Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Μια όμορφη συνάντηση... So rich


Λίγες μέρες πριν τη σημερινή μέλη το ΔΣ του συλλόγου Λειβαδίων είχαμε πάει στο Κέντρο Παραπόρτι (Καρλάκας) για να τακτοποιήσουμε τις λεπτομέρειες για την ετήσια χοροεσπερίδα μας τον Δεκαπενταύγουστο. Μια κυρία που μόλις είχε έρθει είπε πως η καταγωγή της ήταν από τα Λειβάδια και τότε έπεσαν βροχή οι ερωτήσεις από εμάς και Ειρήνη έτσι λένε την γλυκιά κυρία μας είπε σε λίγα λεπτά μια περίληψη της οικογενειακής της ιστορίας και φυσικά μας συστήνει τον άνδρα της Μιχάλη καταγωγή από Θεσσαλονίκη και νομίζω από Ιρλανδία, μένουν στην Φλόριδα.  

Η Ειρήνη είναι σόι με τους Μηνδρινούς που είχαν το σπίτι στο Κάτω χωριό και τώρα έχει γίνει η VILLA PERIVOLI

Το επώνυμο του Μιχάλη από την πλευρά του πατέρα του είναι Sorich, όπως είπε η Ειρήνη "γράφεται: τόσο πλούσιος" Στον Μιχάλη και την Ειρήνη είχαν τραπέζι τα σόγια τους από το Κόρθι. Αυτά είναι τα ωραία της στιγμής που μένουν για πάντα. Μιχάλη Ειρήνη να είστε πάντα καλά και το ίδιο κεφάτοι όπως προχθες!

Ετήσια χοροεσπερίδα της Παναγίας, Σύλλογος Λειβαδίων
Στα δικά μας τώρα: Ο Σύλλογος Λειβαδίων της Παναγίας, πρώτα ο Θεός και covid19 επιτρέποντος, θα κάνει την ετήσια χοροεσπερίδα του στο Κέντρο Παραπόρτι όπως γινόταν προ covid19, με φαγητό στα τραπέζια και ποτό στο μπαρ και ζωντανή ορχήστρα! Τα γνωστά δηλαδή! Θα σας περιμένουμε, κλείστε θέση στην Φιλίτσα ή σε όποιο άλλο μέλος του ΔΣ βρείτε εύκαιρο. Θα καεί το πελεκούδι! Λεπτομέρειες θα ανακοινώσουμε σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Άννα πάντοτε επί του έργου Η κόρη μου η Άννα είχε πολλές επικοινωνίες μαζί της

    ΑπάντησηΔιαγραφή