Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

2η φάση δενδροφύτευσης





Την Δευτέρα 01 Μαρτίου 2010 στις 15:00 το μεσημέρι, ο σύλλογος μας καλωσόρισε την έλευση της άνοιξης προχωρώντας στην δεύτερη φάση της δεντροφύτευσης για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής του περιβάλλοντος χώρου του χωριού μας. Τοποθετήθηκαν 50 πικροδάφνες (ντουράφες) στον Λειβαδιανό δρόμο από το Μανιτάρι εως τον Ποταμό, 4 πεύκα στον Ποταμό, 15 πεύκα στις αιμασιές πάνω από το Σχολείο και πλήθος άλλων καλλωπιστικών φυτών στον προαύλιο χώρο της στέγης του συλλόγου μας. Κατά την διάρκεια της άνοιξης ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει μια ακόμα δενδροφύτευση. Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά τον σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου και ιδιαιτέρως τον κ. Χαζάπη Νικόλαο καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την πολύτιμη βοήθεια τους .
Το Δ. Σ.

58 σχόλια:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλήμερα, σας βάλαμε ksipnistere

    Την πιο ενδιαφέρουσα άποψη για να αποπληρωθεί το χρέος της χώρας μας την άκουσα χθες στην εκπομπή του Παπαγιαννη στο extra. Ένας άνδρας μαθηματικός στο επάγγελμα περιέγραψε τον τρόπο: (στο περίπου θα τον πω γιατί νυστάζα) να πληρώσουν τα μέλη της ΝΔ & ΠΑΣΟΚ από 1000ευρω, τα μέλη ΔΣ των δήμων 1500, οι δήμαρχοι, οι νομάρχες, γ.γ. γραματείς, βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί. Σε όλους έλεγε ένα ποσό και σαν μαθηματικός στο τέλος είπε πως το άθροισμα είναι ίσο με το χρέος. Απόλυτα δίκαιο; Γιατί να πληρώσω εγώ και η φουκαριάρα η μάνα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας.
    Ετσι είναι τα μαθηματικά κεφάλια,θα σου βρουν τη σωστή λύση πάντα.
    Εγώ σε όλη τη ζωή μου δεν χρώσταγα σε κανέναν και αυτοί σώνει και καλά πρέπει να με βάλουν να χρωστάω .
    Γιατί καλέ,μαζί τα τρώγαμε???
    Ας το καλό φορτισμένοι κοιμόμαστε μπαρούτι σηκωνόμαστε.
    Μπράβο στα παιδιά που κάνουν όμορφο το χωριό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα σε ολους....μου αρεσε πολυ που ειδα τα παιδια να φυτευουν...μπραβο σε ολους πολλα πολλα!!!!!

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μολις εριξα μια ματια στο καινουργιο blog....
    θα σας παρακολουθω....αν και μου μυρισε λιγο τρωκτικο.....
    καλα να πατε...


    διαβασα οτι με τον σεισμο στην Χιλη μετατοπιστηκε ο αξονας της γης με αποτελεσμα να μικρυνει η μερα....και οτι ενα νερο(που δεν θυμαμαι)κανει τα αρσενικα βατραχια θυληκα.....
    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΕΦΕΤΟΣ?
    δεν μας φτανει η κριση με ολα τα συνακολουθουντα,δεν μας φτανει που τρωμε σφαλιαρες απο παντου και αντι να σηκωθουμε να ξηλωσουμε τα πεζοδρομια (εμεις ολοι απο εδω το ΠΑΜΕ απεναντι)καθομαστε σε καναπε και βριζουμε(σηκω καλε κυρια..θα τον παρουνε ΚΑΙ τον καναπε!)εχουμε και τα φυσικα και παραφυσικα φαινομενα να μας ξεπατωνουν!

    (να θυμιθω να πω στον Φ. να πινει εμφιαλωμενο!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ατραζίνη, ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα, αλλά και επίμαχα, ζιζανιοκτόνα στην παγκόσμια γεωργία, μπορεί να αλλάξει το φύλο το βατράχων, μετατρέποντας τους αρσενικούς σε θηλυκούς, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που εγείρει ανησυχίες για τις επιπτώσεις στους ανθρώπους της χημικής ουσίας, η οποία στην Ευρωπαϊκή Ένωση επισήμως βρίσκεται υπό απαγόρευση.
    ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΡΑΖΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο ένας μετεωρίτης μας σώζει...
    Μπουρλότοοοοοοοοοο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ...
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ TROKTIKIZEI AYTO TO BLOG ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ...
    ΛΩΝΙΔΗ ΟΜΟΡΦΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέεεεεεεεερα ποσών δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!!!ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΝΤΡΑ,ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ??????ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ??Η ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Αλλοδαπή ,τόσο πολύ μέχρι και τη τελευταία τελεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω εχω χρεη...πηρα δανειο πηρα σπιτι και εξακολουθω να παιρνω δανεια για διαφορους λογους απο το να αλλαξω αυτοκινητο μεχρι να παρω καινουργιο ψυγειο.....οπως και οι περισσοτεροι Ελληνες...
    αν δεν πληρωσω τις δοσεις μου η τραπεζα θα μου παρει το σπιτι το αυτοκινητο η το ψυγειο και αν δεν μπορουν μπορει και να με βαλουν φυλακη(?)
    και ρωτω....γιατι να μην κανουν το ιδιο σε πολιτικους,νομαρχες,δημαρχους,παραγοντες και ολους αυτους που φαγανε τα δικα μας λεφτα?
    οι τραπεζες γιατι να μην γυρισουν τα δις που πηρανε και κανανε υπερκερδη τωρα που τα εχουμε αναγκη?
    οι φυλακες γιατι δεν φιλοξενησαν ποτε κανεναν πολιτικο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί τότε θα είχαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .... ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οι συνταξιουχου εξω απο το Μαξιμου!
    παλι ξυλο θα φανε τα γεροντια...εχουν και προϊστορια με το Πασοκ σε αυτο το θεμα......

    τελικα οι παλιοι ειναι ωραιοι...συντονιζονται και τρεχουν...γερα κοκκαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. περασε απο κατω μια διμοιρια....πανε για τους γερους!
    λοιπον...οι δεξιοι βαρανε τα πιτσιρικια και το Πασοκ τους γερους!

    αντε βρε...προς το παρον την γλυτωνουμε οι μεσηλικες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γειά σας και από μένα. Μπράβο στους ηλικιωμένους που έχουν τα κότσια να αντιδρούν. Τι φταίει ο συνταξιούχος να του κόβουν αυτή τη μικρή σύνταξη. Ας ελπίζομε οτι δεν θα πέσει ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Περικλής μιλάει για την Αθηναϊκή Δημοκρατία

    "Το πολίτευμα που έχουμε δε ζηλεύει τους νόμους των γειτόνων μας, γιατί δε μιμούμαστε τους άλλους, αλλά εμείς μάλλον είμαστε παράδειγμα για μίμηση. Και ονομάζεται δημοκρατία, επειδή σ' αυτό την εξουσία την ασκούν οι πολλοί και όχι οι λίγοι. Στις ιδιωτικές μας διαφορές είμαστε ίσοι απέναντι στους νόμους, ενώ στο δημόσιο βίο καθένας μας κρίνεται ανάλογα με τις ικανότητες του σε κάποιο κλάδο και προωθείται στα διάφορα αξιώματα με βάση την ατομική του αξία και όχι την κοινωνική τάξη στην οποία ανήκει. Κανείς δεν εμποδίζεται από την ασημότητά του, όταν είναι φτωχός, να κάνει κάτι καλό στην πόλη, αν έχει αυτή τη δυνατότητα. Είμαστε ελεύθεροι πολίτες όχι μόνο στις δημόσιες σχέσεις μας, αλλά και σαν άτομα, στις καθημερινές σχέσεις μεταξύ μας, γιατί δεν υποψιαζόμαστε ο ένας τον άλλο, δεν οργιζόμαστε με το γείτονά μας, αν κάνει κάτι που τον διασκεδάζει, ούτε του δείχνουμε τη δυσαρέσκειά μας με πρόσωπο κατσουφιασμένο, πράγμα που δεν τον βλαπτει βέβαια, αλλά τον στεναχωρεί. Ενώ λοιπόν στην ιδιωτική μας ζωή, δεν ενοχλούμε ο ένας τον άλλον, στο δημόσιο βίο δεν παρανομούμε από σεβασμό. Υπακούμε στους άρχοντές μας και στους νόμους, και κυρίως στους νόμους που έχουν ψηφιστεί για να προστατεύουν τους αδικούμενους καθώς και σ' εκείνους που ενώ είναι άγραφοι, η παράβασή τους προκαλεί αναμφισβήτηση καταισχύνη....

    http://culture.ana.gr/view5.php?id=1100&pid=375

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα σε όλους και όλες. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες για την δενδροφύτευση.

    Και ένα τραγούδι για την μέρα που είναι σήμερα

    http://www.youtube.com/watch?v=hU4h3pMNXfA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φοβερο alectoris και επικαιρο...και εγω το καλοκαιρι να ζουμε πρωτα ο Θεος καπελο με τρυπες για τα αυτια θα παρω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και μπροστά στην ηλιθιότητα που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ (βλέπε Τζούλια, Ψωμόπουλους και δακρύβρεχτους πολιτικούς) και τα τσιράκια τους, τα σημεία των καιρών κλπ, ταιριάζει και το ....

    http://www.youtube.com/watch?v=mrA6Lka2NUk&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μήπως θέλουμε γερμανικό διαβατήριο για να πάμε στην Άνδρο να λες Καψοράχη...
    (όλα τα λεφτά αυτή την ώρα είναι η ραδιοφωνική ελληνοφρένεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...αλλιως θα μας πετανε στον Καβο Ντορο!!!! χι χι χι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μάλλον για τούρκικο διαβατήριο μας βλέπω αφού τούρκικα πολεμικά "σεριανούν " μέχρι την Ραφήνα!και φέρνουν γύρω γύρω την ΄Ανδρο.
    Πιο κάτω προς την Τήνο Σύρο δε πάνε όλο σε μας έρχονται!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΕΩ ΑΝ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ,ΛΕΒΕΝΤΕΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ 10.000 ΕΥΡΩ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ)ΠΑΡΤΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ!!!ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΝΤΕΤΟ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από εκεί να καταλαβεις Καψοράχη ακόμα και για έναν κάβο δεν μπορέσαμε να βρούμε όνομα ελληνικό........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΥΓΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΖΙΒΑΕΡΑΚΙ .... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τζιβαέρι τελευταία θα έλεγα να ανησυχούμε περισσότερο για τους <> παρά για τους Τούρκους....Ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει;; Όταν υπάρχει θέμα να μας πατήσουν....να Τούρκοι σουλατσάρουν ....να κουκουλοφόροι. Δεν θα με ξενίσει καθόλου εάν πάρουμε και το μουντιάλ ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κορινάκι ,από αύριο καταργούνται οι νουγκατίνες.Στα κρυφά μόνο τυλιγμένες στην εφημερίδα .......

    Αλεκτορις τι εννοείς ν΄ανησυχουμε περισσότερο για "" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μια
    μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να
    κουρευτεί στον κουρέα της
    γειτονιάς του.
    Μετά το
    κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και
    ο κουρέας του είπε "Δεν θέλω
    χρήματα από εσένα σήμερα, είναι
    προσφορά του
    καταστήματος".
    Ο
    ανθοπώλης έφυγε ευχαριστημένος.
    Οταν ο κουρέας πήγε την άλλη
    μέρα το πρωι να ανοίξει το μαγαζί
    του, βρήκε στην πόρτα του ένα
    σωρό τριαντάφυλλα και μια
    ευχαριστήρια κάρτα.

    Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης
    για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο
    κάνει, ο κουρέας του είπε "Δεν
    θέλω χρήματα, είναι προσφορά του
    καταστήματος".
    Ο
    μανάβης έφυγε ευχαριστημένος.
    Οταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει
    το μαγαζί του την άλλη μέρα το
    πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα
    τελάρο μ' ένα σωρό φρούτα να
    τον περιμένει.

    Κάποια μέρα ήρθε κι ένας
    βουλευτής για κούρεμα. Ρώτησε τι
    οφείλει, ο κουρέας του είπε
    "Τίποτα - δεν θέλω χρήματα -
    προσφορά του καταστήματος", κι
    ο βουλευτής έφυγε
    ευχαριστημένος.
    Οταν ο κουρέας πήγε την άλλη
    μέρα ν' ανοίξει το μαγαζί
    του....
    βρήκε στην
    πόρτα του...
    ΕΝΑ
    ΣΩΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ
    ΚΟΥΡΕΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. συμφωνω με τα μπουνια με alectoris!
    μαλιστα περιμενω οπου ναναι και αλλα πχ.εκτος απο να βγουν Τουρκοι στο Αιγαιο ..να ριξουν βομβες "τρομοκρατικες οργανωσεις" να γινουν επεισοδια σε ειρηνικες πορειες απο τους "γνωστους αγνωστους" και γενικα διαφορα για να μην εχουμε το νου μας στα βασικα....να ! μεχρι μουντιαλ μας βλεπω!

    μη μασατε μονο ...και οι Τουρκοι τα ιδια και χειροτερα απο μας ακουν απο τους εκει ΜΜΕδαδες τους και απο τους κυβερνωντες!!!
    οι μοιρα των λαων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πολυ ωραιο κουτρουλο!!!μονο αυτοι θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο!!!και τις σοκολατινες σε εφημεριδες θα τις κρυβουμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. kalimera kai apo mena
    ta FTIARIA doulevoun pandou. mia diafora ta amerikanika einai pio FARDIA yia na sikonoun pio poli xioni
    bravo sta paidia pou fitevoun dendra.
    na kai enas proedros pou kani kati yia ti thesitou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τώρα ξέρω ότι φταίνε οι νουγκατίνες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οτι νουγκατίνα φάγαμε,φάγαμε ,σε πολύ ξεχωριστές περιπτώσεις πιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δημήτρη και εδώ εχει φαρδιά φτυάρια αλλά τα έχουν πολύ λίγοι και για συγκεκριμένο σκοπό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σου θυμίζει τίποτα η φωτογραφία???
    αυτη ειναι η πάστα νουγκατίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οχι...διαστημοπλοιο ειναι που προσγειωθηκε στο πιατο του κουτρουλου!!!
    Δημητρη...εχεις ξεχασει τις νουγκατινες η μας δουλευεις?
    το φτυαρισμα σε εχει πειραξει βρε!
    χα χα χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. alithia kapsoraxi then sas doulevo den to exo ksanakousi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. koulouritia voithia ti ienai nougatines
    elliniki leksi den einai
    oi nougatina trogete?? xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. βρε συ!!!!ποτε εφυγες για Αμερικη?δεν θυμασαι κατι καταπληκτικα γλυκα που εφτιαχνε τοτε που ειμαστε παιδια ο Ζαϊρης,ο Αμωρατης,ο Γαλανος με μπισκοτο αμυγδαλου πανω κατω και στην μεση κρεμα?
    το ειχε φωτο και η Boulboul δυο αναρτησεις πριν! με το κοριτσακι που κρατα ενα κουτι?
    θα με τρελανεις σημερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η ΦΥΤΕΥΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΔΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ "ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ" ΚΑΙ ΛΙΓΟ:
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΤΕΥΣΗ ΠΕΥΚΩΝ; Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΩΤΑΤΗ. ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΠΙΣΗΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ:

    Ο μεγάλος συγκριτικά πληθυσμός δένδρων ελάτης συγκριτικά με τα περισσότερο εύφλεκτα πεύκα και κέδρα. Τα πεύκα αποδείχθηκαν ο βασικός «αγωγός» της φωτιάς, ενώ στα σημεία που τα μέτωπα συναντούσαν συμπαγείς συστάδες ελάτων, επιβραδύνονταν σημαντικά (απουσία ισχυρών ανέμων). Σε αρκετές περιπτώσεις, η φωτιά περνούσε κάτω από τα έλατα, καίγοντας τα επιφανειακά φρύγανα (χωρίς ανάφλεξη των ελάτων) και όταν συναντούσε εκ νέου πεύκα, δημιουργείτο τοπική αναζωπύρωση.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. DIMITRI DIAVASES TO EMAIL POU SOU ESTILA ME AYTON POU KSEXIONIZE SYNEXIA??? DEN NOMIZO NA EPATHES KATI TETIO?????????XA XA XA, H NOUGGATINA EINAI H PIO OREA PASTA,FTIAGMENH ME ASPRADIA AYGOU KAI KARYDIA,TORA GIA TH LEKSH EXEIS DIKIO DEN EINAI ELLINIKH,PIOS KSERH APO POU KRATA H SKOUFIA THS XA XA XA...ANTE KAI THA TA GLITOSOUME TA XIONIA SHMERA!!!!!!!!!! KALH DOULIA ME TIS PIKRODAFNES KAI TA DENDRA,BRAVO SE OLOUS POU OMORFENOUN AKOMA PIO POLY TO XORIO MAS!!!!!!!!!! KALOSAS APOGEYMA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. THANK YOU KOUTROULO MOU,OLOI KALA???FILIA SE OLOUS........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλά ΚΟULOURITSA μου,επίσης χαιρετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. koulouritia ego ksero PASTES AMIGDALOTA KALSOUNIA KAI TIROPOITES AP ANDRO

    apo nougganites then tis eixa ksanakousi prepoi na einai kenouria glika.

    akou apandisi DIASTIMOPLIO thank you kapsoraxi xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τι έγινε προσπαθούμε να συνέλθουμε απο τα μέτρα που μας ήρθαν στο κεφάλι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΒΙΙΙΝΝ! ΓΚΑΠ! ΓΚΟΥΠ! ΑΧ! ΒΑΧ! ΜΠΟΥΟΥΜ!ΩΧ! ΣΒΙΙΙΝΝ! ΓΚΟΥΠ!.....
    ΑΛΛΑ....
    http://www.youtube.com/watch?v=m6CCECGLhko
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. καλημερα σε ολους
    τι καλη μερα..που την ειδα θα μου πειτε!
    τελος παντων...το κεφαλι ψηλα...τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα....
    malox μαζι το απογευμα.....

    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλημέρα. Μια μέρα μουντή και συννεφιασμένη όπως όλοι μας. Που θα πάει μαζί με την άνοιξη θα έρθει και ο ήλιος. Ας προσπαθήσομε να είμαστε αισιόδοξοι. Ας έχομε όλοι μια καλή μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή