Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Απεβίωσε ο Γιάννης Πετράκης


Γιάννης Διαμ. Πετράκης (1929-2024)
❤ Έφυγε ένας ωραίος άνθρωπος! ❤
Ο Γιάννης Πετράκης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το βράδυ σε ηλικία 95 ετών. Ο θείος Γιάννης ήταν ένας εξαιρετικός νοικοκύρης, σύζυγος, πατέρας, παππούς, κοινωνικός, γλεντζές, ανοιχτόκαρδος άνθρωπος που όλοι απολάμβαναν τη συναναστροφή μαζί του. Ευτύχησε να δει παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα να μεγαλώνουν, να τον φροντίζουν με στοργή, να τον αγαπούν και να τους αγαπά. 

Υπήρξε φυσιογνωμία του χωριού μας και για όλους εμάς που ζούμε στην ίδια γειτονιά ένας κόσμος ολόκληρος που έχει πλέον χαθεί. Άννα, Μαντούλα να έχετε την ευχή του, ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια, στους συγγενείς. Αιωνία του η μνήμη! Εμείς όσοι τον ζήσαμε θα τον θυμόμαστε, ανάμεσα στα πολλά, για το άψογο στυλιστικό του στιλ, για το χιούμορ, το πονηρό γελάκι του, τη γενναιοδωρία. Υπήρξε τυχερός άνθρωπος όχι μόνο γιατί έφυγε σχεδόν “πλήρης ημερών” αλλά γιατί είχε παντρευτεί την εξαιρετική Μαρουλιώ ❤


Η κηδεία θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο
Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, ώρα 11.00

🙏
Θερμή παράκληση της οικογένειας του Γιάννη Πετράκη, αντί στεφάνων, να στηριχθεί οικονομικά με δωρεές η αποπεράτωση του καμπαναριού στον Άγιο Κωνσταντίνο.

3 σχόλια:

  1. Καλό σου ταξίδι καλέ μας γείτονα

    Συλλυπητήρια στους δικούς του ,να είναι καλά να τον θυμούνται

    Οικ.Ι.Μ.Βούλγαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη ζωή κάποιες λέξεις ταυτίζονται με πρόσωπα...Ο θείος Γιάννης ήταν ο "μπάρμπας" μας ..Ένα πρόσωπο οικείο, αγαπημένο που πλέον θα ζει μέσα από τις συζητήσεις μας..Καλό ταξίδι σου Θείε..
    Οικογένεια Νικολάου Γιαννίση και Σπύρου Χανιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα θερμά μας επιτηρεία στην οικογένεια🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

    ΑπάντησηΔιαγραφή