Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Σύλλογος Λειβαδίων, απολογισμός εορταστικών εκδηλώσεων


Τα γούρια κατασκεύασε η Μαντούλα Μανδαράκα και τα γλυκά έφτιαξε η Μίκα Στυλιανού. Γλυκά και γούρια μοιράστηκαν σαν "καλωσόρισμα" στην είσοδο της εκδήλωσης.


Φωτογραφίες: Μάιρα Στυλιανού



Τα φώτα του δέντρου έσβησαν στα Λειβάδια και η αυλαία των γιορτών έπεσε με την κοπή της Βασιλόπιτας στην Αθήνα. Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω covid19 από τις εκδηλώσεις, επανήλθαμε στις εκδηλώσεις! Έτσι τον Δεκέμβριο ξεκινήσαμε με το άναμμα του δέντρου, το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη στα γραφεία μας και πλήθος κόσμου σε μια εκδήλωση που φώτισε όλο το χωριό. Φτιάξαμε στον ξυλοφουρνο κουραμπιέδες που μοιράσαμε σε όλους τους χωριανούς μαζί με ένα γούρι. Παιδιά των νηπιαγωγείων Χώρας και Μεσαριάς στόλισαν τα δέντρα του πάρκου στον ποταμό με στολίδια που είχαν φτιάξει από ανακυκλώσιμα υλικά. Την επομένη των Χριστουγέννων ήπιαμε τσάι στο Verde και στις 8 Ιανουαρίου κόψαμε την βασιλόπιτα μας στα Λειβάδια.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το ΔΣ καθώς και τους εθελοντές, συγχωριανούς και τις κυρίες του χωριού μας για τα νόστιμα εδέσματα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας. Εύχομαι χαρούμενο, ευτυχισμένο, αισιόδοξο το 2023. Υγεία, καλά ταξίδια στους ναυτικούς, καλή αντάμωση και χαιρετισμούς στους απανταχού Λειβαδιανούς. 

Με εκτίμηση
Φιλίτσα Στυλιανού
Πρόεδρος Συλλόγου Λειβαδίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου