Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Εκδήλωσεις ενημέρωσης υποψηφίων «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες»

Μήνυμα ενότητας από την δημοτική παράταξη «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες» 

Εκδήλωση ενημέρωσης υποψηφίων
Μήνυμα ενότητας και συνεννόησης για την επόμενη μέρα στον Δήμο Άνδρου έστειλε η δημοτική παράταξη «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο Κορθίου «Ιωάννης Γλυνός». Ο επικεφαλής του συνδυασμού που κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, Θεοδόσης Ι. Σουσούδης υποδέχτηκε δεκάδες υποψήφιους του συνδυασμού, προκειμένου να συζητήσουν το πρόγραμμά τους, αλλά και τις δράσεις τους ενόψει των εκλογών. 

«Βλέπω μπροστά μου μία δυνατή και ενωμένη ομάδα. Μια ομάδα με πρόγραμμα και σχέδιο για την επόμενη ημέρα της Άνδρου. Τα τελευταία χρόνια η νυν δημοτική αρχή μας έχει εγκλωβίσει στην μετριότητα και έχει καλλιεργήσει ένα κλίμα διχασμού στους πολίτες. Αυτό το κλίμα θέλουμε να το αντιστρέψουμε. Στόχος μας είναι να ενώσουμε τους Ανδριώτες και να δώσουμε μία νέα προοπτική στο νησί μας», σημείωσε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο κ. Σουσούδης. 

Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε αναλυτικά η αυτοδιοικητική πρόταση του συνδυασμού «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες» για την επόμενη 5ετία, που δίνει έμφαση στην εξωστρέφεια, στις υποδομές, στον Τουρισμό και στην ανάπτυξη συνολικά του νησιού. Πρωτίστως όμως ο συνδυασμός βασίζεται «στην ενότητα, στην σοβαρότητα, στην συνέπεια», όπως σημείωσε ο κ. Σουσούδης, «για να μπει ένα τέλος στις συκοφαντίες και στη διχόνοια και να επιστρέψει η δημοκρατία και η αξιοπρέπεια στο νησί. Για να τελειώνουμε με τα ψέματα και τον λαϊκισμό και να επιστρέψει η αλήθεια, ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο, η σκληρή και υπεύθυνη δουλειά προς όφελος όλων μας. Χρειάζεται σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε να οικοδομηθεί η Άνδρος που μας αξίζει».

 «Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την Άνδρο του αύριο. Απευθυνόμαστε και σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, τους συμπολίτες μας που παρατηρούν εδώ και 4 και πλέον χρόνια αμέτοχοι και αποσβολωμένοι την υποβάθμιση τόσο του δημοσίου λόγου στο νησί όσο και των υποδομών και της προοπτικής για το μέλλον», υπογράμμισε ο κ. Σουσούδης. «Οι πολίτες είναι μαζί μας, είναι με την κοινή λογική και όχι με τις αερολογίες και τα ψέματα! Επιζητούν την αλήθεια και απεχθάνονται την συκοφαντία. Με τη δική σας λοιπόν προσπάθεια και με συμμάχους τους πολίτες, μπορούμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται το νησί μας!», ανέφερε κλείνοντας ο επικεφαλής της παράταξης και έδωσε τον λόγο στα στελέχη, συμπληρώνοντας ότι «εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη εκδήλωση στην περιοχή της Υδρούσας».

ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ 

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα στα όμορφα λιβάδια από την όμορφη Νέα Υόρκη
    Μακάρι να γίνει να είναι ενωμένοι όλοι οι Ανδριώτες
    Ένα όνειρο που είναι δεμένο στο μουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή