Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Καθαρισμοί Δήμου Άνδρου στα Λειβάδια


Νομίζω πως επί Δημαρχίας Μανώλη Βάμβουκα*, είχε να καθαρίσει το χωριό μας ο Δήμος. Να που έγινε φέτος! Μέχρι στιγμής έχουν καθαριστεί: Σκάλες εκκλησίας, δρόμος κεντρικός μέχρι τα σκαλιά της Παναγίας, δρόμος (παρακλάδι) Ψαρρού και από της Ευγενίας μέχρι ρέμα του Πέρα χωριού! Από τα σκαλάκια Καλογερά και μέσα. Αυτά σε πρώτη φάση μέχρι το Πάσχα. Μετά το Πάσχα θα ολοκληρωθούν οι καθαρισμοί και το άσπρισμα του χωριού ώστε όλο το Λειβάδι να λάμπει του Αγίου Κωνσταντίνου!

Όλα αυτά συνεργασία του Συλλόγου Λειβαδίων και του Δήμου Άνδρου (2 εργάτες ο Δήμος, ένας ο σύλλογος Λειβαδίων) με την φανταστική (κυριολεκτικά χωρίς υπερβολή) πρόεδρο του τοπικού Κατερίνα Κατσιωτου! Ήρθε φαίνεται το πλήρωμα του χρόνου μια Ανδριώτισσα εκλεγμένη στο Δήμο να κάνει το αυτονόητο: να πάρει στα χέρια της την σκούπα! Μπράβο Κατερίνα, μαζί σου!

Επίσης ο Σύλλογος τοποθέτησε ηλιακό φωτιστικό στα σκαλιά προς Άγιο Κωνσταντίνο επειδή η ΔΕΗ μετακίνησε τον στύλο και χάθηκε το φωτιστικό.  

Να μη θυμηθώ τα παρακάλια του Συλλόγου, να μη θυμηθώ πόσες φορές σαν ΔΣ έχουμε πάει στον Δήμο για το ίδιο θέμα, τα χρήματα που έχει δώσει ο σύλλογος. “Δεν γίνονται καθαρισμοί”... να που γίνονται!

Επειδή δεν έχω για την ώρα φωτογραφίες από τους καθαρούς δρόμους βάζω μια άποψη... Λειβαδίων!
* δεν είμαι σίγουρη, θα το τσεκάρω και θα το διορθώσω αν είναι λάθος.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την όμορφη Νέα Υόρκη
    Μπράβο και συγχαρητήρια για την Νοικοκυροσύνη του χωριού
    Πιστεύω ο Δήμος να φτιάξει και τον αυτοκινητόδρομο Στο κάτω χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή