Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες: σχετικά με το δημοσίευμα «Εκλογονοθεία στην Ανδρο»


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο συνδυασμός μας σχετικά με το δημοσίευμα της 11.10.2023 και τίτλο:  «Εκλογονοθεία στην Ανδρο» της ενημερωτικής ιστοσελίδας ΖΟΥΓΚΛΑ δηλώνει τα εξής:
Η υποψήφια με το συνδυασμό μας, Μαρία Ψαρρή  – Ψώρρα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας και έδωσε εξηγήσεις, ύστερα από την κυκλοφορία συγκεκριμένου βίντεο.

Όπως προκύπτει και από το βίντεο που δημοσιεύεται, βοήθησε ηλικιωμένο οικογενειακό της φίλο και ψηφοφόρο, με τη συναίνεση της εφορευτικής επιτροπής να ψηφίσει στις Περιφερειακές Εκλογές και ΟΧΙ στις Δημοτικές, για να διευκολύνει τη διαδικασία και πέραν τούτων ουδέν.

Δεν της έγινε καμία σύσταση ούτε κάποια ένσταση από τους παρευρισκόμενους εκλογικούς αντιπροσώπους και επιτροπή.

Ο εν λόγω συμπατριώτης μας, είναι οικογενειακός φίλος της κ. Ψαρρή και της ζητήθηκε να τον συνοδέψει στο εκλογικό κέντρο. 

Η κ. Ψαρρή θα  προβεί στις δέουσες ενέργειες για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψη της.  Ελπίζουμε και ευχόμαστε η Μαρία Ψαρρή να είναι το τελευταίο θύμα της επίθεσης που δέχεται ο συνδυασμός μας με στόχο να πληγεί ο μεγάλη νίκη του συνδυασμού μας. 

Την επομένη των εκλογών  το βλέμμα όλων πρέπει να κοιτάει στη λύση των προβλημάτων της Άνδρου μας, 

Καλούμε όλους τους Ανδριώτες να στρέψουν την πλάτη τους σε όσους επιδιώκουν την περαιτέρω πόλωση.

 – δεν περισσεύει κανείς Ανδριώτης  στον αγώνα αυτό.

Άνδρος – Ανοιχτοί Ορίζοντες

3 σχόλια:

  1. Καλήμερα στο όμορφο κάτω χωριό λιβάδια καλημέρα Σοφία και Ιωάννα Ειρήνη Γιάννη Κώστας
    Νομίζω ο Θεοδόσης δεν πρέπει να δίνει σημασία σε αυτές Τις βλακείες του καθενός
    άστους να λένε να προσηλωθεί στα έργα που πρέπει να γίνουν
    Η γνώμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΒΕΝΤΙΑ ή ΒΛΑΚΕΙΑ12 Οκτωβρίου 2023 στις 4:29 μ.μ.

    Ανδριώτικη λεβεντιά και ζαβαντριώτικη βλακεία.

    Η εύλογη ερώτηση είναι άλλη προς τον κινηματογραφιστή του περιστατικού: Αφού ήσουν αντίθετος/η με το εν λόγω περιστατικό και το αποτύπωσες(παρανόμως) για να το διανείμεις, γιατί δεν σταμάτησες ο ίδιος/α την διαδικασία πάραυτα; Προφανώς δεν περίμενες αυτό το αποτέλεσμα αλλά μια ευρεία νίκη του δικού σου υποψηφίου συνδυασμού.Kαι όταν δεν ήλθε , σπασμωδικά, παράτυπα, και φαντάζομαι εν αγνοία του κ.Λοτσάρη(αφού ο ίδιος με πολιτική ευθύτητα, θάρρος και ανάλογο πολιτικό ύψος παρεδέχθη σύντομα την ισχνή νίκη του αντιπάλου του) νόμισες ότι με αυτή την κίνηση θα ήσουν ο υπερήρωας των ημερών, θα έφερνες τα πάνω-κάτω..Φευ....
    Για τον κ.Λοτσάρη αν και δεν συμπλέω πολιτικά μαζί του, νομίζω ότι έχει γράψει νέο πολιτικό ήθος στα τοπικά δρώμενα με την υπερβατική αυτή κίνηση-λεβεντιά του, βάζοντας σοβαρή πολιτική υποθήκη για το εγγύς μέλλον.
    Για τέτοια γεγονότα περηφανεύομαι σαν Ανδριώτης όμως για κάποια άλλα παραδέχομαι τον επαχθή προσδιορισμό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρότι είχε κάθε δικαίωμα να διατυπώσει αντιρρήσεις για οποιοδήποτε περιστατικό. Μόνο που γνώριζε ότι το συγκεκριμένο δεν ήταν παράτυπο! Οι εντυπώσεις όμως από το βίντεο, νόμιζε, ότι δίνουν πόντους στους χαμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή