Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Της Θεοσκεπάστου



Η Ευτυχία μας στέλνει δυο φωτογραφίες από την περιφορά της Θεοσκεπάστου. Μεγάλο ενδιαφέρον σ' αυτές τις φωτογραφίες έχουν οι πλάκες της αγοράς. Άραγε θα μπουν στη θέση τους ή θα είναι πάλι γκάγκλες-μάγκλες;

7 σχόλια:

  1. Καλημερα παιδακια.....
    εμενα παλι στις φωτο μου εκανε κλικ σαν θεμα το παληκαρι(δεν ξερω ποιος ειναι)με την κοτσιδα και το κολεγιακο που κανει μπαμ αναμεσα στους γραβατωμενους και ρασοφορους επισημους!!!!!ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!


    οσο για τις πλακες εχωτην ελπιδα οτι αυτην την φορα θα φτιαχτουν καλα!
    καλη συνεχεια.....δουλεια ποσων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορινάκι καλή σου μέρα.
    Κοίτα τι βρήκα.
    Σκορδαλιά τηγανιτή (τσιπουρομεζές)

    Για τσίπουρα και ούζα:

    Υλικά:

    * 3-4 πατάτες βρασμένες σε αλατισμένο νερό
    * 3-4-5 σκελίδες σκόρδο... όσο έντονο μας αρέσει
    * 1 αυγό
    * πιπέρι ή μπούκοβο (και εδώ όσο μας αρέσει)
    * μαιντανό
    * αλεύρι ή φρυγανιά για το τηγάνισμα

    Εκτέλεση:

    Αλέθουμε τις πατάτες και προσθέτουμε το σκόρδο λειωμένο ή τριμμένο όπως θα κάναμε για μια σκορδαλιά. Προσθέτουμε και αλατοπίπερο, και μαϊντανό, και το αυγό. Πλάθουμε μπαλάκια, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ BLOGOΠΑΙΔΑ ....
    ΤΖΙΒΑΕΡΑΚΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΑΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalisperasas
    kai tou xronou naste kala

    o nearos kapsoraxi den prepoi na einai andriotis,malon ap to CHICAGO xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα.....Καψοράχη χτες η φωτό ήταν από αδράμια (οβρυές, στο χωριό μου) και σήμερα έφαγα τις τελευταίες που είχα από την κατάψυξη. Εμείς τις κάνουμε φαγητό κοκκινιστό με σπανάκι κλπ. Τα σπαράγγια πάλι τα προτιμάω ομελέτα.

    Αυτά ήταν τα καλά. Παρακάτω ακολουθεί video με Έλληνες (να τους χαιρόμαστε) και τον Max Kaiser που θα μπορούσε να είναι ΈΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ. Δείτε το και θα καταλάβετε


    http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk&feature=player_embedded#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..την αμετρη μετρω ερημια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή