Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Open Farm Days - Σεπτέμβριος 2022 - Αγρόκτημα Λιβάδα

Ο Αλέξανδρος Κωστής και ο Πέτρος Αντωνιάδης είναι δυό νέοι άνθρωποι οικογενειάρχες  που ασχολούνται με την γεωργία. Εδώ και δυό χρόνια είναι οι προμηθευτές λαχανικών μου. Κάθε εβδομάδα μου φέρνουν ότι διαλέγω από μια εύχρηστη και απλή φόρμα στη Google. Έτσι έχω πάντα φρέσκια ζαρζαβατικά, ντόπια φρούτα, τρώω σαλάτες που καλλιεργούνται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου και δεν κάνουν το γύρο του κόσμου πριν καταλήξουν στο πιάτο μου. 

Η Λιβάδα, το κτήμα που καλλιεργούν, βρίσκεται στο κάμπο ανάμεσα στη Μεσαριά και τα Λάμυρα. Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το κτήμα θα είναι ανοιχτό και είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε τη δουλειά τους. Εννοείται πως όλα τα προϊόντα τους είναι πραγματικά βιολογικά και πεντανόστιμα.

Ας μην ξεχνάμε πως οι Ανδριώτες έγιναν καραβοκύρηδες για να πουλήσουν τα προϊόντα που έβγαζε η Ανδριώτικη γη, αυτή τη γη που τα τελευταία χρόνια έχουμε εγκαταλείψει και αγοράζουμε λεμόνια Αργεντινής, κολοκύθια Κρήτης.


👉Ανοιχτή Ημέρα στη Λιβάδα

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το Αγρόκτημα Λιβάδα, σε συνεργασία με την ΆνΔρΩς ΚοινΣΕπ και την Λέσχη Ανδρίων, συμμετέχει στον πανελλήνιο θεσμό των Open Farm Days και ανοίγει τις πόρτες του για μια ημέρα απολαυστικής γνωριμίας και περιήγησης για μικρούς και μεγάλους στους παραγωγικούς μας κήπους και το αγρόκτημα.

Σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί το τέλος του καλοκαιριού σε μια ημέρα με παρουσιάσεις, συζητήσεις και εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες που θα μας φέρουν σε επαφή με την φύση, την οργανική καλλιέργεια της τροφής, την πλούσια τοπική μας παραγωγή, τη φυσική δόμηση, την ιστορία και την αναγκαία εξέλιξη τους στην Άνδρο.

🌐 https://openfarm.gr/event

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου