Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ο Ιωάννης Μπακέλας εκτός της παράταξης της δημοτικής αρχής

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

Από την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης του Δήμου εκ μέρους της δημοτικής μας παράταξης ο κ. Γιάννης Μπακέλας ακολούθησε έναν προσωπικό δρόμο διαρκούς και εντεινόμενης παρέκκλισης από τις συλλογικές αποφάσεις μας για την εφαρμογή του δημοτικού μας προγράμματος που όρισαν προς άμεση υλοποίηση οι δημότες με την ψήφο τους.
Η στάση διαρκούς πρόταξης των προσωπικών του πολιτικών επιδιώξεων και απαιτήσεων, έναντι του σεβασμού της συλλογικής λειτουργίας, τον οδήγησε σε πλήρη και οριστική απομάκρυνση από το πλαίσιο των ιδεών και των στόχων της παράταξης μας «Μαζί για την Άνδρο», υποχρεώνοντας με να αναλάβω το πολιτικό και το συναισθηματικό κόστος, να τον θέσω με σχετική επιστολή μου προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου εκτός της δημοτικής μας ομάδας.
Όπως δημόσια έχω δεσμευτεί δεν θα επιτρέψω προσωπικές πολιτικές και παζάρια θέσεων και οφιτσίων, παραγοντισμούς και οποιαδήποτε πολιτικάντικα παιχνίδια από κανέναν σε βάρος της κοινής προσπάθειας που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Ο συλλογικός αγώνας για ένα βιώσιμο και αναπτυξιακό μέλλον για το νησί μας και τους ανθρώπους του προχωρά δυναμικά και θα είναι αποτέλεσμα της κοινής πορείας όλων των υγιών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

1 σχόλιο:

  1. Είναι κρίμα να βλέπεις μέσα σε τόσο μικρό διάστημα Να αρχίζουνε οι διαφωνίες
    Και ποιος τα Πληρώνουν οι δημότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή