Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Η πρώτη ομιλία του Δημάρχου Άνδρου μετά την ορκωμοσία


Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: "Το ισχυρό μήνυμα ενότητας που στέλνει η παρουσία και το χειροκρότημα σας σήμερα, ελπίζω και θα δουλέψω προς αυτή την κατεύθυνση να φτάσει και στα 21 μέλη του δημοτικού συμβουλίου και σε όλους τους εκλεγμένους" Αναφέρθηκε στους δυο μεγάλους απόντες Γιάννη Γλυνό και Νίκο Θεολόγο, ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα άμεσης ανάγκης προβλήματα της Άνδρου. 
"Ο στόχος είναι όσοι ζουν στην Άνδρο να μην νοιώθουν πως είναι οι εναπομείναντες, να νοιώθουν ότι είναι τυχεροί που ζουν σε αυτό τον ευλογημένο τόπο" 
Τα κυριότερα σημεία...
Έμφαση στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση έργων υποδομής, στο οδικό δίκτυο, στην ανακύκλωση με έμφαση στην πηγή. Πρέπει άμεσα να εκτελεστούν κάποια έργα όπως η είσοδος του νησιού, το λιμάνι του Γαυρίου, η κατασκευή του ΧΥΤΥ, η διαχείριση των νερών μέσων των υδατοδεξαμενών, η συντήρηση όλων των δικτύων, το κλειστό γυμναστήριο του Γαυρίου, η καλή λειτουργία της μαρίνας στο Μπατσί, ο βιολογικός Γαύριο - Μπατσί, η αποπεράτωση του λιμανιού της Χώρας, του αλιευτικού καταφυγίου στο Κορθί, ο περιφερικός της Χώρας. η κυκλοφορία να μπει σε μια τάξη και να αποφορτιστεί το Νειμποριό. Αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς...  η ίδρυση ναυτικής ακαδημίας...

Η κορυφαία στιγμή από όσα είπε ο Δήμαρχος είναι η φράση: "Ας αφήσουμε πίσω τις διαφορές μιας και στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση το οριακής διαφοράς αποτέλεσμα δηλώνει πως οι Ανδριώτες θέλουν συνεργασία" 

Ακούστε σχεδόν όλη την ομιλία του Δημάρχου εδώ: 




Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γ. Λεονταρίτης με μια ωραία παρομοίωση τόνισε την ανάγκη για συνεργασία των μελών του ΔΣ του Δήμου, όπως τα πέντε δάκτυλα ενός χεριού γίνονται μια γροθιά όταν κλείνουν έτσι και οι Λοτσάρης, Σουσούδης, Καπάκης, Γιαννίσης, Μπάλας πρέπει να συνεργαστούν στενά και ενωμένοι ώστε να γίνουν σαν γροθιά για το καλό του τόπου. 

2 σχόλια:

  1. Μια από τα ίδια με μόνη διάφορα η εντυπωσιακή είσοδος κιτσ μαν κλεει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγια πολλά έχουμε ακούσει από πολλούς Τα λόγια είναι Φτώχεια έργα να βλέπω με

    ΑπάντησηΔιαγραφή