Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Σεμινάρια για παραγωγούς αγροδιατροφικού και πρωτογενούς τομέα

Επιμορφωθείτε γιατί χανόμαστε!

Ξεκινούν τον Φεβρουάριο τα ειδικά σεμινάρια για τους παραγωγούς του αγροδιατροφικού και πρωτογενούς τομέα.

Τα φετινά σεμινάρια χωρίζονται σε δύο θεματικές: οι ελιές και τα εσπεριδοειδή είναι το θέμα του πρώτου σεμιναρίου, με εισηγητή τον κ. Πέτρο Ρούσσο, Καθηγητή Δενδροκομίας-Ελαιοκομίας, Διευθυντή Εργαστηρίου Δενδροκομίας, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ΓΠΑ., ενώ τα τρία επόμενα είναι αφιερωμένα στη μελισσοκομία και εισηγητής για το θέμα αυτό είναι ο Δρ. Αντώνης Τσαγκαράκης, Επίκουρος Καθηγητής Γεωργικής & Παραγωγικής Εντομολογίας του Εργαστηρίου Σηροτροφίας & Μελισσοκομίας, ΓΠΑ.

Τα σεμινάρια ξεκινούν τον Φεβρουάριο και το πρόγραμμα είναι το εξής:

—Το κλάδεμα της ελιάς και των εσπεριδοειδών, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, 18.00-20.00.
—Οι ασθένειες των μελισσών και η αντιμετώπισή τους στις Κυκλάδες, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, 18.00-20.00.
—Οι εχθροί των μελισσών και η αντιμετώπισή τους στις Κυκλάδες, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, 18.00-20.00.
—Η βασιλισσοτροφία στις Κυκλάδες, Τρίτη 7 Μαρτίου, 18.00-20.00.

Κάθε ενδιαφερόμενος που δραστηριοποιείται στον χώρο του πρωτογενούς τομέα, της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας στις Κυκλάδες μπορεί να παρακολουθήσει τα σεμινάρια μέσω ψηφιακής πλατφόρμας απογευματινές ώρες 18.00-20.00.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους εισηγητές καθώς και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο e-kyklades.gr/articles ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτερικό 4) καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο 22820 51490, Σαντορίνη 22860 25788, Μήλο 22870 23970,  Μύκονο 22890 23937, Νάξο 22850 22767, Πάρο 22840 23031, Τήνο 22830 22404.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του κάθε σεμιναρίου, οπότε και θα αποστέλλεται ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους.

—Διοργάνωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου