Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Εξωρ. Σύλλογος Άνδρου "ο Άγ. Νικόλαος": Μονοήμερη εκδρομή 24 Σεπτεμβρίου

Με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους μας στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει ο Σύλλογος στο Άστρος Κυνουρίας του ν. Αρκαδίας, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Αναλυτικότερα θα ξεκινήσουμε την όμορφη εκδρομή μας με επίσκεψη - ξενάγηση στον άκρως ενδιαφέροντα αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών στην Αργολίδα. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για προσκύνημα  στο σπουδαιότερο μοναστήρι της Κυνουρίας την Ιερά Μονή Λουκούς, η οποία είναι αφιερωμένη στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος και θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα μοναστικά κέντρα της Αρκαδίας.

Κατά το μεσημέρι θα βολτάρουμε και θα γευματίσουμε (προαιρετικά) στο γραφικό, παράλιο Άστρος Κυνουρίας με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, το μεσαιωνικό  κάστρο και την υπέροχη παραλία ενώ το απογευματάκι θα μάθουμε δωρεάν την τέχνη της μελισσοκομίας και θα τύχουμε  γευσιγνωσίας στο  Βιολογικό Μουσείο Μελισσοκομίας "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ".

Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ/ άτομο.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή και μέχρι 20 Σεπτεμβρίου το αργότερο στα παρακάτω τηλέφωνα: 6973625468, 6976612188 και 6979620917

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε και σε αυτήν την πανέμορφη φθινοπωρινή εξόρμηση.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου