Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Απεβίωσε o Βαγγέλης Β. Γαβριήλ (1950-2020)

Εκδρομή με το Σύλλογο στον Φενεό.
Φωτογραφίες από γλέντια, γιορτές, περιπάτους, αυτοσχέδια πάρτυ, βόλτες στον ποταμό, επισκέψεις σε μοναστήρια, πεζοπορίες σε αγαπημένα μέρη της Άνδρου, εκδρομές με τον σύλλογο Λειβαδίων, μπάνια και βουτιές στο Παραπόρτι, ρακιά στον Πλάτανο, οικογενειακές φωτογραφίες από γάμους, βαπτίσεις, ατέρμονες συζητήσεις, φωτογραφικές εξορμήσεις κουβέντες και τηλεφωνήματα, δώρα... "σου έφερα ένα λυράκι και λίγες πατάτες ντόπιες" φροντίδα, γενναιοδωρία, κιμπαριλίκι, ένας χρυσός άνθρωπος. Πάντα παρών... στα όμορφα στα δύσκολα, παρών σε όλα... γελαστός, δυνατός, εχέμυθος, κουβαρντάς... Τύχη, χαρά, ευλογία η συναναστροφή του.
Ένα μεγάλο κομμάτι από τις ζωές μας σήμερα χάνεται για πάντα. Φίλε μου ήσουν ένας χρυσός άνθρωπος και έτσι ακέραιος θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας. Άννα, Βασίλη κουράγιο, κάνατε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό...

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, ώρα 12.30 στο νεκροταφείο Καισαριανής. Αιωνία του η μνήμη!

Μάρτιος 2014 ©Δήμητρα Μηλαίου
Εκδρομή με το Σύλλογο στην Έδεσσα 2011







Οι λεμονιές, τα κυπαρίσσια και του Βραχνού! η αγαπημένη του θέα!
Ενα μπαμπιλόνι από τον μπαξέ του






Ο Βαγγέλης ήταν γιος του Βάσου και της Κατίνας Γαβριήλ, Γαλιάσος από τη μεριά της μάνας  του. Πολυπληθείς και οι δυο οικογένειες του σογιού του. Δούλεψε στις εκδόσεις Gutenberg από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Γνώστης της αγροτικής ζωής, αγαπούσε πολύ τη γη σαν γιος μπαξεβάνη που ήταν.

12 σχόλια:

  1. Θεός σχωρέστον αν δε κάνω λάθος από το μέσα χωριό δεν είναι

    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ λυπηθήκαμε όταν το ακούσαμε,καλό παράδεισο Βαγγέλη,τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Άννα και τον Βασίλη! Νίκος Χριστίνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε και κουμπάρε....η ζωή είναι πολύ άδικη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφυγε ακόμα ένας καλός άνθρωπος. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Θερμά συλλυπητήρια στην Άννα και τον Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ. ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΡ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΘΕΣ 16/01/2020 ΣΤΙΣ 18:00 ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
    ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

    ΓΙΑΝΝΗΣ Μ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έφυγε ο Βαγγέλης πόσο λύπη και στεναχώρια όταν χτυπούσε ο Άγιος Κωνσταντίνος πενθιμα. Τόσο καλό παιδί πάντα γελαστος αγαπητός σε όλους τους χωριανους φίλους συγγενείς αυτός ήταν ο Βαγγέλης θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη κουράγιο Άννα και Βασίλη για τις τόσο δύσκολες στιγμές που περνάτε Θερμά συλλυπητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια ο θεός να Τον αναπαύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλο ταξιδι,καλο Παραδεισο .θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Κυριος να αναπαυση τη ψυχη σου αγαπητε και αξεχαστε συμμαθητη μας.θα θυμομαστε παντα το μονιμα σχηματισμενο στα χειλη σου χαμογελο σου καλο Παραδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ..
    Καλό ταξίδι Βαγγέλη, μας άφησες το χαμόγελό σου και την καλοσύνη σου και πήρες μαζί σου την αγάπη μας.
    Συλλυπητήρια στην Αννα και τον Βασίλη.

    Δήμητρα Μηλαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή