Κυριακή 27 Απριλίου 2008

Αντρέα περαστικά…

Γίνε γρήγορα καλά, ο παγκόσμιος ιστός σε αναζητά, με το καλό να επιστρέψεις κοντά μας. Κουράγιο και υπομονή!

15 σχόλια:

  1. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ,ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ.ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΡΟΣΕΞΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΓΙΟΡΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΟΝΟΝ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντρίκο οταν με το καλό επιστρέψεις νομίζω οτι θα έχεις ν΄απαντήσεις σε πολλούς. Να είσαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALIMERA KAI XRONIA POLLA,XRISTOS ANESTI.FETOS DEN EIMAI STIN ANDRO STIN GINAIKA MOU KAI TA PAIDIA MOU GIA LOGOUS ERGASIAS. efxomai ston andrea mas kali anarosi. tis efxes mou stin oikogeneia mou kai se olous tous sixorianous mou. giannakopoulos giorgos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρνί που βλέπει ο θεός, ο λύκος δεν το τρώει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΡΕΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παληκάρι είναι τραυματίας, και πλάκωσαν ολα τα "κουλά' για περαστικά! Ρε Ελπινίκη κόψε την πλάκα μου την δίνεις. Αντρέα περαστικά και από μένα. Να προσέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΡΕΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ,ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΗ,ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΟΥ ΝΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΔΙΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑ.ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑ ΕΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρά Εφτέρπη δεν έχεις πάει στην Αντρο, Αθήνα έμεινες. Που να περάσεις Καβο ντορο σε τετοια ηλικία, σε καταλαβαίνω. Στο ιντερνετ το δισεγγονο σου σε βάζει? Γιατί εσένα σε κάνω ισαμε 100 χρονώ. (Κρίμα να μην τα διαβάζει ο Αντρεας ολα τουτα και να γελά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΡΕΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ BLOG!!ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΝΟΥΣ ΕΝΩΝΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ . ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΡΑΧΝΙΩΤΗΣ .
    JOHN.V

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε σεις ειμαστε ανεπαναληπτοι!ακομα και σε τετοιες στιγμες κραταμε το χιουμορ μας,Αντρικο και μονο που ανηκεις σε αυτη την φοβερη φυλη σε θωρακιζει!!φιλακια σε ολους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά ο Αντρέας τι κάνει; Είναι καλά; Ας γράψει κάποιος κανένα νέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργο πάνω στον πανικό των ημερών, ξέχασα να ευχηθώ για την γιορτή σου. Δέξου τις ευχές έστω και ετεροχρονισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή