Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Η πιο όμορφη μέρα

Την πιο όμορφη μέρα του καλοκαιριού (σαβ/κο 5-6 Σεπτεμβρίου), τότε που ο αέρας είχε πέσει και η θάλασσα ήταν λάδι, παρατηρούσα δύο κολυμβητές να σκίζουν κυριολεκτικά τα νερά και να κολυμπούν από τη Ρίβα στο Παραπόρτι. Όταν έφτασαν κοντά στην άμμο τράβηξα αυτή την φωτογραφία. Θα ξαναπώ για μια ακόμη φορά πως δεν βρίσκω τίποτα πιο λυτρωτικό, πιο υπέροχο, πιο πάνω παρά πάνω από όλα... από το κολύμπι στα νερά του Αιγαίου. Σήμερα πάντως, αν και Νοέμβριος, είναι για μπάνιο... με μάλλινο μαγιό!

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ...
    ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ ... ΑΧ ΑΧ ΑΧ
    ΛΙΑΚΑΔΑ ΦΟΒΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΕ .... ΚΑΛΟ Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΤΕΛΕΙΑ ΗΜΕΡΑ,ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.
    ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΘΑΛΛΑΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρώτο www..

    Ηταν τον Νοέμβριο του 1990, και συγκεκριμένα σαν σήμερα, που η πρώτη ιστοσελίδα εξέπεμψε στον Ιστό.



    Ηταν η http://info.cern.ch, μόνο που τότε η διεύθυνση ήταν λίγο... μεγαλύτερη! Και συγκεκριμένα, για να μπει κανείς στην πρώτη διαδικτυακή σελίδα έπρεπε να πληκτρολογήσει: http://info.cern.ch/hypertext/WWW/The Project.html. Το site ενημέρωνε το -μικρό τότε- κοινό για το καινούργιο πρότζεκτ του... παγκόσμιου Ιστού, είχε τεχνικές πληροφορίες καθώς και οδηγίες για το πώς να ψάχνει κανείς στο web.

    Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το 1989 ένας ερευνητής του CERN, ο φυσικός Τιμ Μπερνερς Λι, είχε μια λαμπρή ιδέα: να χρησιμοποιήσει το Ιντερνετ ως εργαλείο μετάδοσης πληροφοριών παγκοσμίως. Και αφού κατέθεσε γραπτά την πρότασή του, ένα χρόνο αργότερα υλοποίησε το όραμά του! Η πρώτη σελίδα ήταν έτοιμη!
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ GREECE-SALONIKA.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γεια σας παιδακια και απο εμενα...ποσων οι δουλειες σημερα και απογευμα πια τελειωσα τα πιο επειγωντα (για να εχουμε ας πουμε την επομενη εβδομαδα βρακι να βαλουμε!)
    εκανα και τα εξω ψωνια μου στην λιακαδα και μαζεψα ηλιο....
    καλη συνεχεια σε οτι κανετε και ισως τα ξαναπουμε αν ειναι κανεις εδω αργοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....και φυσικα ο Φοιβος ειμαι εγω η τρελοκαψοραχη που βιαστικα γραφει απο τον υπολογιστη του γιου και δεν μπαινω στον δικο μου λογ/σμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειπα και εγώ ποιός Φοίβος γράφει σαν το καζανοκαψοραχάκι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή