Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Τα Λειβάδια στη φθινοπωρινή λιακάδα


Τα Λειβάδια, πιο πράσινα από πράσινα, οι μπαξέδες και στο βάθος η γοητευτική Χώρα. Φωτογραφία vangLouk & androsfilm

154 σχόλια:

  1. αχ να καθομουνα κειδα πανω στον βραχο και να χαζευα μεχρι που να με κουδουνιαζε ο ηλιος και να μου εκαιγε την πλατη!!! να ειχα και παρεϊτσα γλυκια blogισια και να λεγαμε-να λεγαμε και να ειχαμε παρει μαζι μαχαιρι και σακουλα και αφου γιομιζε η ματια και η ψυχη να κατηφοριζαμε μαζευοντας χορτα για να γιομισει και η κοιλιτσα!!!!
    καλη συνεχεια σε οτι κανετε...
    φιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ...
    ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ... ΑΧ ΑΧ ΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατρε....μαζι μιλαγαμε και το ιδιο σκεφτομασταν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΕΛΦΗ ΑΝ ΜΑΖΕΨΩ ΕΓΩ ΧΟΡΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω θα μαζευα...εσυ θα κραταγες την σακουλα....χε χε χε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...και θα μου εβαζες φωνη γιατι θα πηγαινα εξω-εξω στις αμασες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι...ενα λουρακι ο Φατσας και αλλο λουρακι εγω!!!!!

    αχ λουρακομανα εσυ! χε χε χε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα. Αυτή την όμορφη φωτογραφία περίμενα για να μπω στο blog. Κορίτσια να πάρετε και εμένα για χόρτα, να δείτε τη αγριόχορτο και τσουκνίδα θα σας μαζέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τωρα πια φτιαχνονται και οι τσουκνιδες πιτες! χι χι!
    καλημερα Γαρουφαλιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα και απο εμένα που είδα την αυλή μου,εκει αριστερά στη γωνία, και με έπιασε μια λαχτάρα μα μια λαχτάρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλημερα και σενα κουτρουλακι-καζανακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπορεί να μου αρέσουν οι πίτες, αλλά με τσουκνίδες δεν θα μου αρέσει. Αμάν πεινάω πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γειά σου παρεάκι.
    Γειά πράσινο καταπράσινο Λειβάδι.
    Γειά σου γοητευτική μου Χώρα.
    Ωραίες λιμπιστερές φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΄Εχω φάει και με τσουκνίδες όχι σκέτο αυτό το χόρτο και ήταν πολύ νόστιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΒΑΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ... ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΙΑΜ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
    Τα φύλλα τις Τσουκνίδας

    Χάρη σ΄αυτές τις ιδιότητες χρησιμοποιείται εσωτερικά για τις αναιμίες, τις αιμορραγίες (ειδικά της ουρήθρας), την διάρροια (ακόμα και αυτής της χολέρας), τα υπερβολικά έμμηνα, αιμορροΐδες, ρευματισμό, ποδάγρα και ασθένειες του δέρματος (ειδικά στο έκζεμα), επίσης αυξάνει το γάλα στις θηλάζουσες μητέρες. Συνιστάται σαν ελαφρύ διουρητικό στα οιδήματα (πρηξίματα), στους ερεθισμούς των ουροφόρων οδών (νεφρών και ουρήθρας), και στο ρευματισμό. Είναι χρήσιμη επίσης και στις ασθένειες του συκωτιού και της χολής, φυματίωση, αρτηριοσκλήρυνση και δυσλειτουργίες του μεταβολισμού. Το αφέψημα σπόρων της Τσουκνίδας είναι ένα καλό καθαρτικό μέσο ενάντια στην δυσκιλιότητα ωφειλώμενη σε δυσλειτουργία του συκωτιού και της χολής, συνδιάζεται καλά για αυτό το σκοπό με μουστάκια Καλαμποκιού.

    Το έγχυμα ή αφέψημα του φυτού παίρνεται στην γαστρίτιδα με υπερέκκριση πεπτικών υγρών. Είναι γνωστή σαν φυτό με πολλές βιταμίνες, γ΄ αυτό συνιστάται υπό μορφή τσαγιού όταν ο οργανισμός έχει ανάγκη για βιταμίνες. Οι τρυφερές Τσουκνίδες μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν ζαρζαβατικά στις σαλάτες για την αύξηση και ρύθμιση της λειτουργίας των εντέρων, και στις αναιμίες. Στα αδύνατα παιδιά με καθυστέρηση ανάπτυξης συνιστάται να πίνουν χυμό Τσουκνίδας ανεμιγμένο με χυμό Καρότου σε ποσοστό 1 : 3. Το έγχυμα και ο χυμός του φυτού βελτιώνουν την λειτουργία των νεφρών και δρα σαν διουρητικό και αντιφλεγμονώδες μέσο στις παθήσεις των νεφρών και τις ουρήθρας και σε περιπτώσεις κατακράτησης ούρων. Για τις πέτρες στα νεφρά συνιστάται να πίνεται έγχυμα σπόρων, ενώ σε περιπτώσεις κατακράτησης ούρων συνιστάται να πίνεται αφέψημα ριζών Τσουκνίδας. Σε περιπτώσεις αιματουρίας συνιστάται έγχυμα φύλλων από ½ ποτηριού πρωί και βράδυ και φρέσκος χυμός από 1 κουταλάκι του καφέ, 3 φορές την ημέρα.

    Το τσάι των φύλλων και τα φρέσκα φύλλα με μέλι παρουσιάζουν καλή αποχρεμπτική δράση στο βήχα, βρογχίτιδα, δύσπνοια, πνευμονία, φυματίωση και σε περιπτώσεις αιμοπτησίας. Κρασί φύλλων Τσουκνίδας (1:3) παίρνεται από 1 κουτάλι φαγ. για τον βήχα, βρογχίτιδα και πλευρίτιδα.

    Έγχυμα και χυμός του φυτού δρα σαν ηρεμιστικό μέσο στις νευρικές διαταραχές, επιληψία, υστερία και σπασμούς. Στις αιμορραγίες από την μύτη τοποθετείται στην μύτη μια γάζα μουσκεμένη με τον φρέσκο χυμό του φυτού.

    Σε περιπτώσεις κατακράτησης ούρων σαν ισχυρό διουρητικό μέσο συνιστάται να πίνεται αφέψημα φύλλων με μέλι. Σε περιπτώσεις κακοηθών εξογκωμάτων συνιστάται να γίνονται πλύσεις με το αφέψημα των φύλλων, ρίζας, φρέσκου χυμού και να παίρνεται εσωτερικά. Συνδυάζεται πιο καλά γι αυτό το σκοπό αφέψημα ριζών Τσουκνίδας με έγχυμα Χελιδονιού, 3 φορές την ημέρα μετά από το φαγητό. Στην Τσουκνίδα έχουν ανακαλυφθεί δραστικές βιολογικές ουσίες παρόμοιες με τις θηλυκές ορμόνες των γυναικών, γι αυτό η Τσουκνίδα αποδεικνύεται ένα από τα καλύτερα φυσικά μέσα για τις γυναικολογικές ασθένειες, όπως: διαταραχές των έμμηνων, αιμορραγίες μετά τον τοκετό, λευκόρροια κ.ά. Σε περιπτώσεις αδενωμάτων της μήτρας δεν συνιστάται να παίρνονται σκευάσματα Τσουκνίδας.

    Ο φρέσκος χυμός της Τσουκνίδας κατεβάζει το σάκχαρο του αίματος, χάρη στο περιεχόμενο της σε “σεκρετίνη”, η οποία διεγείρει την λειτουργία του πάνκρεας.
    Η χρήση της Τσουκνίδας αντενδείκνειται σε περιπτώσεις αυξημένης πηκτικότητας του αίματος, αρτηριοσκλήρυνση και υπέρταση, στους υπερήλικες πρέπει να περιορίζεται για αποφυγή δημιουργίας θρομβώσεων στα αιμοφόρα αγγεία.

    Εξωτερικά χρησιμοποιείται ο χυμός, αφέψημα και έγχυμα για τους αρθριτικούς πόνους, ποδάγρα, ισχιαλγία, παράλυση, φλεγμονές του μυελού των οστών, νευραλγίες, αιμορροΐδες, για το δυνάμωμα των μαλλιών και ενάντια στην πιτυρίδα, τα καψίματα, πληγές (βοηθάει την επούλωση), τσιμπήματα των εντόμων, ρινορραγίες, μόλωπες κ.ά. Για τις ασθένειες του δέρματος φαγούρα, έκζεμα και σπυριά με αφέψημα των ριζών γίνονται κομπρέσες και μπάνια. Με το αφέψημα και τον χυμό του φυτού γίνονται πλυσίματα και τοποθετούνται κομπρέσες στο δαγκώματα των σκύλων. Συνδυάζεται καλά με την Κολλιτσίδα (Arctium lapa) για την αντιμετώπιση του εκζέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ
    Συστατικά

    * 200 γρ. κορφές φρέσκιας τσουκνίδας
    * 200 γρ. σπανάκι
    * 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμέννο
    * 1/2 πιπεριά φλωρίνης ψημένη ψιλοκομμένη
    * άνιθο
    * δυόσμο
    * αλάτι, πιπέρι
    * 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο
    * αλεύρι όσο πάρει



    Οδηγίες

    1. Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά. Για τις τσουκνίδες φοράμε γάντια γιατί λίγοι είναι οι φακίριδες.
    2. Τα βάζουμε όλα σε ένα μπωλ και προθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
    3. Προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί (ανάλογα με τον τύπο του αλευριού), ώστε να μπορούμε να παίρνουμε κουταλιές χωρίς να τρέχει το μίγμα από το κουτάλι.
    4. Βάζουμε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο στη φωτιά και μόλις κάψει, παίρνουμε με βρεγμένο κουτάλι μια κουταλιά από το μίγμα και το βάζουμε στο καυρό λάδι.
    5. Προσέχουμε τη θερμοκρασία να μην είναι πολύ δυνατή και δεν προλαβαίνουν να ψηθούν από μέσα.
    6. Βουτάμε πριν από κάθε κουταλιά το κουτάλι σε ένα ποτήρι με νερό για να πέφτει όμορφα στο λάδι.
    7. Μόλις ροδίοσoυν τα γυρίζουμε από την άλλη και όταν πάρουν χρώμα τα βάζουμε σε μια πιατέλα με απορροφητικο χαρτί.
    8. Έπειτα σερβίρουμε.

    Λίγα μυστικά ακόμα

    Μπορούμε να χρησιμοποοιήσουμε αλεύρι σιταριού ή και ανάμικτο με καλαμποκιού ή και αλεύρι χωρίς γλουτένη.

    Μπορούν να γίνουν και με προσθήκη αυγού και φέτας αν δεν τα θέλουμε νηστίσιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. YES!YES!YES!
    Δε το είχα ξανακάνει το δοκίμασα και το πέτυχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τσουκνιδόπιτα με αρωματισμένο φύλλο

    Υλικά

    ½ κιλό τσουκνίδες τρυφερές

    ½ κιλό σπανάκι

    2 κρεμμύδια τριμμένα

    4 κουταλιές ελαιόλαδο

    ½ κούπα δυόσμο ψιλοκομμένο

    ½ κούπα μάραθο ψιλοκομμένο

    Αλάτι, πιπέρι

    1 κούπα φρυγανιά

    Για το φύλλο:

    ½ κούπα νερό

    ½ κούπα γάλα

    6 κουταλιές ελαιόλαδο

    1 κουταλάκι αλάτι

    1 κουταλάκι θυμάρι

    Ή βασιλικό ή μαϊντανό

    ½ κιλό αλεύρι

    Παρασκευή

    Ετοιμάζουμε το ζυμάρι: Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το βότανο. Κάνουμε λάκκο στο κέντρο και ρίχνουμε τα υγρά. Ζυμώνουμε μέτριο ζυμάρι και το αφήνουμε να ξεκουραστεί. Βράζουμε τις τσουκνίδες και το σπανάκι για 5 λεπτά, στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε.

    Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σπανάκι, τις τσουκνίδες και το μάραθο και τσιγαρίζουμε να εξατμισθούν τα υγρά. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και τη φρυγανιά.

    Με το μισό ζυμάρι ανοίγουμε φύλλο και το στρώνουμε στον πάτο και τα τοιχώματα λαδωμένου ταψιού.

    Απλώνουμε πάνω τα χόρτα και σκεπάζουμε με δεύτερο φύλλο. Ενώνουμε τις άκρες των φύλλων, αλείφουμε με χτυπημένο αβγό, πασπαλίζουμε με σησάμι και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει, 1 ώρα περίπου (ή σε χαμηλό φούρνο για περισσότερη ώρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συνταγή: Τσουκνιδόσουπα βελουτέ
    - 250 γρ. τσουκνίδα - 1-2 βρασμένες πατάτες σε κύβους - λάδι ή βούτυρο - 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι - 3 3/4 φλιτζάνια γάλα - 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα βότανα π.χ. μαντζουράνα, φασκόμηλο, άνηθο και μαϊντανό - 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο - αλάτι, πιπέρι - κρέμα γάλακτος με ψιλοκομμένο δυόσμο για γαρνίρισμα.

    Τσιγαρίστε τα κρεμμύδια στο λάδι κι έπειτα προσθέστε την τσουκνίδα και ζεματίστε για 10΄. Ρίξτε τις πατάτες, τα βότανα και το γάλα, αλατοπιπερώστε και βράστε για άλλα 10΄. Αφήστε τα να κρυώσουν και λιώστε τη σούπα στο μίξερ. Ζεστάνετε τη σούπα βελουτέ και σερβίρετε. Για το γαρνίρισμα: όταν θα έχετε βάλει τη σούπα στα πιάτα, θα ρίξετε στη μέση της καθεμιάς 1-2 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος και θα ψιλοκόψετε λίγο δυόσμο από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΥΜΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΣΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ

    ΥΛΙΚΑ: (για 6-8 άτομα)

    1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
    3 αυγά καλά χτυπημένα
    2 – 3 κουτ. σουπ. σιμιγδάλι
    ½ φλιτζ. τσαγ. κατίκι
    1 φλιτζ. τσαγ. θρυμματισμένη φέτα
    1 φλιτζ. τσαγ. χοντροτριμμένο κασέρι
    300 γρ. ψιλοκομμένες τσουκνίδες, λάπατο, μάραθο, παπαρούνες
    5 ντοματίνια
    αλάτι
    πιπέρι

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

    1. Βράζομε για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό τα χορτα και στραγγίζομε και τα κοβουμε σε μικρά κομμάτια.
    2. Σε ένα ευρύχωρο μπολ αναμειγνύομε πολύ καλά τα αυγά, το σιμιγδάλι, το πιπέρι και το αλάτι. Προσθέτομε το κατίκι, τη φέτα, το κασέρι και τελευταίο τα χορτα
    3. Λαδώνομε ελαφρά ένα ταψάκι διαμέτρου 22 -25 εκατοστών. Ρίχνομε με το κουτάλι το μείγμα και το στρώνομε από πάνω. Ακουμπάμε απαλά ολόκληρα τα ντοματίνια.
    4. Ψήνομε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι ένα μαχαίρι που μπήγομε στο κέντρο της πίτας να βγαίνει καθαρό. Αφήνομε να κρυώσει για 5 έως 10 λεπτά πριν την σερβίρομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΩΡΕ ΠΕΡΑΣΗ ΟΙ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι είσαστε εσείς, Τσελεμεντές για Βέφα Αλεξιάδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΙΔΕΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΤΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κορίνα αυτά τα κεφτεδακια τα έχεις κάνει η τα έχεις φάει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολύ καλό,άραγε ειναι και αληθινό???

    Φάτε ένα με δύο σοκολατάκια πριν το μεσημεριανό!

    Όχι δεν σας γελούν τα μάτια σας! Είναι γεγονός, αλλά… με προϋποθέσεις. Αν πάτε στο περίπτερο και αρχίσετε να αγοράζετε όποια σοκολάτα δείτε, να θα παχύνετε.

    Αλλά μια ισπανική εταιρία δημιούργησε ειδικά σοκολατάκια για να βάλει φρένο στους παχύσαρκους και τα περιττά κιλά

    Σύμφωνα με την εταιρία τα γλυκίσματα αυτά περιέχουν κάποια ειδικά αμινοξέα και ουσίες που ενισχύουν την παραγωγή συγκεκριμένων ορμονών στον εγκέφαλο και «κόβουν» την όρεξη.

    Πώς θα σας φαινότανε λοιπόν να είστε αναγκασμένος να φάτε ένα με δύο σοκολατάκια πριν το μεσημεριανό; Πρόκειται για σπουδαία ανακάλυψη...
    Πότε θα έρθουν κατά εδώ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το παραπάνω το διάβασα στο
    http://www.madata.gr/diafora/health/46527.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!!ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ????ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΦΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ????ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. XAAXAXA, ALLODAPH ΛΕΣ???
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ,ΧΑΧΑΑΧΑ
    ΝΑΙ,ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ,ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΡΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλησπερα κοριτσαρες!!!
    παλευω μια ωρα να μπω! και σερνεται!
    αν δεν τα καταφερω να συνεχισω φιλια πολλα και καληνυχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ,Ε!ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΩ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ,Ε!ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΩ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημέρα,πέμπτη σημερα....
    Από οτι άκουσα θα έχουμε ενα υπέροχο σαββατοκύριακο,από πλευρά καιρού τουλάχιστον,γιά ολα τ άλλα ας φροντίσει ο καθένας μας μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλημέρα κουτρουλό μου,πρωί-πρωί ξύπνησες;
    Καλημέρα σ΄όλη την παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κλημέρα Τζιβαέρι και εσύ πρωινή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλημερα σε ολους
    σημερα το πρωι ειχε μια απιστευτη κινηση στους δρομους!
    που πατε ολοι πρωι-πρωι?

    φιλια blogοπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πώς απαντούν διάφοροι άνθρωποι σε καιρούς αναδουλειάς, όταν τους τεθεί η ερώτηση "από δουλειά πώς πάει;" :

    Μανάβης: Κολοκύθια

    Αγρότης: ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι

    Ανθοπώλης: Μαρασμός στο επάγγελμα

    Υφασματέμπορος: Είμαι πανί με πανί

    Ψαράς: Ούτε λέπι

    Φαρμακοποιός: Με το σταγονόμετρο

    Ηλεκτρολόγος: Δε βλέπω φώς

    Υδραυλικός: Μούφα η δουλειά

    Έμπορος χαλιών : Χάλια

    Κομμωτής: τρίχες

    Ψιλικατζής: Ψιλοπράγματα

    Νεκροθάφτης: Ψόφια πράματα

    Βοθρατζής: Σκατά!!!

    Πηγή: http://www.zoo.gr/fun/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΗΜΕΡΑ BLOGΟΠΑΙΔΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΟ ΕΥΤΥΧΩΣ. ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ.
    ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΦΛΑ ΦΑΜΕ ΕΕΕ? ΜΗΝ ΤΙΣ ΘΕΣ ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ? ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ!!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ???ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΩΡΑ ΚΑΛΑ!!ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ...
    ALLODAPH ΤΙΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ...
    ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλημέρα σε όλους. Allodaph τι ακούω, αρχίζεις οδοντίατρο, περαστικά. Ευτυχία δεν κρυώνεις εσύ σήμερα, γιατί εγώ λίγο κρύο το νιώθω, βοριάς 6-7b. με συννεφιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΕΔΩ ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. γαρουφαλιτσα ποσο στου στοιχιζει η γεφυρα αν επιτρεπεται?? ανα δοντι πες μου...γιατι εγω ακουσα το ποσον χθες και ακομα ζαλιζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλημερα αστροσκονισμενα και πως ειστε!!! παρτε ενα φονταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καψοράχη, δυστυχώς κάθε δόντι 250, και αν βάλεις και προσωρινή γέφυρα για να μην είσαι για μέρες κουσοδόντα πληρώνεις 25 το δόντι. Χρυσά τα πληρώνομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. μπραβο...το ιδιο μου ειπαν! δηλ γεφυρα και κατω και πανω που εχω πλακα-πλακα θα παει 1000 ευρω!
    ελεος ρε γαμωτο...πως κοστολογουν την δουλεια τους????
    και να σκεφτεις οτι η μεγαλυτερη φοροδιαφυγη γινεται απο τους γιατρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ??8000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ???ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ,ΔΗΛ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΜΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΙΑ????ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τα εμφυτευματα ειναι πιο ακριβα ακομα...
    γιατι παιρνουν τοσα? γιατι ξερουν οτι δεν μπορεις να μην τα δωσεις!
    τι θα κανεις....που θα πας...στο ΙΚΑ? αρα βαρανε στο ψαχνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Όσο σκέφτομαι οτι έχω να δώσω 1700 ευρώ για να μπορώ να τρώω. Πιό καλά να είμαι με σούπες, όπως πέρασα αυτές τις ημέρες, και έχασα 3 κιλά. Ενώ τώρα με τα δόντια πλακώθηκα πάλι στο φαγητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΔΕΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!! ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΡΥΩΝΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΚΕΛΑ. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΛΙΑΚΑΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΒΡΑΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. kalispera se olous.
    eipame otoi oi konomia eine no good ala oxoi TIOUKNIDES.
    xorta ap to METOXOI eine kalitera.
    xeretismata ap to sinefiasmeno NJ.naste kala

    EFTIXIAAAAAAA ti kanis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΝΕΙΣ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. here i am!!!!!!
    χαιρετω στην αγγλικη και στην Ελληνικη διοτι το blog ειναι international!!!! γουαου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΟΥ ... ΟΥΑΟΥ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ειδες ε? ειδες?
    ειμαι international καψοραχακι εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Α ΕΔΩ ΕΞΩ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΜΕΣΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. καλε...βλεπω στον ΑΛΤΕΡ τον Αβραμοπουλο..ρε συ ...αυτος πεταξε τα κολλεγια και τα αξαν και τα μον ντιε απο πανω του και γκαριζει!!!!

    χα χα χα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλησπερα, τι κανετε;
    Χρονια και ζαμανια ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ..κοκκινιζει κιολας λες και εφαγε φασολαδα και σφιγγεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. καλως την Αλλοδαπη!
    πως ειστε καλε?

    κουτρουλοκαζανακιιιιιι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΒΡΕ,ΒΡΕ...ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
    ΕΙΔΑΤΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Ο ΑΒΡΑΜΟ?????ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΣΥΣΤΑΤΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καψοραχουλααααα,κουκου η Ασυστατη ειμαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΣΕΡΝΕΤΑΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΦΤΑΙΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ρε με εχει πιασει νευρικο....ειδες πως εστειλε στο διαολο το Κολωνακι ο Αβραμο και μιλα Βοτανικο μερια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Εγω βλεπω κατι ψηνεται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. επιστρεφω σε λιγο...θελει ο γοητας τον υπολογιστη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΣΚΕΛΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αντε γρηγορα γιατι τον χανω τον υπολογιστη σε λιγο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΣΥΣΤΑΤΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΨΟ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ? ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΔΗΛ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ... ΘΑ ΚΛΑΨΩ ... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΤΑ ΛΑΠΤΟΠΙΑ...ΧΑΧΑΧΑΑ
    ΚΟΡΙΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΆΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΆΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠΙ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ...ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ε ΔΕΣ ΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΙ,ΧΑΧΑΧΑ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΧΑΧΑΧΑ
    Η ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ελα βρε παραπονιαρικο Κορινακι.
    το θεμα ειναι οτι μεχρι να σας μιλησω ετσι οπως αργει σημερα ,εχετε αλλαξει θεμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΕΡΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ...
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ...
    ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. καλησπερούδια εδώ είστε ή φύγατε
    σ/κ πάμε για μπάνιο 21 βαθμούς μόλις είπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ε ΑΥΤΟ ΨΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΦΛΩ ...
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΝΔΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΛΩ,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αργειιιιιι
    βγαινω εχει αλλος σειρα,
    καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. μπα λέω caribian !!
    το σίγουρο πάντως στην μπανιέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ 30 ΦΟΡΕΣ ΕΞΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΦΩΝΑΞΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΛΕΝΕ ...
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΝΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΕΛΑΚΙΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ HI-TECK!
    ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ...ΧΙΧΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΑΣΕ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ HI TEC ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. κουτρουλάκι βαρέθηκα να δουλεύω λέμε και πάνω που συζητάγαμε στη δουλεία και λέγαμε μπας και έχουμε ξεμπλέξει μέχρι τις γιορτές έρχεται ένας μ.......κύριος ήθελα να πω, του οποίου το γραφείο μας έφερε το θανατηφόρο με τα 4 παιδιά στο χολαργό και μας ενημέρωσε ότι έταξε στο αφεντικό ενα μύριο παραγωγή στα αυτ/τα!!!!οεο!
    καταλαβές?
    αλλοι βλέπουν τα μαρούλια αναποδα στα 21 τους και άλλοι θα φανε αγγουράκια φρέσκα φρέσκα
    και άλλοι θα βαλουνα τα λεφτάκια στην τσέπη...αυτά τα ολίγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ...
    ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΦΛΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΜΑΣ ΠΗΖΕΙ ΠΑΛΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΦΛΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ HI TEC ? ... XE XE XE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΠΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΞΕΔΩΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ..
    ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ?... ΜΑΚΑΡΙ ...
    ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΝΗ...ΧΙΧΙΧΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΦΡΙΚΑΣΕ ... ΗΜΑΡΤΟΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. άστα και δεν είχα πάρει είδηση τι είχε γίνει μέχρι που μου είπε μια συνάδελφος της οποίας ο συζυξ είναι στις ζημιές ότι την έιχαμε εμείς ασφαλισμένη την βλαμένη που τα έφαγε τα παιδιά.
    και μάλιστα είναι από τους καινούργιους τους ασπιδικούς,κάνανε ποδαρικό καλό!
    αλλά όπως λέει και η μίνι σημασία έχει η ζωή των παιδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΣΤΑΤΗ,ΕΙΠΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,ΜΠΑΑΑΑΑ...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΣΥΣΤΑΤΗ,ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. καλά πως γίνονται τα γιουβαρλάκια φρικασέ?με μαρούλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. κουτρουλό και εγώ το ίδιο δεν με αρέσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΉΚΑΜΕ,ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ{!}
    ΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. κουλουβάχατα τα γιουβάρλακος!
    φρικάσε ναι γιουβάρλακος νο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΒΡΕ ΦΛΩ ΤΙ ΛΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. δεν με αρέσουν λέω
    θέλω σοκολάταααααααααααααα!σνιφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΑΑΑΑΑΑ!!!ΑΣΧΗΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩ...ΑΝΥΣΗΧΩ,ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΡΙΚΑΣΕ ? ΜΠΛΙΑΧΧΧΧ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΦΛΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΓΙΟΥΒΕΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΠΑΛΙ ...
    ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΡΟΣΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. κακίες μίνι???????????
    γιαυτό σε πετάει έξω!!!!
    καληνύχτα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ενώ εγώ που είμαι στη δουλειά είμαι μέσα χωμένη… βαθειά

    Καλησπέρα και καληνύχτα και όνειρα γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Η πιο χαμενη μερα ειναι η μερα που δεν γελασες.

    ψάχνοντας για μια γλυκειά συνταγή βρήκα αυτό!

    κουράγιο boul θά έρθουν και καλύτερες μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. κοντεψα να φτασω στο διαζυγιο!
    ειχε παρει το λαπτοπ και κοιταζε ρολογια!!!!


    που ειστε καλεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. φυγατε ολοι!

    ααααααααααα!!!αααααααααααααα!!!

    τα εχασα τα φιλαρακια πατριωτηηηηη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. αντε καληνυχτα.......



    σρσρσ! ρσσρσρρ!!σρσρσρ!!!(σουρσιμο απο τα παντοφλακια μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή