Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Πρόσκληση Συμμετοχής 1° Εκπαιδευτικό Summer Camp Λέσχη Ανδρίων

Η Λέσχη Ανδρίων σας προσκαλεί στο πρώτο εκπαιδευτικό Summer Camp! Το πρώτο εκπαιδευτικό Summer Camp της Λέσχης Ανδρίων θα λειτουργήσει καθημερινά τις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιουλίου (3-7 Ιουλίου 2023 και 10-14 Ιουλίου 2023): Δευτέρα - Παρασκευή, 9 το πρωί με 1:30 το μεσημέρι. Το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερις δραστηριότητες με ένα διάλειμμα για σνακ: Λέσχη Ανάγνωσης, Ρομποτική, Ζωγραφική και Γιόγκα.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους το σνακ της επιλογής τους και το παγούρι τους. Καλό είναι να φορούν άνετα ρούχα. Όλα τα υλικά και εργαλεία που θα χρειαστούν για τις δραστηριότητες του Summer Camp προσφέρονται από τη Λέσχη Ανδρίων. Το πρόγραμμα του Summer Camp θα λάβει χώρα αποκλειστικά εντός του κτιρίου ΕΟΧΑ, στη Χώρα της Άνδρου: στις δύο αίθουσες της Λέσχης Ανδρίων και στο Oktana Yoga Shala που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο. Θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα δύο ανεξάρτητα τμήματα: ένα για τα μικρότερα παιδιά 5-8 ετών και ένα για τα μεγαλύτερα 8-11 ετών. O αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος. Η συμμετοχή είναι ανά εβδομάδα, με κόστος 65 ευρώ/εβδομάδα.

* Παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 25 Ιουνίου. *

Ευχαριστούμε θερμά τις/τους δασκάλες/ους μας: Ελίνα Αλεπουδέα, Ελένη Ευαγγελίδου, Γιάννη Καρούντζο, Πέλα Κουτρώτσιου και Φλώρα Στάμου για την υποστήριξη του προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες: andrionclub.edu@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου