Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Σύλλογος Απανταχού Αποικιανών για τον Αστέρα 92fm

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΠΟΙΚΙΑΝΩΝ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Αποικιανών με έκπληξη πληροφορήθηκε από το διαδίκτυο ότι ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός του νησιού μας λειτουργούσε τόσα χρόνια σε χώρο με προβληματικό καθεστώς, καθώς επίσης ότι

Ο κ. Μ. Αστράς ως υπεύθυνος λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού Αστέρας 92fm από το 2015 υποβάλει αιτήματα προς το Δήμο Ανδρου, ώστε να νομιμοποιηθεί η χρήση του χώρου  χωρίς να έχει γίνει επίλυση του προβλήματος μέχρι σήμερα.

Για μια ακόμη φορά θριάμβευσε η παθογένεια του ελληνικού κράτους να γίνονται στο «πόδι» έργα ευρέος φάσματος, κοινωνικού χαρακτήρα, χωρίς να υπολογιστούν οι συνέπειες στους πολίτες.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχομε κάποια επίσημη δήλωση από πλευράς του Δήμου,  ώστε να γνωρίζουμε τους λόγους, για τους οποίους εξαναγκάζεται να προβεί στην έξωση του μοναδικού  ραδιοφωνικού σταθμού του νησιού μας.

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη την απρόσκοπτη  λειτουργία  κάθε μέσου πληροφόρησης των δημοτών και προβολής του νησιού μας.  

Θα προτείναμε επίσης, επιπλέον  της λειτουργίας του Αστέρα 92 fm τη δημιουργία δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού, ισχυρού σήματος, που θα είχε εμβέλεια σε όλο το νησί και πέραν αυτού, ώστε να παρεμβάλλεται στους τουρκικούς ραδιοσταθμούς που επικαλύπτουν τους εγχώριους σταθμούς. 

Το Δ.Σ.

www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου