Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ψήφισμα συμπαράστασης στον Asteras92FM - Θίασος "Αλαλούμ"

Ψήφισμα συμπαράστασης του Ερασιτεχνικού Θιάσου Άνδρου "Αλαλούμ" για τον ραδιοφωνικό σταθμό ASTERAS RADIO 92 FM

Τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Asteras Radio 92 FM εκφράζει με ψήφισμα του o Ερασιτεχνικός Θίασος  Άνδρου ‘Αλαλούμ’, χαιρετίζοντας τον αγώνα του προαναφερθέντος σταθμού στην προσπάθειά του να αποτρέψει την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής από το Δήμο και να παραμείνει στο χώρο όπου ήδη στεγάζεται.

Στο ψήφισμα συμπαράστασης ο Ερασιτεχνικός Θίασος Αλαλούμ:

1.     Καταδικάζει την άνανδρη και αναίτια ανώνυμη καταγγελία κατά του σταθμού, μετά από 8 χρόνια πολύτιμης προσφοράς του στην Άνδρο, όχι μόνο στην κάλυψη και προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και την ενημέρωση για τα τοπικά θέματα και την συμβολή του στην Πολιτική Προστασία.

2.     Τάσσεται  υπέρ μίας μόνιμης κι αναίμακτης λύσης, η οποία θα σέβεται την επιθυμία των αείμνηστων Γλυνού και Θεολόγου, αλλά και όλων εκείνων των δημοτικών συμβούλων που τόσα χρόνια προασπίστηκαν το σταθμό του νησιού, και κατ’ επέκταση το συμφέρον του τόπου, και δεν διανοήθηκαν να τον μετακινήσουν, εξαναγκάζοντας τον σε αναπόφευκτη διακοπή εργασιών.

3.     Στέκεται στο πλευρό του Μιχαήλ Αστρά απέναντι στην τελεσιγραφική λογική της διοικητικής αποβολής, μία λογική που δεν υπηρετεί τις ηθικές εκείνες αξίες που προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή ενάντια στη ζημιογόνο δράση και κακόπιστη συμπεριφορά μεμονωμένων πολιτών.

Σαν Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που παράγει πολιτιστικό έργο θεωρούμε καθήκον και χρέος μας να στεκόμαστε δίπλα σε φορείς, κερδοσκοπικούς και μη, που συνδράμουν στην πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Τα μέλη
Ο Γραμματέας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου