Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Εξωρ. Σύλλογος Άνδρου "ο Άγ. Νικόλαος": Τιμητικό Γεύμα στον ΣΕΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι.
Με χαρά και τιμή ιδιαίτερη υποδεχθήκαμε το Σάββατο 15/09 τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, στο Δημοτικό Σχολείο Λαμύρων για το συμβολικό γεύμα που παρέθεσε ο Σύλλογος ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης, αποδοχής και αναγνώρισης του σημαντικού έργου και της πολύτιμης προσφοράς τους, τόσο στην Άνδρο όσο και πανελλαδικά.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑ κ. Νίκος Χαζάπης απουσίαζε ενώ απέστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς το Σύλλογό μας, μιας και αυτές τις μέρες βρίσκεται για δεύτερη φορά μαζί με μέλη του Συλλόγου κοντά στον πόνο και στα προβλήματα των πλημμυροπαθών συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία.

Η πρόσκλησή μας είχε επίσης αποδέκτες και τους εθελοντές οι οποίοι με την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του πανηγυριού των τεσσάρων χωριών μας, τον περασμένο Αύγουστο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία τους και ευχόμαστε ιδιαίτερα στα μέλη του ΣΕΔΑ να είναι πάντα Άξιοι και να συνεχίσουν το εθελοντικό, κοινωφελές έργο τους με την ίδια αγάπη και αυταπάρνηση για το συνάνθρωπο και τον τόπο μας!

Τέλος, μία κίνηση συμπαράστασης προς τον ΣΕΔΑ αποτελεί η δωρεά ποσού 500 ευρώ που αποφάσισε το Δ.Σ. να προσφέρει ως ενίσχυση για την προμήθεια υδροφόρας, σε αντικατάσταση  εκείνης που καταστράφηκε προ ημερών, ολοσχερώς κατά το έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Άνδρο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΩ ΔΑΝΙΟΛΟΥ  
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΙΓΓΕΛΑ ΜΠΛΗΖΙΩΤΟΥ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου