μολις μιλησα με τον Χρηστο,τα πραγματα ειναι σταθερα και καλυτερα!ελα ολοι μαζι την θετικη σκεψη μας στον Αντρικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό μου, είμαι αισιόδοξη όμως γιατι είναι νέο παιδί και έχει αντοχές. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί γρήγορα να γίνει καλά. Αντρέα γίνε γρήγορα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!ΑΝΤΡΙΚΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή