Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Άνδρος - Δημοτικές εκλογές... της Ζούγκλας


Από τις εκλογές και εδώ έχουν διαδραματιστεί διάφορα για την Άνδρο πρωτόγνωρα γεγονότα. Ο Ανδριώτικος λαός με την ψήφο του είπε στους δυο μονομάχους: θα αλλάξουμε θέσεις, εσύ Λοτσάρη θα πας στην αντιπολίτευση, εσύ Σουσούδη θα πας στο Δήμο. Ηθελε να είναι κοντά και οι δυό. Δεν ήθελε να στείλει τον Δημήτρη Λοτσάρη στο σπίτι του, τον ήθελε παρόντα! 

Χθες το απόγευμα η ιστοσελίδα zougla του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την Μαρία Ψαρρή να συνοδεύει ψηφοφόρο στο παραβάν. Να πως εξ’ αρχής πως ήταν λάθος κίνηση της Μαρίας. Δεν θα έπρεπε να το κάνει. Γνωρίζοντας όμως την Μαρία, ξέρω πως δεν το έκανε από υστεροβουλία αλλά από διάθεση να βοηθήσει. Ο πρόθυμος, για βοήθεια χαρακτήρας “ξεπέρασε” τον ρόλο της υποψήφιας συμβούλου στο τοπικό Χώρας. Να το γράψω άλλη μια φορά: δεν έπρεπε να το κάνει. Από εκεί και πέρα να λένε πως η Μαρία έκανε νοθεία... εντάξει πως να το πω γελάνε οι πλάκες της Αγοράς από του Καραουλάνη και κάτω. Η δικαστική αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής έπρεπε να αποτρέψουν την κίνηση της Μαρίας. Που ήταν όλοι αυτοί; 
Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα

Η Μαρία φυσικά έδωσε την δική της εκδοχή που μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ



ΗΜΑΡΤΟΝ Παναγία μου τι ζούμε οι αθρώποι!!!

🐵 Της ζούγκλας γίναμε, να προσέξουμε μη γίνουμε με αυτό που μας συγκρίνουν σε έκταση... της λωρίδας της Γάζας!

🏋️‍♀️ Η ήττα είναι και αυτή μέσα στο πρόγραμμα της ζωής και έχει ετούτη την γλύκα μέσα στη μεγάλη της πίκρα: ο άνθρωπος που την βιώνει στοχάζεται τον εαυτό του. Συνήθως μετά από την επώδυνη αυτή διαδικασία, βγαίνει πιο δυνατός. Όλοι μας το γνωρίζουμε αυτό!  

🙏🏼 Να ευχαριστούμε κάθε πρωί που ξυπνάμε την τύχη μας που μας έριξε σε αυτό τον όμορφο ειρηνικό τόπο. Με τόσους πολέμους γύρω μας πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και ευγνώμονες γι' αυτά που έχουμε. 

2 σχόλια:

  1. Δεν Μπορούν να αποδεχτούν την ήτα τους.Με αυτά που κάνουν μας φανερώνουν με ποιους είχαμε μπλέξει Ευτυχώς που οι Ανδριωτισες και Ανδριωτες ψήφισαν Αλλαγή και Απαλλαγή.
    Μακριά και Αλάργα από Δαύτους, έχουν την νοοτροπία του εμφυλίου 1944

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το θέμα
    Ένας ηλικιωμένος χρειάζεται βοήθεια τι βλακείες θεέ μου
    Εκτός αν ο άλλος έχει μπιστόλι και του λέει πρέπει να ψηφίζει αυτόν
    Όλο βλακείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή