Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Άνδρου: Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη

Χρέος μας, το αύριο των παιδιών μας!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες τις Ανδριώτισσες και όλους τους Ανδριώτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους και μας  έδωσαν αυτή την μεγάλη και δύσκολη νίκη!

Διαβεβαιώνω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα είμαστε η δημοτική αρχή ΟΛΩΝ των συμπατριωτών μας. 

Ξεκινάμε αμέσως να σχεδιάζουμε τα επόμενα σημαντικά βήματα, ώστε όταν αναλάβουμε και επίσημα τα καθήκοντά μας να είμαστε έτοιμοι για την άμεση υλοποίηση του προγράμματος μας.

Όσα λοιπόν έχουμε πει στο πρόγραμμά μας θα ξεκινήσουν να διεκδικούνται και να   δρομολογούνται από την πρώτη κιόλας ημέρα, για να οικοδομήσουμε το νησί που μας αξίζει. 

Γιατί όλοι προσδοκούμε μια Άνδρο καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. 

Έχουμε χρέος  να χτίσουμε το αύριο των παιδιών μας και δεν περισσεύει κανείς.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι σχεδιάζουμε και δουλεύουμε για την Άνδρο της επόμενης πενταετίας!

Σας ευχαριστώ μέσα από το βάθη της καρδιάς μου!

6 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια λάθους στην νέα περίοδο δημαρχίας σου Θεοδόση ούτε περίοδος χάριτος.
    Και η προηγούμενη θέση σου στον δημαρχιακό θώκο αλλά και η τριβή σας ως αντιπολίτευση την τελευταία 4ετία πρέπει να σας ωρίμασε πολιτικά για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.
    Μόνο δουλεία, με χαμηλά το κεφάλι και υπολογίζοντας στις αποφάσεις σας την γνώμη των συνδαιτημόνων σας στο δημαρχιακό ¨τραπέζι" για να δικαιώσετε αφενός όσους σας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους αλλά και να αποστομώσετε το άλλο 50% που σας "μαύρισε". Αποδείξτε σε αυτό το ~50% ότι η Ανδρος δεν έχει ενδονησιωτικά σύνορα και διαχωρισμούς(όπως πολλοί θα ήθελαν για να επιβιώσουν οι ίδιοι) αλλά παλεύει ομοούσια και ομότροπος για το καλύτερο ΑΥΡΙΟ της....
    Καλή επιτυχία ''Δήμαρχε"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γνωστος δικηγόρος με γραπτό κείμενο ειχε τοποθετηθεί υπέρ του Λοτσαρη πολες μερες πριν τις εκλογές . Επιπλέον με θράσος…….προσπάθησε και πέτυχε να διοριστεί δικαστικός αντιπρόσωπος σε χωριο της Άνδρου . ΜΈΓΑ ΛΆΘΟΣ των αρμοδίων και μεγαλυτερο το ΘΡΆΣΟΣ του…….Γιατί δεν πήγε σε άλλο Νησί ;
    Στον γνωστο κίτρινο ιστοτοπο , θέλοντας να δώσει συνέχεια ΣΤΟ ΘΡΆΣΟΣ ΤΟΥ …… έστειλε και άλλο γραπτό κείμενο ότι δήθεν κάποιοι του δημιούργησαν επεισόδιο………
    Γιατί να σε πιστέψουμε κύριε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γνωστος γιατρός απο το Μπατσι που ηταν υποψηφιος με τον Λοτσαρη , μόλις δύο μέρες πριν τις εκλογές έστειλε στον κιτρινο ιστοτοπο γραπτό κείμενο προπαγάνδας ότι έγινε χορηγία ενός έγχρωμου υπερηχογραφου στο ΚΥ Άνδρου με ενέργειες του Λοτσαρη.
    Επιπλέον έστειλε στον γνωστο κίτρινο ιστοτοπο και δεύτερο κείμενο υποστήριξης /επιβεβαίωσης του δήθεν επεισόδιο στα χωρια Μεσσαρια και Γαυριο……. Από το Μπατσι πως είχε συγχρόνως αντίληψη , τι ακριβώς έγινε στα Δύο ανωτέρω χωριά…… Κάποιο λακο έχει η Φάβα .
    Γιατί να σας πιστέψουμε κύριε………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γνωστος γιατρός απο το Μπατσι που ηταν υποψηφιος με τον Λοτσαρη , μόλις δύο μέρες πριν τις εκλογές έστειλε στον κιτρινο ιστοτοπο γραπτό κείμενο προπαγάνδας ότι έγινε χορηγία ενός έγχρωμου υπερηχογραφου στο ΚΥ Άνδρου με ενέργειες του Λοτσαρη.
    Επιπλέον έστειλε στον γνωστο κίτρινο ιστοτοπο και δεύτερο κείμενο υποστήριξης /επιβεβαίωσης του δήθεν επεισόδιο στα χωρια Μεσσαρια και Γαυριο……. Από το Μπατσι πως είχε συγχρόνως αντίληψη , τι ακριβώς έγινε στα Δύο ανωτέρω χωριά…… Κάποιο λακο έχει η Φάβα .
    Γιατί να σας πιστέψουμε κύριε………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας απαντήσετε κάτι……..για τον σάκο που δεν βρίσκετε για να επιβεβαιωθεί η εκλογή της Κυρίας Βρετου ως Επαρχου Άνδρου ;

    Απάντηση
    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο και συγχαρητήρια στο Θεοδόση
    Τώρα δεν είναι καιρός να αρχίζουμε τα φαγώματά είναι καιρός για έργα και να αναδείξουμε την Άνδρο πως είναι το νησί για όλους όχι για ορισμένους
    Να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα έργα που πρέπει το κυριότερο τα σκουπίδια και ύδρευση και δρόμους
    Και να κάνουμε Υποδομές για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να απασχολούνται με Τα sports

    ΑπάντησηΔιαγραφή