Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Δημήτρης Λοτσάρης: Αμετανόητος και μόνος ο Θ. Σουσούδης

 Άνδρος, 27 Ιουνίου 2023 

Συνεχίζει να προσπαθεί να μπλοκάρει την πληρωμή των προμηθευτών της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕ ο Θ. Σουσούδης.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Ιουνίου 2023 μόνο αυτός ψήφισε παρόν στην επικαιροποιήση των οφειλών της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ προς τους προμηθευτές της.

Δεν τον ακολούθησαν ούτε οι δημοτικοί του σύμβουλοι Α. Αντώνογλου, Γ. Τρανάκος, Α. Τσατσομοίρου και Δ. Θεοδωράκης,  οι οποίοι προφανώς βλέποντας το αδιέξοδο των θέσεων του Θ. Σουσούδη ψήφισαν υπέρ της εισηγήσεως των Δημάρχου και Προέδρου του Δ. Σ.

Να σημειωθεί ότι, η σχετική απόφαση απαιτεί τουλάχιστον 11 ψήφους, που σημαίνει ότι, εάν δεν ψήφιζαν οι σύμβουλοί του και ακολουθούσαν τον Θ. Σουσούδη, οι προμηθευτές της εταιρείας θα κινδύνευαν για μια ακόμα φορά να χάσουν τα χρήματά τους.

Δυστυχώς, ο Θ. Σουσούδης αφού:

-Διέλυσε την εταιρεία χωρίς να κάνει καμία πρόβλεψη για την πληρωμή των υποχρεώσεων της εταιρείας.

-Δεν έκανε τίποτα ως Δήμαρχος για τους προμηθευτές της εταιρείας  μέχρι το 2019.

-Συνέχισε  έως και την άνοιξη του 2022 που μαζί με τον Γ.Καπάκη είχαν την πλειοψηφία στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας να αδρανούν πλήρως και να μην κάνουν τίποτα για την πληρωμή των προμηθευτών.

-Το μόνο που έκανε από κει και πέρα είναι συνεχείς καταγγελίες, δημοτικά συμβούλια χωρίς την παρουσία του Δημάρχου, ενέργειες που καμιά δεν κρίθηκε ως νόμιμη από τα αρμόδια όργανα

Συνεχίζει ακόμα και σήμερα , αδιαφορώντας για τους προμηθευτές της εταιρείας να κάνει τραγικά μόνος αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.

Δυστυχώς για εκείνον οι πολίτες βλέπουν και κατανοούν το αδιέξοδο των θέσεων και των ενεργειών του. Η  παλαιοκομματική του αντιπολίτευση καταδικάζεται συνεχώς από τους πολίτες. Τον αφήνουμε στην κρίση των Ανδριωτών.

Εμείς θα προσπαθήσουμε, παρ’ όλες τις τρικλοποδιές, να αγωνιζόμαστε, μεταξύ τόσων άλλων θεμάτων, οι προμηθευτές της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕ να πάρουν τα δεδουλευμένα τους, τα οποία έχουν στην πλειοψηφία τους και τελεσίδικες υπέρ τους δικαστικές αποφάσεις.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου