Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Πέρα Χωριό


Το Πέρα Χωριό όπως φαίνεται από τον Αγιο Κωνσταντίνο

Πυρηνικοί επιστήμονες του Τσέρνομπιλ, μόνιμοι κάτοικοι Γαύδου
Διαβάστε το είναι πολύ ενδιαφέρον, για το ίδιο θέμα σήμερα ΤΟ ΒΗΜΑ αφιερώνει 2 σελίδες.

16 σχόλια:

  1. Γονείς δίνουν τα παιδιά τους στα παιδικά χωριά SOS γιατί δεν έχουν λεφτά να τα αναθρέψουν

    http://www.inews.gr/131/goneis-dinoun-ta-paidia-tous-sta-paidika-choria-SOS-giati-den-echoun-lefta-na-ta-anathrepsoun.htm

    Το άκουσα πριν 2 ώρες στο mega εμένα δεν το χωρά ο νους μου, δεν ξέρω ο δικός σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALHMERA ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΕΡΗ ΑΝΔΡΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ.ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να φαίνεται απίστευτο αλλά για φανταστείτε μια οικογένεια απολυμένους και τους δύο με νοίκι,δάνειο και τα τρέχοντα έξοδα...και παιδί ή παιδιά...πως θα τα ταΐσουν???
    Τουλάχιστον εκεί θα έχουν ένα φαί και την ανάλογη προσοχή που τους πρέπει!!!
    Πάντα υπήρχαν οι φτωχοί που κουτσά στραβά τα έβγαζαν πέρα...τώρα δεν υπάρχει ούτε το κουτσά ούτε το στραβά και οι φτωχοί πληθαίνουν...
    Να χαιρόμαστε την ΥΠΟΤΗΘΈΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ....γιατί αν είχαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα μας έλεγαν απο χρόνια τη συμβαίνει και θα πράτταμε αναλόγως{ΙΣΩΣ!}!!!
    Αλλά όταν όλα γίνονται κάτω απο το τραπέζι και πίσω απο την πλάτη μας,αυτό δεν λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...κάπως αλλιώς λέγεται!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαßάστε εδώ εξαγωγικές ''πρωτιές'' της χώρας:
    Μαγνήσιο: Ο µαγνησίτης που εξάγει η χώρα µας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.
    Αλουµίνιο: Εδώ και µερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουµίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουµινίου, µε χιλιάδες εφαρµογές.
    Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η µεγαλύτερη ßωξιτοπαραγωγός χώρα της...
    Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ßωξίτης χρησιµοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, µεταλλικών κατασκευών και αλλού.
    Σµηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσµο µετά τις Ηνωµένες Πολιτείες στην εξόρυξη σµηκτιτών, οι οποίοι έχουν µεγάλο εύρος εφαρµογών, όπως η διάθεση αποßλήτων, τα φάρµακα, τα καλλυντικά και άλλα.

    Νικέλιο: H Ελλάδα είναι η µοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως µε σηµαντικά κοιτάσµατα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότηµα παραγωγής νικελίου, του µεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάδα είναι 3η στην παγκόσµια παραγωγή ελιάς και λαδιού
    Η Ελλάδα είναι 15% της παγκόσµια παραγωγής (ελιά-λάδι)
    Η Ελλάδα είναι 3η σε παραγωγή κρόκου. (saffron)
    Η Ελλάδα είναι 5η σε εξαγωγες σπαραγγιων
    Η Ελλάδα είναι 7η παγκοσµίως σε εξαγωγές ßαµßακιού
    Η Ελλάδα είναι 11η σε παραγωγή ßαµßακιού
    Η Ελλάδα είναι 14η σε αφίξεις τουριστων. 18,2 εκ
    Η Ελλάδα είναι 16η σε εξαγωγές τυροκοµικών προιόντων
    Η Ελλάδα είναι 1η στην παγκόσµια ναυτιλία

    http://totefteri.blogspot.com/2011/03/blog-post_8098.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FMdtyn+%28%CE%A4%CE%BF+%CE%A4%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9%29

    Δεν ξέρω κατά πόσο ειναι αλήθεια όλα αυτά,αλλά αν είναι γιατί τόσα χρόνια δεν έκαναν κάτι με αυτό το χρέος και να πορευτούμε με αυτά που παράγουμε....τι στο καλό μια σταλιά είμαστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπορώ να το κρίνω Κουτρουλό αλλά λέω ότι πάγωσα όταν το άκουσα. Στο mega μιλούσε ο πρόεδρος (?) του παιδικού χωριού SOS έλεγε πως έχουν αυξηθεί κατά 40% τα περιστατικά. Μέχρι τώρα εκεί πηγαίναν τα παιδιά από γονείς ναρκομανείς, βίαιους, αλκοολικούς κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γεια σας παιδακια...

    υπαρχει και ακομα χειροτερο απο αυτο που διαβασες αφεντικο....το ειχα ξανακουσει αλλα γνωστη κοινωνικη λειτουργος μου το επιβεβαιωσε,αφηνουν γεροντια (ναι..αφηνουν!!!)στον δρομο που τα εχουν χαμενα καθισμενα στα καροτσακια τους για να τα μαζεψει ο δημος Αθηναιων που εχει καποιες στεγες (ακομα...)πανε στα συνορα του δημου και αφηνουν τα γεροντια λες και ειναι σκυλια η γατια που δεν τα θελουν στο σπιτι....
    ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω....δεν το χωρα και το δικο μου μυαλο αλλα εκεινο που ξερω ειναι οτι η απελπισια γεννα παρανοηση.....μπορει εγω να μην ετρωγα ΤΙΠΟΤΑ και να εδινα στο παιδι μου και στην μανα μου...αλλα ΑΝ παθαινα κατι εγω απο ασιτια ΤΙ θα γινοταν τα παιδια μου?? ειναι μεγαλη υποθεση η απελπισια!

    σημερα στο Ε της Ελευθεροτυπιας εχει ωραια αφιερωση στους Ελληνες μεταναστες του τοτε....αχ!ποσο μοιαζουν οι ανθρωποι οι απελπισμενοι που φευγουν απο την χωρα τους για να πανε αλλου να ζησουν!! ποσο πολυ μοιαζουν!μονο που αλλους τους λενε "ξενιτεμενους" και αλλους "μεταναστες".....ολοι ομως ειχαν τους κακους τους και τους καλους τους τους νομιμους και τους παρανομους τους δουλευταραδες και τους αλητηριους...ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ομως ειχαν την ιδια πικρα και απελπισια στο ματι τον ιδιο κομπο στον λαιμο γι αυτα και αυτους που αφηναν πισω....κοθνη η μοιρα η ανθρωπινη πανω απο χρωματα και φυλες....


    καλο απογευμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με συγχύζουν πολύ όλα αυτά Καψοράχη.
    Εκτός από το κράτος, έχουμε χρεοκοπήσει όλοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σφουγγάρι για το πλύσιμο των πιάτων, είναι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πειράματος της εκπομπής Mythbusters, το πιο επικίνδυνο από άποψη βρομιάς, αντικείμενο μέσα σε ένα σπίτι. Το σπογγώδες υλικό και η υγρασία που διατηρεί το κάνουν ιδανικό για ανάπτυξη αποικιών μικροβίων. Το ίδιο συμβαίνει με το σφουγγάρι του μπάνιου σας. Αλλάξτε τα σφουγγάρια σας τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, για να ξεφορτωθείτε τα καθαριστικά προϊόντα που τελικά, κάθε άλλο παρά καθαρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. * Ψύκτης

    Σε καταστήματα ή δημόσιες υπηρεσίες, όταν η δίψα χτυπάει κόκκινο, ο ψύκτης με το «σιντριβάνι» νερού μοιάζει δελεαστικός. Για να πιείτε νερό, όμως, έρχεστε σε επαφή με μικρόβια των προηγούμενων «διψασμένων». Οι μετρήσεις μιλούν για διπλάσια ποσότητα ακαθαρσίας σε σχέση με μια τουαλέτα. Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψη πως όσοι είναι άρρωστοι, πρέπει να πίνουν συχνά νερό, οι ιοί που καραδοκούν σε μια τέτοια πηγή νερού πολλαπλασιάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. * Τηλεκοντρόλ

    Πήρε την πρωτιά ως ο μεγαλύτερος φορέας μικροβίων σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Στις ταξιδιωτικές αποδράσεις σας, λοιπόν, καθαρίστε με ένα πανάκι το remote control της τηλεόρασης, ή ακόμη καλύτερα, μην το χρησιμοποιείτε καθόλου. Δεν πήγατε ταξίδι για να δείτε τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 6-Ο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή