Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Θεοδόσης Σουσούδης: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Παναγία Θεοσκέπαστη

Χρόνια Πολλά σε όλους, η Παναγία μας η Θεοσκέπαστη να μας χαρίζει Υγεία και να μας δίνει φώτιση!!!

Με μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε η χάρη της Παναγίας μας της Θεοσκέπαστης, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Δωρόθεου Β', το διήμερο 19 και 20 Απριλίου.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Παππάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Χάρης Δούκας, η Βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογιού, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Μάρκος Καφούρος, η Έπαρχος Άνδρου κ. Άννα Βρεττού, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Παρευρέθησαν επίσης σύσσωμη η Συμπολίτευση και η Αντιπολίτευση του Δήμου μας, Αξιωματικοί και Προϊστάμενοι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι του Π.Ν. και του Στρατού, ο διοικητής του Ναυτικού μας Παρατηρητηρίου, ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πολλοί άλλοι επίσημοι, καθώς και πλήθος κόσμου από όλη την Άνδρο.

Την λιτανεία της εικόνας συνόδεψαν επίσης, η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου και τους ευχαριστούμε πολύ, η Φιλαρμονική του ΜΟΥΣΑ, άγημα του Λόχου Εθνοφυλακής Άνδρου και του Ναυτικού μας Παρατηρητηρίου.

Το επίσημο δείπνο του Δήμου, της Παρασκευής ήταν ευγενική χορηγία του ιδρύματος Κυδωνίας και το επίσημο γεύμα του Σαββάτου ήταν ευγενική χορηγία των εφοπλιστών αδελφών Στεφάνου.

Ήταν μια λαμπρή γιορτή για το νησί μας και μας δόθηκε, εκτός των άλλων, η ευκαιρία να συνομιλήσουμε εποικοδομητικά με τους επίσημους προσκεκλημένους μας για πολλά και σημαντικά θέματα του νησιού μας.

Και του Χρόνου με Υγεία!!!

https://www.facebook.com/sousoudis

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την όμορφη Νέα Υόρκη
    Η Παναγιά να του δίνει δύναμη να μπορέσει να φέρει τα προβλήματα του νησιού ως το τέλος τους γιατί κανένας μέχρι σήμερα δεν τα Κατάφερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή