Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωση της Άννας Λ. Βρεττού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι/ες συντοπίτες Ανδριώτες, Σας Eυχαριστώ όλους σας, που με συγχαίρετε για την εκλογή μου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δημοσιευμένα αποτελέσματα του υπουργείου εσωτερικών με μετρημένους τους σταυρούς προτίμησης στο 97,3% της ενσωμάτωσης της περιφέρειας, (36 απο 37 Εκλογικά Τμήματα) προηγούμαι, αφού μου κάνατε την τιμή να με εμπιστευθείτε.

Απομένουν τα επίσημα αποτελέσματα ενός εκλογικού τμήματος, όπου γνωρίζω από ανεπίσημη πληροφόρηση ότι προηγούμαι.
Δυστυχώς το αποτέλεσμα ενός εκλογικού τμήματος "λείπει" και αναζητείται...
Ο νομικός μου σύμβουλος ήδη ασχολείται με το θέμα αυτό.
Με την ψήφο του κόσμου και τη δημοκρατία δεν παίζουμε.
Θα σας ενημερώσω μόλις έχω κάτι νεότερο.
Σας ευχαριστώ και πάλι για τη συμπαράσταση σας.
Άννα Λ. Βρεττού
#Anna4Andros

2 σχόλια:

  1. Κύρια Βρεττού, με μεγάλη αγωνία και χαρά αναμένουμε τα οριστικά αποτελέσματα κι ευχόμαστε η Άνδρος μας να αποκτήσει την πρώτη γυναίκα Έπαρχο. Γνωρίζετε από ποιο εκλογικό τμήμα δεν έχουμε αποτέλεσμα; Αν ναι δώστε το στην δημοσιότητα, μήπως οι παρόντες στην εκλογική διαδικασία μπορούν να βοηθήσουν στην διαλεύκανση του λάθους ή "λάθους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την εκλογική μάχη σας κ.Βρεττού.
    Εύχομαι και πιστεύω η γυναικεία παρουσία στο Επαρχείο μας ,τα θεμέλια σας από την παλαιά, αξιοπρεπή , φίλεργη οικογένεια του πατρός σας μαζί με το προσωπικό σας βιογραφικό (σπουδών-επαγγέλματος) ότι εγγυώνται τουλάχιστον τη δυναμική είσοδό σας στο τομέα της Περιφερειακής Διοίκησης. Και θα είναι σίγουρη η επιτυχία σας αν αξιοποιήσετε την ορμή που έχετε ως πρωτοεμφανιζόμενη στον πολιτικό "γίγνεσθαι" της Ανδρου , διατηρώντας όμως πάντα το ήπιο profil που επιδείξατε μέχρι σήμερα ακόμα και στα χτυπήματα που δεχθήκατε κάτω από τη μέση .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή