Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Somewhere Over the Rainbow


Αυτη την πολύ όμορφη φωτογραφία της Ευτυχίας είχα ξεχάσει να την "ανεβάσω" σήμερα όμως ήρθε η ώρα της, σήμερα που το γλυκό σαββατοκύριακο μας υπόσχεται πολλά...
-

24 σχόλια:

  1. Καλημέρα, επιτέλους λίγη ξεκούραση!

    Γ. καλή η Eva Cassidy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ...ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΟΥ! Η EVA CASSIDY ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ!
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ξέρω οτι σου αρέσει. Πολύ καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ, ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΟΥΝΤΙ ΓΚΑΡΛΑΝΤ, ΝΟΜΙΖΩ. ΑΛΛΑ Η CASSIDY ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα αυτο είναι το ενδιαφερον με τις διασκευές, η νέα διασταση...
    Σήμερα ο μήνας έχει 13! Ουαου! Η τυχερή μου μέρα, αν ηταν και Τρίτη super!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΟΒΕΡΗ (ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΣΙΕΣ) ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ. ΠΛΑΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα. 13 του μήνα? Δεν πιστεύω στις προλήψεις. Καλό Σαβατοκύριακο σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα και από μένα.

    Αύριο Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 6:00 το απόγευμα, ο συλλογος Λειβαδίων έχει καφέ και λουκουμάδες στις "Γευσεις με θέα" της Φωφώς, στα Λειβάδια. Είσοδος 5 ευρώ. Θα είμαστε όλοι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα και απο μένα μια κάτοικο των Λειβαδίων χωρίς να έχω σκοπό να θίξω ούτε να προσβάλω κανένεν απλώς θα γράψω την γνώμη μου, άλλωστε δημοκρατία έχουμε. Ο κ. ανώνυμος που καθόλου ανώνυμος δεν είναι, δόξα το θεό όνομα έχει, να αφήσει τις κόντρες που έχει με το Δ.Σ. και να συμμετέχει ενεργά και λόγια και πισωκαρφώματα. Είμαστε μια κλειστή κοινωνία που είτε θέλουμε είτε όχι σχολιαζόμαστε για το καθετί ο κόσμος πάει μπροστά και όχι πίσω. Τα ξύλα που κάει στο τζάκι του απο που τα κόβεi;
    Ευχαριστώ και συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...ωραια τα λες αλλα...ανωνυμα και εσυ!
    ας δωσουμε τελος στην συζητηση για το δεντρα...απο την στιγμη που δεν εχουμε τα κοτσια να μιλησουμε ανοιχτα και αρχιζουμε τα σουξου μουξου ανωνυμα αστο να το παρει το ποταμι....τα τζακια παρεπιπτοντως απο οτι ξερω καινε ξυλα απο δεντρα που κοβονται κλαδια για αραιωμα...δεν κοβεται ολοκληρο το δεντρο...και εν πασει περιπτωση και εγω ειμαι εναντιον του κοψιματος των δεντρων αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι εναντιον του ΔΣ! ισα ισα που πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο περασε ποτε!!!αυτο δεν σημαινει οτι αν δω κατι στραβο δεν μπορω να βγω να το πω φταβνει να το κανω επωνυμα! τα παιδια εχουν ορεξη και φαντασια!και θεληση και κουραγιο και εγω προσωπικα θα τους βοηθησω οσο μπορω!
    αντε να παμε παρακατω γιατι η καταρα της μικρης κοινωνιας θα σκεπασει και τα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ Καψοράχη...το καλύτερο συμβούλιο μακράν...ενωμένοι αγαπημένοι και με όρεξη για δουλειά...αν όχι όλοι η ''μεγάλη'' πλειοψηφία σίγουρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ???ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΧΩΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ!!!ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Σ!!!ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ!!!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΧΙ ΛΙΘΑΡΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΟΓΚΟΛΙΘΟ!!ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η "SUN" ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
    -ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΜΕΔΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ Αλλοδαπη μου.....μην ξεχνας οτι ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΣ!!! και δουλεια καναμε ολοι απο την σκοπια που ειμασταν....αλλα τα παιδια που ειναι τωρα ειναι νεοτεροι(οχι οτι παιζει παντα ρολο!εδω επαιξε....)και πραγματικα βλεπω αερα ανανεωσης....ισως ημουν υπερβολικη στο "οτι καλυτερο περασε" εννοουσα "οτι πιο φρεσκο περασε" και βλεπω και καινουργιες ιδεες....μου αρεσουν!
    διαφωνω καθετα ομως στο κοψιμο των δεντρων.....καθετα....οπως και τοτε....!μονο αν ερθει ενας γεωπονος και πει οτι το δεντρο ειναι αρρωστο και πρεπει να κοπει μονο τοτε....
    αλλα μου την δινει η ανωνυμη καταγγελια.
    ξερω λοιπον πολυ καλα τι δουλεια κανατε και καναμε μαζι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντα θα διαφωνούμε η θα συμφωνούμε με αυτούς που έχουμε εκλέξει να μας αντιπροσωπεύουν.Είτε μιλάμε για πολιτικό επίπεδο,δημοτικό η για τον κάθε σύλλογο που ανήκουμε.
    Αυτό είναι υγιές νομίζω και θεμιτό.
    Το παν είναι να γίνονται όλα καλοπροαίρετα και όχι βάσει προσωπικής προβολής η οφέλους...
    ΑΛΛΑ νομίζω βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχουμε ονομαστικά έχοντας το θάρρος της γνώμης μας,είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ!!!ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ,ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΠΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αντε...βαλτε μπουφανακια και βγητε βολτα στους νυχτερινους δρομους..ειναι ομορφα και μυριζει χειμωνας ακομα...και ξερεις οτι η Ανοιξη ειναι εκει στην γωνια και περιμενει την σκυταλη...ειναι ομορφα να παρακολουθεις την εναλλαγη των εποχων ακομα και εδω στην πολη....εγω περπατω οσο περισσοτερο μπορω..και παρατηρω ολο και περισσοτερο....
    καλο βραδυ blogοπαιδα....επωνυμα ανωνυμα με ψευδονυμα με ονοματα περιεργα παροντες και αποντες....καλο Σαββατοβραδο και εγω λεω οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο πολυτιμο απο το να ειμαστε εδω να συμφωνουμε και να διαφωνουμε αλλα να ειμαστε εδω και να αγαπιομαστε ΠΟΛΥ!
    φιλια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εχεις δίκιο ALLODAPH,έτσι είναι,αλλά εγώ προσωπικά αν δεν μπορώ να μιλήσω προτιμώ να σιωπώ.
    Και εσύ Καψοράχη μου έχεις δίκιο για μας που είμαστε ΕΔΩ έχει μεγαλη σημασία να δηλώνουμε παρών .
    ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟUTROULO ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.youtube.com/watch?v=sYyQcQSqpbI&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kai ego eimai edo kai sas agapo,kai me ta dikamou provlimata. kai tora tin vgazo NOSOKOMIAKA.
    oloi agapimeni OK!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή