Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Η προετοιμασία Μέρος Β'


Πάσχα 2007. Φωτογραφίες konstantinos, A.stylianos

18 σχόλια:

  1. Πως μ αρεσει να γραφω πρωτη!αυτες οι φωτογραφιες ειναι απο περσι αν δεν κανω λαθος,ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ Η ΦΑΤΣΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΦΥΤΙΛΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΗ ΓΙΑΤΟ BLOG.ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ.ΜΑ ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ.ΘΑ ΤΟΥ ΔΗΞΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντρικο με αυτα που λες αν μαθει ο κουτσος οτι ο τυφλος τα εχει με την γυναικα του κουφου ολοι θα υποψιαστουν εσενα!προσεχε πασα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μ' ακούει κανείς ? Σ' αυτό το απέραντο blog ψυχή δεν υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΩΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ.ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΟΥΙΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥ ΦΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΗΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σ ακουω εγω boul-boul.Εμαι λιωμα στην κουραση,ολες αυτες οι μερες ειναι αστα να πανε!τρεχω σαν τον Βεγγο!με πιανει νυστα στις 9 και μετα υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθω,τοτε ξαναρχομαι εδω και αρχιζω τις βολτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα σου κάνω αύριο παρέα στην βόλτα σου γιατί σήμερα είμαι κουρούμπελο μετά το 10ωρο στη δουλειά. Ασχημα γεράματα θα έχουμε Καψοράχη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζαβός ζαβή παντρεύτηκε, ζαβά παιδιά θα κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ευτυχως boul-boul εχουμε την Ελπινικη!μετα απο 10ωρα στη δουλεια κουρουμπελο ξεκουρουμπελο σου πεταει το γνωμικο και ξελιγωνεσαι στα γελια!μαλλον ζαβες μας ειπε!!το ευτυχημα ειναι οτι δεν μπορουμε να τεκνοποιησουμε ωστε δεν θα διαιωνισουμε τη ζαβομαρα!!!ΒΙΒΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εννοω να τεκνοποιησουμε μεταξυ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμείς ψωμί δεν έχουμε κι η γάτα πίτα σέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελπινικη ακου και το δικό μου: Μάτια που δεν βλέπονται χρειάζονται επειγόντως λίφτιγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. boul-boul που εισαι?μη μου πεις οτι δουλευεις Παρασκευιατικα!!αυριο θα παω στο καζανακι μου φωτο,φροντισε να σου τις δωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδω ειμαι, δουλευα 09.30-19.30 μετά έφαγα ενα αυτοκρατορικό σουβλάκι, ήπια λίγο κρασί και είμαι έτοιμη για ψυχανάλυση. Λοιπόν ξέρω πολλούς-ες που έχουν πάει στο νησί για την Θεοσκέπαστη (ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ Η ΧΑΡΗ), οπότε "κάποιοι" έχουν ή θα εξαφανιστούν για λίγες μέρες. ΧΕ ΧΕ Εμεις οι δυό Καψοράχη μου... ΔΙΚΟ ΜΑΣ το τεράστιο blog, λέγε τί θέλεις να πούμε ψυχή δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επειδή η Ελπινίκη γράφει παροιμίες ας γράψω και εγώ μια που λέει η μάνα μου και μ’ αρέσει πολύ: «αλίμονο σ’ αυτόν που λείπει από τον γάμο του». Θέλει να πει πως πρέπει να είμαστε παρόντες και παρούσες στα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας, πράγμα βέβαια που καταστρατηγούμε με τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, Η μάνα μου έτσι ή αλλιώς έχει δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εγω με τους ρυθμους που ζω πολλες φορες αισθανομαι οτι ειμαι παρατηρητης της ζωης μου!υπαρχουν φορες που θελω να τα σκασω ολα κατω και να την δω παιδι των λουλουδιων στα σπηλαια.Ετσι κι αλλιως ξερω πια οτι αυτα που χρειαζομαι για να ειμαι καλα ειναι λιγα,εδω και χρονια λειτουργω αφαιρετικα ετσι κι αλλιως.Απλα εχω τα παιδια μου και δεν εννοω οτι δεν μπορουν χωρις εμενα εννοω οτι δεν μπορω εγω χωρις αυτα!πιστευω να ειμαστε καλα σε λιγα χρονια που θα εχουν φυγει απο το σπιτι και θα εχω παρει αποφαση οτι εχουν την δικη τους ζωη να την (κανω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή