Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Αγιασμός στο Δημοτικό σχολείο Χώρας Άνδρου



Πως είναι ένας Αγιασμός στο σχολείο; Δεν θυμάμαι! Πως είναι να μαζεύονται γονείς και συγγενείς, δάσκαλοι και παπάδες; Δεν ξέρω, ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό να παραβρεθώ σε ένα αγιασμό για την σχολική χρονιά... ίσως για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να πάω στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Άνδρου δεν είμαι όμως σίγουρη πως θα κατέβαινα εύκολα την εσωτερική σκάλα... ακούγεται γελοίο όμως έτσι νοιώθω! Σήμερα λοιπόν στο Δημοτικό σχολείο Χώρας Άνδρου ήταν πολλά παιδιά, πολλοί γονείς, ο αντιδήμαρχος Τηνιακός... η Μαρία Βενετίκη... δεν ήταν ο Δήμαρχος Άνδρου που πήγε στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Οπίσω Μέρους.
Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη, στους μαθητές  andriakipress.gr


Καλή χρονιά πιτσιρίκια και να θυμάστε: είναι βλακεία να μην είστε μελετηροί, επίσης είναι βλακεία να είστε σπασίκλες... βρείτε τον δρόμο σας!


Το χρώμα του Ανδριώτικου ουρανού τις τελευταίες μέρες

Οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Τηνιακός και Μαρία Βενετίκη

Οι ιερείς και η διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Χώρας Μαργαρίτα Κορκοδείλου
Η διευθύντρια Μαργαρίτα Κορκοδείλου καλωσόρισε παιδιά και γονείς και ανάμεσα στα πολλά διαδικαστικά εξήγησε την αναγκαιότητα να έρχονται οι μαθητές στην ώρα τους, οι γονείς να μην μπαίνουν στο στενό της Παναγιάς με τα αυτοκίνητα τους προκαλώντας κομφούζιο. Πραγματικά μου είναι αδύνατο να καταλάβω γιατί ένας γονιός δεν αφήνει το παιδί του στο έμπα της Χώρας να πάει με τα πόδια στο σχολείο, δεν καταλαβαίνω... αλλά σιωπώ διότι γεννήθηκα τον περασμένο αιώνα και αγνοώ πολλά πράγματα!


Ο ζωγράφος Γιώργος Σαλταφέρος ανάμεσα στους μαθητές του. 
Καλή χρονιά στα παιδιά και στους δασκάλους, στους γονείς, στις γιαγιάδες...

Λειβαδιανές γιαγιές: Νίτσα και Μαρουλίτσα

Τα παιδιά έξω από το ΕΠΑΛ

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα λιβάδια από την όμορφη Αθήνα
    Δε βλέπω το δήμαρχο Δεν έπρεπε να είναι εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος πήγε στο μικρότερο αριθμητικά σχολείο της Άνδρου στην Πίσω μεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη χρονια στα παιδια στους δασκαλους γονεις υπομονη ηρεμια για καλα αποτελεσματα και το ευχαριστο πως φτιαχνετε το Δημοτικο Σχολειο Χωρας ευχαριστουμε αυτους που ενδιαφερθεικαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή