Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λειβαδίων εθελοντές στο Andros Trail Race '18


Ο Σύλλογος Λειβαδίων ο "Άγιος Κωνσταντίνος" για τρίτη χρονιά υποστήριξε τον αγώνα ορεινού τρεξίματος Andros Trail Race. Φέτος παρ όλη την βροχή μείναμε στον σταθμό ανεφοδιασμού μέχρι να περάσει "η σκούπα"* λίγο πριν το μεσημέρι. Από το Δ.Σ. έδωσαν το παρών ο Λωνίδης Ισαρης, Ρούλα Ισαρη, Χαρίκλεια Δανιόλου, Φιλίτσα Στυλιανού, Αντώνης Κουτσούκος, Αννα Βούλγαρη. (Μαντούλα το έχασες!!!) Δεν έχουμε παράπονο φάγαμε πολύ βροχή, αλλά γελάσαμε και πολύ! Και του χρόνου!


Ντεπόζιτο που είχε ρίξει ο αέρας μέσα στο μονοπάτι απομακρύνθηκε με την βοήθεια των εθελοντών Δασοπυροσβεστών και φυσικά των Λειβαδιανών. Καλό όμως είναι να μην μένουν τόσο "ογκώδη" αντικείμενα στο βουνό, γιατί δεν θέλουν πολύ να κάνουν τα ίσα κάτω.


Η Φιλίτσα φορά trendy γαλότσες και σαν "κυρία των τιμών" βάζει τους εθελοντές να της κρατάνε την ομπρέλα! 


Η Ρούλα, η Φιλίτσα και οι ομπρέλες!


Οι εθελοντές Δασοπυροσβέστες έδωσαν την λύση μιας και ήταν αδύνατο να στηθεί τραπέζι με την βροχή. Τα σκεπάζαμε με ένα μουσαμά και έτσι μοιράσαμε στους αθλητές μπανάνες, νερά, μπάρες και πορτοκαλάδες, σταφίδες, ξηρούς καρπούς.


Οι Λειβαδιανοί, με τον Γιώργο Ισαρη να "ροκανίζει" τα mega byte του στα Live του facebook.com/profile


Ο Αντώνης με αθλητική περιβολή... αλλουνού αγωνίσματος!
Ο Γιώργος Ισαρης σκεπτικός ψάχνει την... σκούπα!

*"Σκούπα" λέγονται όσοι τρέχουν πίσω από τον τελευταίο δρομέα, αυτοί που μεριμνούν για την ασφάλεια των δρομέων, μετά από αυτούς ο αγώνας έχει τελειώσει.

1 σχόλιο: