Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωση Δημήτρη Λάσκαρη για τις περιφερειακές εκλογές στην Άνδρο

Ο έπαρχος Δημήτρης Λάσκαρης μιλά για το πρόβλημα που προέκυψε με ένα σάκο... δίνει και κάποιες συμβουλές ζωής... (Life Coaching) του στυλ: "τα λέω στη πεθερά για τ' ακούσει η νύφη"  Ευχαριστούμε κ. Έπαρχε για την ενημέρωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημήτρης Λάσκαρης, έπαρχος Άνδρου 

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!!
Κανένας σάκος δεν ‘λείπει’, κανένας σάκος δεν κλάπηκε!!
Η νομική υπηρεσία της Περιφέρειας μετά από επίσκεψη στο Πρωτοδικείο Σύρου σας ενημερώνει πως όλοι οι σάκοι  και των 37 εκλογικών τμημάτων της Άνδρου, βρίσκονται εκεί από τη Δευτέρα. Αναμένεται το άνοιγμα όλων των εκλογικών αποτελεσμάτων του νομού, για να εκδοθούν  τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών 2023 από το Πρωτοδικείο Σύρου και να αναρτηθούν, ως ορίζει ο νόμος. Συνήθως αυτά αναρτώνται  σε 5-8 ημέρες.

 Η όλη σύγχυση  δημιουργήθηκε, για   ένα εκλογικό κέντρο (που ούτε το Πρωτοδικείο γνωρίζει πιο είναι!!), και πιθανόν να οφείλεται σε κακή σύνδεση SRT του tableτ  ή εσφαλμένη  χρήση του δικαστικού  αντιπροσώπου, γεγονός που  παρατηρείται στα περισσότερα αποτελέσματα του ΥΠΕΣ.

*Τα αποτελέσματα σταυρών υποψηφίων στο site του Υπ.Εσ. είναι ενδεικτικά, προέρχονται από όσα δεδομένα εστάλησαν με SRT και δεν έχουν διασταυρωθεί με τα επίσημα στοιχεία των Πρωτοδικείων 

Τέτοια δίψα και λύσσα για εξουσία δεν έχω ξαναδεί..!! Χαλάλι σας ειλικρινά!!

Η ζωή είναι μικρή και οι ειλικρινείς  χαρές είναι αλλού! 

Ψάξτε τις!💖💖

https://www.facebook.com/dimitris.laskaris.92

3 σχόλια:

  1. Μέρα στα όμορφα λιβάδια από την όμορφη Νέα Υόρκη
    Είναι καιρός να καταλάβει πως δεν έχει κάνει τίποτα για την Άνδρο εκτός κουραμπιέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας αντευχόμαστε. Επιτέλους έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε αλλού τις χαρές της ζωής. Καλές και αγαστές συνεργασίες στις δουλειές σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκλείεται το Πρωτοδικείο να μην γνωρίζει ή το Υπουργείο Εσωτερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή