Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Ο Επιτάφιος του Αγίου Κωνσταντίνου


Φέτος ο επιτάφιος ήταν πολύ ωραίος, στολισμένος με λευκές ορχιδέες και πολύ φαντασία. Ο συνδυασμός της ορχιδέας με την πρασινάδα ήταν ευρηματικός, φαίνεται στην φωτογραφία όμως στην πραγματικότητα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακός. Και του χρόνου! Υ.Γ. (έχετε σκεφτεί ποτέ την απλότητα αυτής της ευχής; Και του χρόνου! Φιλοσοφώ; Ή κάτι είχε η νηστίσιμη μακαρονάδα της Φωφώς, μπορεί και τα δύο. Θέλω να πω και κάτι ακόμη: η Αντρος είναι καταπράσινη και υπέροχα όμορφη.)

6 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΜΑΣ .ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ . ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΑΝΟΙ! BAΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα και καλη ανασταση σε ολους.εχω ενα κουτσομπολιο με ντοκουμεντα.ο Λωνιδης εθεαθει σε γνωστο (νεο) μαγαζι στο νειμποριο με την περιβοητη κοπελα σε τρηφερες περιπτιξεις.θα αναρτηθουν φωτο συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανδρεάκι, δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις.
    Πως την έχεις δει;
    Η Espresso των Λειβαδίων;
    Και μετά λέτε εμένα κουτσομπόλη.
    Λωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω παντως τον ΛΕΟ τον ειδα μονο του!κοριτσια μπορειτε να ηρεμησετε!ειναι ακομα δικος μας!!!τις φημες τις βγαζουν αυτοι που τον ζηλευουν!ΛΕΟ FOR ENER!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΑΝ .ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή