Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

"Aνάβουνε φωτιές στις γειτονιές"


H σούστα πήγαινε μπροστά, κι ο μάγκας τοίχο τοίχο
Δεν έτυχε στα χρόνια αυτά, τίποτα να πετύχω

Aνάβουνε φωτιές στις γειτονιές
του Άη Γιάννη, αχ πόσα ξέρεις και μού λες
Αχ πόσα τέτοια ξέρεις και μού λες
που’ χουν πεθάνει
Το τραγούδι των Μ. Ελευθερίου, Δ. Μούτση, Δ. Μητροπάνου
από τον "Άγιο Φεβρουάριο" ακούστε εδώ
-
Στη φωτογραφία (Κουτρουλό) Το Πέρα Χωριό λουσμένο στο φως.

172 σχόλια:

  1. πατω πρωτη στη σαλα!!!
    καλημερα blogπαιδα!
    καλωσοριζω ακομα μια φορα τους καινουργιους και αν αφησα ατραταριστο κανεναν συμπαθατε με το εχω δηλωσει οτι ειναι σκατονοικοκυρα...εγω του γραφειου ειμαι...απλα ποτε ποτε το παιζω καμποση με τα γλυκα του κουτρουλου και της πασταφλωρας...χε χε!
    καλη συνεχεια συντροφοι και .....μην εμπιστευεστε κανεναν...
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ...
    ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΕΑ BLOGOΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΣΩΝ ... Η ΣΑΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΜΕ ΑΛΜΥΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΕΡΑΣΤΕΙΤΕ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ
    ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΦΑΕ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ .... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΛΟ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΩ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα δεν είναι του Αι-Γιάννη του Κλήδονα; ή έκανα λάθος που έβαλα το τραγουδάκι στην ανάρτηση; Ας μου πει κάποιος-α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι θερινοί μήνες είναι φτωχοί σε μεγάλες γιορτές. Με τον Ιούνιο όμως συμπίπτει η ακμή του καλοκαιριού, οι θερινές τροπές του ηλίου, που θεωρούνταν σημαντική και ορισμένες φορές επικίνδυνη καμπή του χρόνου. Όσα αρχαία έθιμα ανάγονται στις θερινές τροπές του ηλίου συνδέθηκαν με το Γενέθλιο Ιωάννου του Προδρόμου (24 Ιουνίου).



    Η συσχέτιση αυτή δεν έγινε χωρίς λόγο. Κατά τον ευαγγελιστή Λουκά ο Ιω­άννης ο Πρόδρομος ήταν έξι μήνες μεγαλύτερος από τον Ιησού. Αφού λοιπόν η γέννηση του Χριστού ορίστηκε από την εκκλησία στις 25 Δεκεμβρίου, δηλαδή κατά τις χειμερινές τροπές του ηλίου, επόμενο ήταν το Γενέθλιο του Ιωάννου του Προδρόμου να συμπέσει με την 24 Ιουνίου, δηλαδή κατά τις θερινές τροπές του ηλίου. Γι' αυτό και διατηρήθηκαν ορισμένες συνήθειες του αρχαίου κόσμου σχετικές με το θερινό ηλιοτρόπιο.



    Η Χριστιανική Εκκλησία κατέβαλε έντονες προσπάθειες για να καταργήσει τα έθιμα αυτά. Παρ' όλες όμως τις εκκλησιαστικές απαγορεύσεις και τις παλαιές απειλές αφορισμού, τα έθιμα αυτά έχουν επιζήσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και φυσικά στο χωριό μας. Τα πιο πολλά βεβαίως έχουν αδρανήσει και διατηρούνται μόνο στη μνήμη των γεροντό­τερων.



    Πάρα πολλές είναι και οι μαντείες της παραμονής και 24ης Ιουνίου. Και επειδή ο συνηθέστερος τρόπος, με τον οποίο ο Aγιος φανερώνει το ριζικό, δηλαδή την τύχη κάθε ανθρώπου, είναι ο Κληδονάς, ονομάζεται και Αϊ Γιάννης ο Κλήδονα; ή Ριζικάρης. Η λέξη είναι η ίδια με την αρχαία «κλήδονα», η οποία δήλωνε τη φωνή. που τυχαία ακούει κάποιος και βγάζει από αυτή μάντεμα.



    Το απόγευμα της παραμονής της γιορτής του Αϊ - Γιαννιού σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, κάποια κοπέλα έφερνε από τη βρύση μία κανάτα νερό, χωρίς καθόλου να μιλήσει, σε όποιον και να συναντούσε στο δρόμο. Μέσα στη κανάτα με το αμίλητο νερό έριχναν οι κοπέλες προσωπικά τους αντικείμενα, όπως δαχτυλίδια, κουμπιά κ.τ.λ. Σκέπαζαν κατόπιν την κανάτα με ένα κόκκινο πανί λέγοντας «Κλειδώνουμε τον Κλήδονα με τ' Αϊ Γιαννιού τη χάρη κι όποια ' χει καλό ριζικό, να δώσει να το πάρει».Την κανάτα την άφηναν όλη τη νύχτα. Την άλλη μέρα άνοιγαν τον Κλήδονα, έβγαζαν ένα οποιοδήποτε αντικείμενο, ενώ την ίδια στιγμή μία από τις κοπέλες έλεγε ένα στιχάκι. Σε όποια ανήκε το αντικείμενο, σ' αυτή αναφερόταν και το στιχάκι. Τα κορίτσια έπειτα έπιναν από το «αμίλητο νερό», αλλά το κρατούσαν στο στόμα και δεν το κατάπιναν έως ότου άκουγαν κάποια φωνή, ή έβλεπαν κάποιο διαβάτη. Τη λέξη που θα άκουγαν ή το όνομα του διαβάτη το συσχέτιζαν με το όνομα του μελλοντικού συζύγου τους. Έτσι γεννήθηκε απ' αυτήν την εθιμική πράξη και η δημώδης φράση «ήπιε τ' αμίλητο νερό» που λέγεται για κάποιον που μένει αμίλητος.



    Τα αντικείμενα του κλήδονα τα έβαζαν το βράδυ κάτω από το προσκέφαλο τους και έβλεπαν όνειρο μέσω του οποίου προσπαθούσαν να μαντεύσουν τη τύχη τους.



    Επίσης την ημέρα του Αι-Γιαννιού κοιτούσαν μέσα στο πηγάδι, ακριβώς στις 12 το μεσημέρι, σκεπασμένες μ' ένα κόκκινο πανί για να δουν φυσικά αυτόν, που θα παντρευτούν.



    Ο Αι - Γιάννης αποκαλείται και Ριγανάς, επειδή την ημέρα αυτή έβγαιναν και μάζευαν ρίγανη. Η «Αγιαννιώτικη ρίγανη» έπρεπε να συλλεχθεί πρωί πρωί, πριν από την ανατολή του ηλίου. Η λε­πτομέρεια αυτή ήταν ουσιώδης, γιατί πίστευαν, ότι έτσι είχε η ρίγανη μαγική δύναμη. Την χρησιμοποιούσαν, για τη διατήρη­ση των τροφίμων.



    Από αυτή την ιδιότητα προήλθε ασφαλώς η παροιμιώδης απαισιόδοξη φράση του λαού « Βαλ' του ρίγανη », που λέγεται μεταφορικά όταν κάποια δουλειά αρχίζει να πηγαίνει άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ!!! και γιατρος και ιστορικος!
    γιατρε μου! ποσα ξερεις....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΠΙΑ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ε? ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΗΠΙΕΣ ?
    ΒΓΕΣ ΛΙΓΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ...
    ΑΔΕΛΦΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ? ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλημερα σε ολους και ολες σας!!!!!!!!!!!
    ναι ..ειναι γεγονως πως παραμονες των εγκαινιων του μουσειου...ειχα παει μια βολτα κατω στο θησειο,,,και σιγα σιγα ανεβηκα ολο τον πεζοδρομο χαζευοντας την ακροπολη...ακουγοντας σε τακτα διαστηματα ..λιγη μουσικη απο φλαουτα ηη και ακορντεον...η και απο ολοκληρη ορχηστρα με πολλα οργανα και μεθυστικη μουσικη,,,,σ εκεινο το σημειο ακριβως σταματησα και καθησα πανω στις πετρες ( οπου ηταν ζεστες παρ ολο που ο ηλιος ειχε πεσει) αλλα την ζεστασια του χρονου δεν την κανει ο ηλιος τελικα ....ειναι οι δονησεις της ιστοριας μας ,, που μας ακουμπουν ,,αρκει να το θελουμε !!!! οτι και να σας παω ειναι λιγο ,,,αξιζει να το επισκευτουμε το μερος αυτο ολι μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συγχωρεστε τα σαλδαμ μου ,,,και την ανορθογραφια μου ωρες ωρες ,,,,( το ζαβο δεν τα ξανακοιτω!!!!! τα στελνω ,,,ετσι!!!!!!!χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντορεμι ο χωρος γυρω απο τη Ακροπολη είναι κάπως. Εμενα μου γαληνεύει την ψυχή. Είσαι καλά; Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντο-ρε-μι μου γλυκεια!
    παντα ευαισθητη και παντα γλυκεια!
    τι κανεις ψυχη μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κοριτσαρες μου γλυκιες .....καλα ειμαι (ετσι λεω ) ερχομαι ανδρο αυριο και γυριζω πισω την κυριακη!!!!
    να τελειωσω κατι δουλειες που εχω εκει!!!!
    εσεις πως εισαστε??? σας διαβαζω οποτε μπαινω και πεθαινω στα γελια (ωρες ωρες)...νασαστε καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καψοράχη μερικές φορές είσαι πολυυυύ γρήγορη. Η Ντορεμι γράφει καιρό, τωρα σου ήρθε; χε, χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τωρα καταλαβα ποια ειναι!!! χι χι!

    καλα...ειναι και το μυαλο σουπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παντως αφεντικο εισαι σκατουλι πειραχτηρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΤΟΥ ΜΑΣ-ΦΤΟΥ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φτου μια ωρα εγραφα ....και δεν γραφτηκε τιποτα !! τι λεγατε??? για σουπα μυαλα??? το δικο μου ειναι σουπα σκετη με κνορ,,,τιποτα οριντζιναλ!! χημικα εχει μεσα !!!
    να γραφω μια ωρα και ,,να μου ζβηστουν !!! ΚΑΛΕ...συμμαθητριουλα καιρο γραφω τωρα για τα * δυο κιτρινοπρασινα ματια με μπλε βλεφαριδες!!!!!!!!!! *,,τωρα με καταλαβες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλα...αν ειναι να μην μας ματιασουν δεχομαι και ανωνυμα φτυσιματα!!!! διοτι πιστευω στο ματι εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ντορεμι μου γλυκεια ειλικρινα ΔΕΝ ειχα καταλαβει οτι ησουν εσυ!!! σορυ μεγαλο! i love you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αι λοβ γιου τουουου !! εντ γιου νοου ιτ!!.... εντ ολ οφ γιου !! εννοειται!!! ( αγγλοελληνικο ετσι??) εμ με αυτα τα γκριγκλις μας εχουν πεθανει!!!symfoneite?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ναι βρε! πλακωθηκαμε για εναν αντρα!χε χε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...της ειπα...ασε κατω τον Σακη μωρηηηηη!!!...και επειτα ηρθε η Κατια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS ...
    ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΗΗΗΗΗΗΗΗΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΝΤΟΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΧΑΘΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πολυ καλο αυτο που εγραψες κορινουλα ..για το αι γιαννη και ολα τα θεματα που γαφετε ομορφα ειναι ,,καλογραμμενα !!!ΜΠΡΑΒΟ!!!
    χμμμ κρυφορουβιτσες ολες εισαστε ε????? μικροσουπιες!!!
    για την ωρα ας τραγουδησουμε το βραδακι *αναβουνε φωτιες στις φειτωνιεεεεες* και αφηστε το 8 σε θελω του ρουβα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ειπα κι εγω στα γεραματα να μαθω τυφλο συστημα ....... τρομαρα μου !!! ...ακου φειτωνιεεεεεεςς... τις γειτωνιες ,,,,θα μου πεις οτι ειναι κοντα τα γραμματα ,,και μπερδευτηκα ...εμ!! δεν τα ξανακοιτω η ζαβη τοπαμαι αυτο ( να δουμε ποσο ακομα θα το λεω ),,η ζαβη ,,της ζαβης ,,...ωω ζαβη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγω είμαι ζαβή
    η Καψοράχη είναι ζαβάκα
    η Κορίνα είνα ψηλή!
    χε, χε, χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ? ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΜΥΙΙΙΝΗΙΙΙΙΣΕΙΣ .... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ....
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΑΔΕΙΑ ΕΔΩΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΥ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Ε? ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι ξεφωνίζεις χριστιανή μου; Θα εχει δουλειές το Κουτρουλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. χαχαχ (αν κι εγω με την σειρα μου πολλες δεν εχω καταλαβει απο εσας που γραφετε,,οπως και απο ανδρες..( κανεναν),,,,
    θα μου πειτε δεν ειμαι λειβαδιανη ,,,,,ναι εχετε δικιο ,,αλλα το σαββατο το βραδακι θα παω στην φωφω για ουζακι.και θα φερω και γυναικοπαρεα!!!! μακαρι να δω καποιους απο εσας...να σας κερασουμε κι εμεις ενα ουζακι
    οι κοντοχωριανοι!!!!! το συνθημα μας???? το ονομα της αρχηγου μας !!! μπουλ μπουλ!!! οποιος μπαινει μεσα θα λεει * καλησπερα σας ,,,μπουλ μπουλ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.youtube.com/watch?v=GFnbnwDW5NY

    ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΉΝΗ...
    ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ.
    ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ,ΟΥΤΕ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΝΑ ΗΜΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΤΟΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΩΦΩ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και όταν τα χρόνια θα περάσουνε
    Γρήγορα όπως περνάει μια στιγμή
    Και όταν πια οι μορφές μας πια γεράσουνε
    Δεν θέλω να ψάχνω τότε το πώς και το γιατί

    Και όταν τα πράγματα αλλάξουνε
    Όπως δεν περίμενες ποτέ
    Και όσα μπροστά μου θα περάσουν
    Κάποτε και αυτά θα ανήκουν στο χτες

    Και αν είναι να χαθώ
    Ας χαθώ πάλι μες στο όνειρο
    Σε ότι αξίζει να μένει ζωντανό
    Σε ότι αντέξει στο καιρό
    Σε ότι αγάπησα σε ότι ξέχασα
    Σε ότι νοστάλγησα μα το έχασα
    Σε ότι θυμήθηκα μα δεν γέλασα
    Σε όσα σε εμένα χρέωσα

    Πόσα την ζωή μας την σημάδεψαν
    Όπως την γη οι εποχές
    Και σαν τα πλοία μες στη θάλασσα
    Πολλές οι τρικυμίες και λίγες οι στεριές

    Και όσο θα γράφω στοίχους τα χαράματα
    Τόσο θα απαλύνουν τις πληγές
    Και όσο παλεύουν οι λέξεις με τα πράγματα
    Τόσο θα ψάχνω νόημα στου ονείρου τις σχισμές

    Και αν είναι να χαθώ
    Ας χαθώ πάλι μες στο όνειρο
    Σε ότι αξίζει να μένει ζωντανό
    Σε ότι αντέξει στο καιρό
    Σε ότι αγάπησα σε ότι ξέχασα
    Σε ότι νοστάλγησα μα το έχασα
    Σε ότι θυμήθηκα μα δεν γέλασα
    Σε όσα εμένα χρέωσα

    Λέω μπορεί ότι η ζωή θα ήταν ένας ωραίος τίτλος
    Στο έργο που όλοι παίζουμε ανεξαρτήτως
    Εκεί που η αλήθεια και ο μύθος έχουν την τάση να μπερδεύονται
    Εκεί που οι ψυχές των ανθρώπων με τον καιρό σμιλεύονται
    Γνωρίζονται συγκρούονται σπρώχνονται για μια θέση
    Πόσο ακόμα αυτή η μάχη θα διαρκέσει
    Ίσως για πάντα ίσως μέχρι τη επόμενη στάση
    Εκεί που άλλοι θα κατέβουν και θα μπούνε σε άλλη φάση
    Και άλλοι θα συνεχίσουν την διαδρομή
    Μήπως βρούνε κάποιο γνωστό κάποιο νέο να τους πει
    Να τους θυμίσει τα παλιά ή απλώς να πούνε ένα γεια
    Μοιάζει απόμακρο και χάνονται στο πουθενά

    http://www.youtube.com/watch?v=zVoD1eDxoNU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ντορεμι...αν μπεις στην Φωφω και πεις"καλησπερα σας μπουλ-μπουλ" μαλλον θα σου πει ο Στεφανος "δεν φτιαχνουμε τετοια πραγματα εμεις!"

    εγω θα σου πρωτεινα να φωναξεις δυνατα..."κανεις απο το blog ρεεεε!!!"δυνατα ομως! να σε ακουσουν μεχρι μεσα χωριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. MIXALIIIIIIIIIIS ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΜΠΑΓΑΣΟΠΑΙΔΑΡΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ευχαριστω....Ακουστε το τραγουδι ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Πραγματικα απο τα λιγα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προσοχή, προσοχή τρυφερός λαιμουδάκος. Κορίτσια ορμίστε!
    Γεια σου Μιχάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦO KAI ΑΛΗΘΙΝΟ MIXALI ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΩ ΤΟ 1 ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. πολυ ομορφα τα κομματια που μας αφιερωσατε κουτρουλο και μιχαλη....σας ευχαριστουμε !!!
    ...χμμμμ ωστε ετσι ε??? καλυτερα να λεω συνεχεια ( ΜΠΛΟΚ μπλογκ!!!) ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ???? απο το να λεω μπουλ μπουλ... θα τα δοκιμασω και τα δυο και θα σας πω απο δευτερας τ αποτελεσματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ντορεμι ακου τι θα κάνεις: θα πεις της Τασούλας (θα έρθει να πάρει παραγγελία) είναι κανείς εδώ από το blog. Η Tασούλα είναι κορίτσι σαΐνι. θα σε κατατοπίσει σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παρακαλω μονο οχι πολλες πιπιλιες δεν θα μπορω να τις εξιγησω στους γονεις μου!!!! Κατα τα αλλα κανενα προβλημα!!!! Προσφερω τον λεμο μου για φιλια!!!!!
    Και επειδη αγαπαμε τις μεγαλες ελληνικες φονες!!!Δειτε το video!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=xtsEoJG9Wnk&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο
    ---------------

    Αφεντικο ιδεα!!!το ειδα αλλου και οφειλουμε να το κανουμε και εμεις!
    αν μπορεις βαλε σε καποια ακρη αγγελιες!!!
    δηλ.αν ενα Λειβαδιανοπουλο ψαχνει δουλεια να το λεει εδω και οι Λειβαδιανοι που μπορουν να τα προωθησουν να το κανουν...η αν ενας Λειβαδιανος πουλα σπιτι-οικοπεδο να το λεει πρωτα εδω και αν αλλος Λειβαδιανος ενδιαφερεται να το μαθαινει πρωτος! η για ενοικιαση σπιτιου!
    ειναι ωραιο να βοηθα ο ενας τον αλλον!

    Υ.Γ αυτο ισχυει και για τους Φιλους! (ακουσες γιατρε?)για να μην παραπονιουνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ωραια ιδεα της καψοραχης....
    περα απο δουλεια ..και για αγοραπωλησιες οπως και για ενοικιασεις,,να κανουμε και προξενια!!! ( βαζω τον εαυτο μου μεσα γιατι μια και δεν ειμαι λειβαδιανη ,,θα ειμαι ποιο αντικειμενικη στα κ ο ν ε.!!!) ετσι το γραφειο αυτο θα το κρατω εγω !!! δεν ειναι τυχαιο οτι με λενε προξενητρα στην περιοχη των αμπελοκηπων,,χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥ ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ:

    http://www.youtube.com/watch?v=QEe3S0-wQuM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπερα σε ολους σας.
    Εμεις παντως πιστοι στις παραδοσεις,χθες το βραδυ καψαμε το μαγιατικο στεφανι μας και"πηδηξαμε" την φωτια!!!!
    Απο παιδι μου αρεσε αυτο το εθιμο,μαζευομαστε ολη μαζι της γειτονιας,καιγαμε τα στεφανια και μετα εμεις τα παιδια παραβγαιναμε ποιος θα πηδηξει οσο η φλογες ειναι ακομα ψηλα με "απωλειες"!!!!!!
    Προσπαθω οσο μπορω να κρατησω μερικες παραδοσεις για να εχουν αργοτερα τα παιδια μου ομορφες παιδικες αναμνησεις,οπως εχω και εγω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παναγια μου,μερικες λεξεις τις σκοτωσα,συγνωμη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανωνυμε υπέροχο τραγούδι.
    Ασύστατη και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. neikiazete spoiti sto pera xorio pios endiaferete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. kalispera se olous

    proedre aixtes eimoun me ton GIORGO MORAITI to mesariano zitai to EMAIL sou yia na sou milisi an thelis pes tis BOUL na mou to stili

    kalisas neixta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. bre leivadiani pou thimithikes ton kolokotroni thimase ta gelia pou kaname filia sto spoti giasou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. μπραβο ειναι πολυ ομορφο να κραταμε τις παραδοσεις μας
    ,,,και του χρονου ασυστατη νασαστε καλα οπως και ολοι σας!!!
    καλο βραδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τα πιο χαρούμενα μέρη του κόσμου!

    Η Δανία βαθμολογήθηκε ως η πιο χαρούμενη χώρα του κόσμου

    Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, τα επίπεδα της ευτυχίας είναι υψηλότερα στις βόρειες χώρες της Ευρώπης. Η έκθεση αυτή κυκλοφόρησε από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), μια ομάδα 30 δημοκρατικών χωρών με έδρα το Παρίσι, η οποία παρέχει οικονομικά και κοινωνικά στατιστικά στοιχεία και δεδομένα.

    Η Δανία, η Φινλανδία και η Ολλανδία βαθμολογήθηκαν ως κορυφαίες στον κατάλογο. Εκτός της Ευρώπης, η Νέα Ζηλανδία και ο Καναδάς βρέθηκαν επίσης στις πρώτες 10 χώρες, ενώ....

    ..οι Η.Π.Α. δεν περιλαμβάνονται στην πρώτη δεκάδα. Σε κάθε χώρα, ερωτήθηκε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα έως 1.000 ατόμων, ηλικίας από 15 ετών και άνω. Η βαθμολογία της δημοσκόπησης έγινε στην κλίμακα 1-100. Η μέση βαθμολογία ήταν 62,4.
    Η Δανία, η οποία είχε την υψηλότερη βαθμολογία, δεν είναι απλώς μια πλούσια χώρα, αλλά είναι και σε υψηλό βαθμό παραγωγική, παρουσιάζοντας κατά κεφαλήν Α.Ε.Π. ίσο με 68.000 δολάρια ($) για το 2009, σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Αντιθέτως, το Α.Ε.Π. των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 47.335 δολάρια. Παρόλο που η βαθμολογία των Η.Π.Α. ήταν 74, δηλαδή άνω του μέσου όρου, οι Η.Π.Α. δεν κατόρθωσαν να αποκτήσουν μια θέση μεταξύ των πρώτων 10.Ο πλούτος από μόνος του δεν σημαίνει μεγαλύτερο βαθμό ευτυχίας. Η Νορβηγία έχει το υψηλότερο κατά κεφαλήν Α.Ε.Π. στον κατάλογο, 98.822 δολάρια, και όμως κατέλαβε την 9η και όχι την 1η θέση. Από την άλλη πλευρά, το επίπεδο ευτυχίας για τη Νέα Ζηλανδίαείναι 76,7 με ανώτερο το 100 στον κατάλογο του ΟΟΣΑ, αλλά το κατά κεφαλήν Α.Ε.Π. της χώρας είναι μόλις 30.556 δολάρια για το 2009.
    Στην Κίνα, η οποία είχε πολύ χαμηλή βαθμολογία - μόλις 14,8 -, η εργάσιμη εβδομάδα διαρκεί 47 ώρες και το κατά κεφαλήν Α.Ε.Π. είναι μόλις 3.600 δολάρια.
    Το χαμηλό ποσοστό ανεργίας συμβάλλει εξίσου σημαντικά στην ευτυχία. «Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα», αναφέρει ο Chapple του ΟΟΣΑ, «είναι ότι όταν κάποιος δεν έχει εργασία, αισθάνεται πολύ λιγότερο ικανοποιημένος».
    Το ποσοστό ανεργίας της Δανίας είναι μόλις 2%, σύμφωνα με το World Factbook της C.I.A. Της Νορβηγίας είναι μόλις 2,6%. Και της Ολλανδίας: μόλις 4,5%.
    http://totefteri.blogspot.com/2009/06/blog-post_5456.html

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΤΑ ΔΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΠΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ?
    ΑΣΥΣΤΑΤΗ ΕΥΓΕ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ...
    ΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. και εγω καλε!!!τι μοναχες θα σας αφησω? να σας πειραξει και κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δεν πάω πουθενά, πουθενά εδώ θα μείνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. επ? τι εγινε? νομιζα οτι την κανατε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΔΑΝΕΖΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΔΑΝΕΖΙΚΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. γιατρε..πειναω! ελληνικα η δανεζικα εγω πειναω!
    ειμαι σε πεινα!αααααααα!!!!ααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΛΙ ΜΠΡΕ ΑΔΕΛΦΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. καλε πως το μακρυνα ετσι?? χι χι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ναι βρε γιατρε! ειχα παρει 2 το Πασχα και αισιως τα εκανα 4!!!!(ειναι και το τσιγαρο!)επειδη λοιπον δεν με παιρνει 1.6Ο γυναικα πηγα σε γνωστη διαιτολογο και μου εκανε προγραμμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. εννοουσα σε γνωστη ΜΟΥ διαιτολογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΔΙΑΣΗΜΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΑ ΠΗΓΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ...
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΠΡΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. φχαριστω γιατρε!
    το κουτρουλο τι εγινε σημερις?Σαββατιανα κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΗΠΙΕ ΜΑΛΛΟΝ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ... ΜΜΜΜΜΜΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ,ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΥΤΗ Η ΜΠΕΣΑΜΕΛ,ΞΙΝΟΥΤΣΙΚΗ,ΞΙΝΟΥΤΣΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΔΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΖΟΥΝΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΕΙΔΕΣ!!!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΔΑΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΝΑΙ ΜΠΡΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΞΥΝΟΥΤΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΧΤΟΥΛΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΗ!!!
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. παιδια! σοβαρα τωρα ! αυτες τις μερες ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΙΑ!!!!
    πρεπει μεχρι τον Αυγουστο να τα ριξω γιατι θα ξαναπαω Αντρο και θα γινω σαν κυλιντροβολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΑΑΑ!ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ,ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΑΝΙΑ??
    ΑΦΕΝΤΙΚΟΟΟΟΟΟ,ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΕΓΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ...
    ΑΔΕΛΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΠΟΛΥ ΠΙΟΤΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΑΑΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΔΑΝΙΑ ... ΧΙΚ ΧΙΚ ΧΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!!!
    ΑΛΊΜΟΝΟ ΣΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ...Π...Ω.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΡΑΧΗ!
    ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΆ,ΧΑΧΑΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΧΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΠΑΓΩΤΟ!!! ΕΙΠΕ ΠΑΓΩΤΟ!
    αααααααααααα!!!!ααααααααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΧ,ΑΧ,ΒΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΛΕΩΝ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ
    ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΧΩΝΑΚΙ ...
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ,ΚΟΡΙΝΑΚΙ,ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ.ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΩ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ... ΕΓΩ ΚΑΡΦΩΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Όχι δεν μ' ενδιαφέρουν οι χώρες του βορρά, ούτε γι΄αστείο δεν θα πήγαινα.
    Να πάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΔΕΝ ΠΑΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΛΟΙΠΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΙΑ,ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΠΕΙΡΑ,ΚΑΤΈΛΗΞΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΟΥ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΙΤΑ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ ΒΡΑΣΕ ΟΡΙΖΑ.
    ΑΥΤΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΙ ,ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΘΑ ΠΑΩ ΙΤΑΛΙΑ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΧΕ... ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΟΡΤΑΤΕΣ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. καλα τα λες κουτρουλο! και μην νομιζεις δεν θα το επαιρνα τοσο ζεστα αλλα τρομαζω για το τσιγαρο!πρεπει να προσεξω λιγο τωρα!

    το παγωτο δεν το βρισκω γιατρε!και αυτες τις μερες δεν θα το ψαξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΛΕΣ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕ ?... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. πλακα-πλακα ουτε εγω παω βορρα!αν θελετε ανατολη μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΜΗ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ,ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΑΣΤΟ ΑΔΕΛΦΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. καλε εδω ειμαι!!!μιλω!

    ελα Χιουστον!εχω προβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΑΝΑΤΟΛΗ ... ΧΜ ΧΜ ΧΜ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΟΝΟ ΙΑΠΩΝΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. οκ! θα το φαμε τον Αυγουστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ναι!και Ιαπωνια καλα ειναι....και Πολη....και Θιβετ αμα λαχει!να δουμε τους γκουρου...να γκουρεψουμε και εμεις!!!!τουλαχιστον θα ειμαστε στεκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΙΒΕΤ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ MITSUBISHI ΜΠΗΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. εγω εχω παει ....με YAMAHA!!

    ηρθε η ωρα μου!απο την πεινα αρχισα τις λαλακιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ,ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. α ρε γιατρε!!!!ταυτιση στο ΧΟΥΜΟΡ!
    με ενα λεπτο διαφορα!γραφεις πιο γρηγορα ατιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΔΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΥΡΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. καλε γιατι κανει Μπλιαχ ο γιατρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ!
    ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΖΑΚΕΤΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΗ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ...ΧΙΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ε ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Α ΚΑΙ Β ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ελα αφεντικουλη!πες που θες να σε παμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΞΕΡΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ναι!διαλογιζομαι καθε 6 ωρες!σαν αντιβιωση!ομμμμμμμ!!ομμμμμ!!!!

    αφεντικο ουτε Δανια ουτε Γιαπωνια...Καμενα Βουρλα θες?
    που θες μανα μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΕΓΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ... ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΣΥΧΙΑ,ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΙΛΑΜΕ!
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΧΑΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΜΕ ΦΟΒΕΡΟΥΣ Λ.......ΔΕΣ ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. εκλεισε!!! θα παμε Ν.Υ????και θα παμε και να δουμε τον Dimitris και την koulouritsa και την θεια μου την Eva!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΑΙΑΜΙ.ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ν.J,ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ?ΑΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Τα ξαδέλφια μου, τον Ρούλη και τον George

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Κορινα! δεν ειμαι χαζη!καταλαβαινω!

    και L.A αφεντικο! οτι πεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ? ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. μωρε αφου θα παμε θα τους παρουμε ολους σβαρνα!τσιγκουνιες θα κανουμε!
    να σας πω...θα με πατε Ντισνειλαντ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΗ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ ... ΧΕ ΧΕ Χ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Τόσο κοντά... όσο μακριά είναι το κρεβάτι μου. Κοιμάμαι όρθια. Φιλιά. Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. μπαααα!το Χολυγουντ ειναι βαρετο!
    ξερω εγω.....θυμαστε την πασαρελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΠΑΜΕ...Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ BLOGOΠΑΡΕΑ NJ ΘΙΒΕΤ ΔΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΑΠΟΨΕ Α ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. καληνυχτα αφεντικο....
    ωραια!ταξιδεψαμε αποψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. καληνυχτα κοριτσια!!!
    αντε..ονειρα γλυκα
    φιλακια πολλα στα ταξιδεμενα μαγουλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή