Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Λειβάδια*


Στο βάθος φαίνεται καθαρά η πλαγιά του χιονοδρομικού κέντρου. Στους πρόποδες τα... Λειβάδια! Φωτογραφία: Γιώργος Λαλαίος
* Πως λέμε 3-5 Πηγάδια; Ταμάμ!

Η MARILYN μας στέλνει βίντεο με την χιονοθύελλα στα Λειβάδια
Δείτε εδώ και εδώ (θαυμάστε την κυρία με το σκυλάκι)

11 σχόλια:

  1. kalogera....na pas na mazepseis thn mugdalia...
    mproumouthse mesa ston dromo....
    kalogera..stasou,mugdala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalogera....na pas na mazepseis thn mugdalia...
    mproumouthse mesa ston dromo....
    kalogera..stasou,mugdala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalogera....na pas na mazepseis thn mugdalia...
    mproumouthse mesa ston dromo....
    kalogera..stasou,mugdala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τοσους μαχαλαδες που έχουν μαλλον τα λειβαδια πρεπει να λεγονται 3-5 κι όχι τα πηγάδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GIA SAS APO TO SYNEFIASMENO NJ STA STA XIONISMENA LIVADIA, EPITELOUS EIDATE KI'ESEIS MIA ASPRH MERA XA XA XA,EDO MOLIS PROXTHES ELIOSAN ME THN POLY VROXH,APO TA XPISTOUGENNA TORA EIDAME XOMA, MAKARI NA XIONIZE KI'EDO ETSI, NA LIONOUN MEXRI TO VRADY......


    MARYLIN MOU TA VIDEAKIA SOU POLY ORAIA,KAI PIO OMORFA TA KATSIKAKIA SAS KAI OI KOTOULES,ASE PIA H KYRIA ME TO SKYLAKI TO KATI ALO,ME TO TSANTAKI THS,TO SKYLAKI THS,ETIMH GIA THN FARMA THS, POLLA FILAKIA!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ το χωριο μου στα ασπρα...το Λειβαδι στα ασπρα και το Λ στην καρδια.....

    ενδιαφερον ανωνυμε αυτο που γραφεις σε προηγουμενη αναρτηση (δυστυχως οχι με ελληνικους χαρακτηρες!)λες να γινει λιφτ λειβαδια-Παραπορτι για το καλοκαιρι!!!!με καθισματακια διπλα ετσι?μμμμμμμ!!!!ενδιαφερον!!!!!να δω τους Λειβαδιανιους δυο-δυο στον αερα και τι στον κοσμο!!!!
    φοβερη ιδεα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δυο-δυο...στα βαγονια δυο δυο....


    μονο να γινει γερη κατασκευη γιατι μερικοι ειναι μπαμπατσικοι!!!!
    μη σπασει κανα σκοινι και εχουμε θραυαλικα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας παιδάκια ,,,
    Αφεντικούλη η φώτο της σελίδας
    φ ο β ε ρ η ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χωρίς ρεύμα οι Σποράδες, η Άνδρος και η Τήνος



    Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών

    Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προχωρούν οι εργασίες της ΔΕΗ, για την αποκατάσταση των βλαβών που προκάλεσε η κακοκαιρία στα δίκτυα, με αποτέλεσμα τις διακοπές ρεύματος στις Σποράδες, την Άνδρο και την Τήνο. Στα νησιά αυτά συνεχίζονται σήμερα οι προγραμματισμένες εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος, καθώς η διαθέσιμη ισχύς από εναλλακτικά δίκτυα που παρέχει η ΔΕΗ, δεν επαρκεί για την πλήρη κάλυψη των αναγκών.

    Στο Πήλιο, έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής νέου πυλώνα στη θέση Δράκεια, ώστε να αποκατασταθεί η σύνδεση με Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο μέσω του δικτύου υψηλής τάσης. Οι εργασίες γίνονται σε δύσβατη περιοχή, με δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

    Αντίστοιχα στην Άνδρο, οι τεχνικοί της ΔΕΗ εργάζονται για τη συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία των 6 γεννητριών ισχύος 5,5 μεγαβάτ που μεταφέρθηκαν χθες στο νησί, στο χώρο του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής, προκειμένου να καλυφθούν τα φορτία Άνδρου και Τήνου. Στο μεταξύ, μέρος των αναγκών καλύπτεται από τις γεννήτριες που υπήρχαν στην Άνδρο και γίνονται περικοπές στην ηλεκτροδότηση, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

    Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την αποκατάσταση των τριών πυλώνων στην περιοχή της Καρύστου (Λιβάδι), που καταστράφηκαν από την κακοκαιρία, ώστε να επανέλθει η σύνδεση του ηπειρωτικού δικτύου με τα δύο νησιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή