Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Φεγγάρι μάγια μου΄κανες

Φεγγάρι λαμπρό που μπαινοβγαίνει μέσα σε τεράστια σύννεφα. Βουτά, χάνεται, σβήνει και ξανά - εμφανίζεται ένας τεράστιος φωτεινός δίσκος. Ο άνεμος είναι νοτιάς και ο ουρανός έχει τη τρικυμία του φθινοπώρου. Ακούω Rachmaninoff Prelude Op. 23 No. 5 Κάνει ψύχρα. Νοιώθω το ρίγος της νύχτας. Είμαι στην Άνδρο, νυστάζω μα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Η ομορφιά με συγκλονίζει. Παρακολουθώ τη σελήνη μέχρι που "πέφτει" πίσω από την Αγία Τριάδα.

8 σχόλια:

  1. Kαλημέρα σε σένα και στο νησί. Μα καλημέρα και στους αναγνώστες αυτού του blog. H τροχιά του φεγγαριού είναι ένας δρόμος της δικής μας σκέψης και των δικών μας ονείρων. Είθε να ζωντανέψουν και εμείς να βιώνουμε το ρεαλισμό του ΤΩΡΑ κι όχι το αβέβαιο μέλλον του αύριο. Καλή διαμονή να έχεις. Και φυσικά , επειδή είχα καιρό να αναρτήσω φωτό της Ανδρου στο blog μου, από χτες ανάρτησα ένα σύνολο από αυτές που προβάλλουν την Καΐρειο βιβλιοθήκη. ΄Ετσι βρίσκομαι κι εγώ εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες από την Καϊρειο, να είσαι καλά κ. Σπυρόπουλε. Καλό Σ/Κ, να περάσετε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΕΡΗ ΑΘΗΝΑ ...
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ...
    ΚΑΛΟ Σ/Κ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ...

    Υ.Γ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ... ΑΧ ΑΧ ΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Κορίνα. Όχι δεν βρέχει, έχει μόνο αέρα νοτιά. Καλός καιρός για πλάτανο. Το νησί έχει γεμίσει κόσμο και ακόμα έρχονται. Καλό Σ/Κ να περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα blog.
    Boulάκι,αχ!και νάμουν κουνουπάκι στην πλάτη σου χθες το βράδυ - σ΄ορκίζομαι δε θα σε τσίμπαγα - μόνο να ζούσα τη χθεσυνοβραδυνή Ανδριώτικη νύχτα .....και μέρα και κάθε μέρα......και νύχτα...και για πάντα .
    Δε ζηλεύω ,δε ζηλεύω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Κυκλοπάκι τώρα διάβασα τα χθεσυνά ,και εσύ καυμενούλι δε ψηφίζεις ΄Ανδρο;
    Εγώ πάντως με την σύνταξη θα γυρίσω ΄Ανδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα blogοπαιδα!!!!
    δεν ζηλευω-δεν ζηλευω.....ΠΕΘΑΙΝΩ απο ζηλια μονο!!!!!

    Τζιβαερι ετσι οπως πανε τα πραγματα στην ασφαλιστικη αγορα εγω μπορει να βρεθω Αντρο και να καλλιεργω ντοματουλες ΠΡΙΝ τη συνταξη.....(σε ξενα χωραφια γιατι δικα μου δεν εχω!)

    φιλουρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή