Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Λοτσάρης: σκιές αλλοίωσης της εκλογικής διαδικασίας

Πριν λίγο (16.50) ο Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης ανέβασε το παρακάτω κείμενο στο Facebook. 

Από την πρώτη στιγμή της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων έδειξα με γενναιότητα τη δυνατότητα αποδοχής του οποιοδήποτε αποτελέσματος, είτε θετικού για το ψηφοδέλτιο μας είτε αυτό θα ήταν υπέρ του έτερου ψηφοδελτίου που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία, θέτοντας πάντα πρώτη προτεραιότητα την ενότητα του νησιού. Τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν αμέσως μετά, αφήνουν απαράδεκτες σκιές αλλοίωσης της εκλογικής διαδικασίας που δεν πρέπει να μείνουν αφώτιστες και να θέσουν σε κίνδυνο την δημοκρατική ομαλότητα στην Άνδρο, κάτι που είμαι βέβαιος ότι μας αφορά και το θέλουμε σφόδρα όλοι. Οφείλουμε όσοι συμμετείχαμε στις δημοτικές εκλογές να πράξουμε ο καθένας από την πλευρά του ό,τι ηθικά ορθό και νόμιμο απαιτείται και του αναλογεί, ώστε να καταλήξουμε σε ένα τελικό εκλογικό αποτέλεσμα που θα είναι ξεκάθαρο και αποδεκτό από την  τοπική κοινωνία. Η ενότητα του νησιού μας είναι στόχους για όλες και όλους που υπηρετείται με νηφαλιότητα, υπευθυνότητα και με τις αναγκαίες θεσμικές πρωτοβουλίες που οφείλουμε καθένας εκ της θέσης και του ρόλου του να αναλάβουμε.

5 σχόλια:

  1. Ο Μαλταμπε ,Ο Αμερόληπτος…. Ξανθός και ο Μπαλλας που παραιτήθηκε…….. πήγαν για λογαριασμό του συστήματος Λοτσαρη να αμφισβητησουν το αποτέλεσμα. Κατά τα άλλα ο Δήμαρχος έχει πει ότι δεν θα υποβάλλει ένσταση. Για τους παρατρεχαμενους όμως έχει δώσει το πράσινο φως .Τι το συνταρακτικό έχει προκύψει και έκανε κολωτουμπα
    Είναι για πολύ φτ………Δεν Μπορούν να χωνέψουν την ήτα τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αποτέλεσμα ΚΑΙ ξεκάθαρο είναι για την κοινωνία ΚΑΙ αποδεκτό. Εσείς και η κουστωδία σας δεν μπορείτε να το ανεχθείτε γι αυτό υποκριτικά το δεχθήκατε κι αμέσως ανέλαβε ο κολαούζος σας να κάνει ένσταση στο Πρωτοδικείο, συνεπικουρούμενος από την χαριτόβρυτο σύζυγό του. Κανονικά δεν έπρεπε να περιμένουμε τις εκλογές αλλά έπρεπε πριν από αυτές να απευθυνθούμε σε Εισαγγελέα για την δίωξη κάτι καλόπαιδων της παρέας που προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν ψήφους (κυρίως μεταναστών). Ξέρουν αυτοί, αλλά ξέρουμε και πολλοί άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή και μόνο ντροπή! Δεν αντέχεις την απώλεια της καρέκλας και τολμάς να μιλάς για σκιές και αλλοίωση της διαδικασίας. Δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο από τον Δήμαρχο που δήλωσε δημόσια ότι το πρόβλημα της Άνδρου είναι η νοοτροπία μας. Εμείς δεν του αρέσουμε αλλά το παραδάκι της Άνδρου μια χαρά το θέλει. Έτσι πρώην δήμαρχε; Τέλος κι αυτό θα είναι οριστικό και όχι μόνο για τούτες τις εκλογές. Χωνεψε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς η ήττα είναι μεγάλο πράγμα γι’αυτόν που χάνει καταρχήν παραδέχτηκε την ήττα του καλός και ωραίος
    Αλλά ορισμένοι το άλλαξαν τα μυαλά κακός και έγινε σαν κι αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή